ACCOUNTMANAGER PRO INDUSTRY (GOES/BREDA/ROTTERDAM/ANTWERPEN)

PLAATS: NEDERLAND – VERSCHILLENDE VESTIGINGEN

NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: DOORLOPEND

OVER PRO INDUSTRY

Pro Industry is het specialistisch uitzendbureau voor de procesindustrie en marktleider in Nederland.

Met 18 jaar ervaring in de uitzendbranche en een landelijk dekkend netwerk is Pro Industry dé specialist in de bemiddeling van operators, monteurs, productiemedewerkers en aanverwante functies in de procesindustrie. Een succesvolle onderneming met 16 vestigingen.

Bij Pro Industry gaan kwantiteit en kwaliteit hand in hand. Naast de groei in het aantal vestigingen onderkennen wij als geen andere het belang van kwaliteit. Pro Industry is lid van de ABU en SNA gecertificeerd. Tevens zijn wij vanaf 2009 VCU gecertificeerd. Dit houdt in dat al onze accountmanagers ook persoonlijk VCU gecertificeerd zijn en dat de veiligheid van onze uitzendkrachten altijd hoog in het vaandel staat. Bij elke plaatsing volgen wij nauwgezet alle stappen, op het gebied van veiligheid die horen bij deze certificering.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Over de rol als recruiter:

Ambitieus. Willen winnen. De allerbeste zijn. Dat is wat jij als onze nieuwe collega in de procesindustrie bij Pro Industry van nature in je hebt. Accountmanagers die elke dag alles op alles zetten om onze opdrachtgevers en kandidaten succesvol te laten zijn. Zo speel jij dagelijks een wedstrijd op topniveau en groei je mee met de successen van onze organisatie.

Hoe je dag er in deze rol ongeveer uit gaat zien:

Aan het begin van de dag neem je alle openstaande vacatures door met je collega’s  en licht je elkaar in over de mogelijkheden in jouw portefeuille. Deze bestaat uit de topwerkgevers in de procesindustrie. Vervolgens bespreek je met het hele team de binnengekomen sollicitaties en maak je een planning voor de te voeren intakegesprekken.

Daarna ga je op zoek naar nieuwe kandidaten op de verschillende vacaturebanken. Tussendoor bespreek je de resultaten met jouw opdrachtgevers en beargumenteer je telefonisch aan een klant waarom jouw kandidaat het meest geschikt is voor de rol die bij hun openstaat. Als je nu denkt, ho even, hoe weet ik nu welke kandidaten er geschikt kunnen zijn?! Geen zorgen, als specialist heeft Pro Industry alle kennis in huis om je dat te leren, bovendien bieden wij alle medewerkers een cursus tot Procesintercedent aan zodat jij in no-time alles weet over de procesindustrie.

Om de zoveel tijd ga je trouwens ook op de werkvloer langs bij klanten om te kijken wat er speelt binnen de organisatie en om jouw kandidaten de beste begeleiding zowel tijdens als na hun sollicitatie te geven. Afwisseling genoeg dus.

Team:

Natuurlijk werk je niet alleen. Met meer dan 60 professionals op 16 verschillende vestigingen verspreid over heel Nederland zetten we ons dagelijks keihard in om te zorgen dat wij de beste keuze in de branche zijn én blijven.

   ARBEIDSVOORWAARDEN

   Klinkt tof! Maar what’s in it for me?
   Een uitdagende baan bij een werkgever die een enorme groei doormaakt! Een werkplek waar er vanaf de eerste dag aandacht is voor opleiden, groei en persoonlijk ontwikkeling. Om recht te doen aan alle eisen die wij stellen aan onze collega’s word je uiteraard beloond met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder een salaris en bonussysteem die recht doen aan de zwaarte van de functie. Wat zeker niet onvermeld mag blijven zijn onze bedrijfsuitjes die keer op keer zorgen voor onvergetelijke momenten en een team dat er samen voor staat en gaat. Daarnaast is Pro Industry een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baas.

    FUNCTIEVEREISTEN

    Pas ik in dit plaatje?   

    • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
    • Je woont in de omgeving van Breda;
    • Bent in het bezit van rijbewijs B;
    • Jouw persoonlijkheid wordt gekenmerkt door ondernemerschap, winnaarsmentaliteit en commerciële drive. Uiteraard ben je ook hartstikke gezellig;

    Solliciteer nu!

    Share This