CONTENT MARKETEER

PLAATS: GORINCHEM

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 15 JULI 2021

CONTENT MARKETEER

Ben jij de Content marketeer die graag nieuwe proposities ontwikkelt en lanceert voor consumenten in binnen- en buitenland? Ben jij gedreven door groei en heb jij al jaren ervaring met het ontwikkelen van content die aansluit op de behoeften van je doelgroep? En weet je hoe je die content via on- en offline kanalen kan verspreiden? Zoek dan niet verder!

Deli Home heeft voor haar locatie in Gorinchem een vacature voor een Content Marketeer.

WIE ZOEKEN WIJ?

 Jij hebt inmiddels al 5+ jaar ervaring in de wereld van content marketing. Ervaring met digitale marketing en growth hacking is een voordeel. Je hebt niet alleen inhoudelijke kennis, maar je bent in staat om data gedreven content strategieën te formuleren en te presenteren. Je geeft vervolgens invulling aan deze strategie met de productie van ijzersterke content. 

Jij bent analytisch, communicatief en creatief. Je houdt van data en je hebt een echte growth mindset. Mislukkingen zie je als mogelijkheden om te leren en experimenten zie je als dé manier van innovatie. 

Daarbij werk je graag met persona’s, klantreizen, zoekwoordanalyses, SEO KPI’s en analyses van (online) klantgedrag. En waar nodig help je mee om ontbrekende onderdelen te onderzoeken. Wat je vervolgens ontwikkelt varieert van online marketing campagnes tot copy en visuals voor de websites van CanDo en belangrijke handelspartners zoals Doe Het Zelf ketens.

 

  • Je bent creatief, analytisch en weet te overtuigen, zowel in woord als beeld 
  • Foutloos in Nederlands en voor Engels draai jij jouw hand niet om
  • Goede kennis van Google Analytics, Google Tag Manager en/of Hotjar. 
  • Je hebt een ondernemende en proactieve houding. 
  • Je investeert graag in jezelf en bent leergierig. 

WAT GA JE DOEN ALS CONTENT MARKETEER?

Als Content marketeer, maak je deel uit van de afdeling Marketing en ga jij bij onze nieuwe proposities CanDo Hout op Maat en Trap Renovatie op Maat er voor zorgen dat de traffic zal groeien, de conversie in de klantreis wordt verhoogd en de uitval in de funnel zal worden verkleind. Grote delen van je tijd spendeer je aan het bedenken, uitvoeren en analyseren van de verschillende experimenten, campagnes en optimalisaties die jij hebt geïmplementeerd. 

Houd jij van pionieren? Ben je proactief en ben je niet te stoppen als het om experimentiele innovatie gaat? Heb jij een passie voor content maken, data & digital marketing? Solliciteer dan direct naar deze uitdagende functie. 

NU IETS OVER ONS.

Deli Home is onderweg om de digitale timmerfabriek van de toekomst te worden. Wij leveren gepersonaliseerde producten, die voornamelijk van hout gemaakt zijn, om ieders huis te verfraaien. Van inspiratie, naar configuratie en uiteindelijk naar creatie. Met een team van circa 1400 medewerkers verdeeld over 10 landen met een omzet van € 350 miljoen werken wij iedere dag weer aan de innovatie en ontwikkeling van een assortiment dat bestaat uit duizenden verschillende producten in de woonbranche, onderverdeeld in de groepen hout, deuren, vloer & trap, opbergen, en horren. Onder de paraplu van Deli Home vallen verschillende bekende merken zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp. 

Verwacht geen super hip kantoor met glijbanen, zitzakken en leaseauto’s. Wij zitten wel in een prachtige industriële productie omgeving. We lunchen dagelijks op het hoofdkantoor, je hebt 25 vakantie dagen, je eigen laptop en telefoon en we hebben maandelijks een leuke vrijdagmiddagborrel. Tevens vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk, dus bestaan er verschillende opleidingstrajecten binnen Deli Home. 

Deli Home heeft een modern personeelsbeleid waarbij de medewerker en aandacht voor haar/zijn persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Het arbeidsvoorwaardenpakket voor deze functie bestaat uit een goed salaris, je deelt mee in de resultaten van het bedrijf en kunt gebruik maken van een personeelskortingsregeling voor de mooie producten van Deli Home die van je huis een thuis maken. Het bedrijf kent ook een thuiswerkregeling en een talentenprogramma voor Young Talents. 

Voor de beleving van toekomstige collega’s, bezoek https://www.deli-home.com/onze-collegas/.

Solliciteer nu!

Share This