BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TPS BREDA (INGEVULD)

PLAATS: BREDA

NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR

SLUITINGSDATUM: 28 SEPTEMBER 2020

OVER TPS

TPS is een specialistisch internationaal uitzendbureau op het gebied van elektrotechnisch, mechanisch en bouwkundig personeel. Bij vraag naar personeel in Nederland (en de rest van de wereld) zetten we onze technici in op vele projecten. TPS ontzorgt hierbij de klant en regelt daarnaast alles wat nodig is om internationaal personeel, op een goede manier, in te zetten bij onze klanten. We zijn actief in de sectoren Bouw, Infra, Industrie, Utiliteit en Maritiem.      

   

DE BAAN

Bevlogen, Vakbekwaam en Integer, dat zijn de kernwaarden van TPS. Wij zoeken een Business Development Manager voor wie deze kernwaarden vanzelfsprekend zijn. Je bent actief in de branches Bouw, Industrie, Maritiem en Infra. De functie bestaat voor 50% uit accountmanagement en voor 50% uit new business genereren, genoeg afwisseling dus! Je werkt zelfstandig en planmatig en begrijpt dat je jezelf flexibel opstelt in de omgeving waarin je actief bent. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland maar we zijn ook internationaal actief.

Hoe ziet je werkdag eruit? In de ochtend ga je naar een klant waar een project start, je loopt een rondje over het project en maakt een praatje met het personeel. Het ideale moment om je klant beter te leren kennen en weer wat (technische) kennis op te doen. Als je terug komt ga je op zoek naar nieuwe bedrijven. Jij bent niet bang om de telefoon te pakken dus je hebt zo een aantal potentiële klanten gebeld en alvast een afspraak gepland met een van deze bedrijven voor de volgende dag. In de middag komt er een klant met een aanvraag voor 10 man voor volgende week, werk aan de winkel dus! De recruiter kan hierin wel wat hulp gebruiken dus jij gaat alvast op zoek naar goede CV’s die passen bij de wensen van de klant. Net voordat de werkdag is afgelopen belt een van de bedrijven die jij hebt benaderd terug, je kunt meteen een afspraak plannen. Deze snelheid is typerend voor TPS. Krijg jij energie van het sluiten van deals en houd je van snel schakelen? Eens kijken of jij de juiste competenties bezit:

 

JOUW PROFIEL
  • Bachelor werk- en denkniveau;
  • 1-4 jaar ervaring in een salesrol;
  • Affiniteit met techniek;
  • Ervaring in de personeelsbemiddeling is een pré;
  • Bedrijfskundig inzicht;
  • Integer;
  • Internationaal zaken doen spreekt je aan;
  • In een klein, informeel team je draai kunnen vinden.

Solliciteer nu!

Share This