COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST OERLEMANS PLASTICS

PLAATS: GENDEREN

NIVEAU: MEDIOR

SLUITINGSDATUM: 02 MEI 2021

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Onze mensen zijn ons kapitaal! De strategie is dan ook om talent te behouden en doorstroom uitstekend te organiseren. Als gevolg van doorstroom komt de positie van Commercieel Medewerker Binnendienst vacant. Wij komen graag in contact met een nieuwe collega die met veel energie ons team Industrie komt versterken.  Pas jij bij een professionele organisatie met Brabantse wortels en cultuur, dan komen wij graag met je in contact!

Als commercieel medewerker bij je de onmisbare link tussen het salesteam en onze opdrachtgevers. De opdracht is even duidelijk als uitdagend: proactief klantcontact en een kei in administratieve processen om onze klantbelofte waar te maken.

Oerlemans Plastics is specialist in de productie en levering van custom made folies en verpakkingen, waarbij duurzaamheid en circulaire oplossingen als thema bovenaan staan. Je bent een communicatief vaardige collega gemotiveerd om alle kennis van onze mogelijkheden tot je te nemen. Daarnaast ben je klantgericht en heb je affiniteit met automatisering. Je komt in een topteam van ruim 20 professionals te werken.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Actief (commercieel) contact met onze (potentiële) relaties;
 • Alle communicatie met onze accountmanagers en relaties, waaronder orderbegeleiding;
 • Het uitwerken van calculaties en offertes en de drive om deze om te zetten naar orders;
 • De geautomatiseerde orderadministratie in het verkoopinformatiesysteem;
 • Proactieve ondersteuning van de productmanagers.

Wij zoeken een verbinder met overtuigingskracht die energie krijgt van een bedrijf dat keihard inzet op duurzaamheid en high-tech oplossingen.

PROFIEL

 • HBO werk- en denkniveau en/ of MBO met werkervaring;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van de Engelse taal, Duits is een pré;
 • Ervaring met ERP/ CRM systemen;
 • Accuraat, flexibel, doorzettingsvermogen en bovenal een plezierige collega;
 • Hoge mate van affiniteit met commercie in een productieomgeving;

ARBEIDSVOORWAARDEN

Wij bieden jou een uitdagende functie met een goed toekomstperspectief binnen een innovatief bedrijf. Er heerst een informele en prettige werksfeer. Naast een goed salaris, beschikken wij over een goede pensioenregeling en prima secundaire voorwaarden (24 vakantiedagen + 11,5 atv). 

 OERLEMANS PLASTICS B.V.

Oerlemans Plastics B.V. is producent van kunststof flexibele verpakkingen en folies. Onze organisatie maakt deel uit van Oerlemans Packaging Groep met vestigingen in Genderen, Giessen, Goor (Perfon), Hillegom (Plasthill), Edam (Fardem), Oosterwolde (OPI) en Geldermalsen (Flexpak). Ruim 600 gemotiveerde medewerkers produceren vele innovatieve producten die wereldwijd geleverd worden aan langdurige (b2b) relaties in de verpakkingsindustrie, retail en tuinbouw. De zes bedrijven vormen samen één solide onderneming.

Solliciteer nu!

Share This