CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE COMMERCIAL

PLAATS: WAALWIJK

NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR

SLUITINGSDATUM: 15 JUNI 2021

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE COMMERCIAL

Vind je het leuk om creatieve oplossingen te vinden voor lastige klantproblemen? Ben jij een klantgerichte persoonlijkheid die in oplossingen denkt en continu streeft naar optimale klanttevredenheid? Dan komen wij graag met jou in contact!

We hebben een mooie uitdaging voor een Customer Service Representative binnen Tarkett BV, gevestigd in Waalwijk.

De afdeling Customer Service Commercial binnen Tarkett Waalwijk is verantwoordelijk voor het verwerken van verkooporders en het oplossen van klantvragen en/of problemen van de verschillende segmenten binnen de divisie commercial. De belangrijkste klanten binnen deze divisie zijn (interieur)architecten & ontwerpers en eindgebruikers die voornamelijk actief zijn in de segmenten Workplace, Healthcare & Education en vloerinstallatie bedrijven in Nederland. 

 

WAT GA JE DOEN?

Je bent de spin in het web tussen de zakelijke klant en de interne afdelingen binnen Tarkett, met als doel een optimale klanttevredenheid en een uitstekende customer journey, zowel intern als extern. Je handelt telefonisch en per email orders zorgvuldig af, vraagt stalen aan en beantwoordt vragen van klanten. Dit alles verwerk je in SAP en CRM. Je begeleidt het gehele order to cash traject in overeenstemming met het leveringsschema van de klant. Je werkt voor onze zakelijke klanten, veelal projectinrichters, die actief zijn in allerhande segmenten zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen, hotels en winkels. 

JOUW ACTIVITEITEN

  • Je bent een sleutelfiguur tussen klanten, sales, administratie en de supply chain van de diverse fabrieken van Tarkett;
  • Je bent verantwoordelijk voor de complete orderafhandeling van klanten uit een toegewezen regio in Nederland en onderhoudt een warme relatie met deze klanten;
  • Je handelt vragen af van klanten omtrent prijzen, beschikbaarheid, stalen en test resultaten;
  • Je onderhoudt contact met de klanten over de beschikbaarheid van producten/materialen en denkt pro actief mee door het aanbieden van eventuele alternatieven en stimuleert additionele verkopen.

JIJ BENT!

Jij bent een klantgerichte customer service professional die gaat voor een optimale klanttevredenheid samen met je collega’s. Met jouw commercieel inzicht en analytisch vermogen ben jij in staat om onze klant continu een passende oplossingen aan te bieden en/of te realiseren.

Daarnaast herken je je in het volgende profiel:

• Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding;

• Je hebt minstens 2 jaar werkervaring in het ondersteunen van klanten, bij voorkeur op een customer service afdeling;

• Relevante ervaring met het werken in SAP;

• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel in Nederlands als Engels;

• Je bent in staat om bij hoge werkdruk prioriteiten te stellen;

• Je bent initiatiefrijk en oplossingsgericht;

• Persoonskenmerken: hands-on, accuraat, klantgericht, commercieel, verantwoordelijk, stressbestendig en een teamplayer.

WIE ZIJN WIJ?

Met een netto-omzet van meer dan 3 miljard euro in 2019 is Tarkett een internationale marktleider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloerbedekking, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, PVC, hout en laminaat, kunstgras en atletiekbanen. Tarkett bedient klanten in meer dan 100 landen wereldwijd. Met 12.500 medewerkers en 33 productielocaties, verkoopt Tarkett elke dag 1,3 miljoen vierkante meter aan vloeroppervlak voor ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportverenigingen. De Groep zet zich in voor een duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd die aansluit op de principes van de circulaire economie.

De locatie Waalwijk is het epicentrum voor duurzame en innovatieve tapijtvloeren met een sterke positie in kantoren, onderwijs- en overheidsinstellingen, gezondheidszorg, hotels, cruiseschepen, luchtvaartmaatschappijen en particulieren toepassingen. Tarkett heeft met het merk Desso een missie: het ontwikkelen van unieke producten die zorgen voor een veel beter binnenmilieu, wat de gezondheid en het welzijn van mensen ten goede komt. In Waalwijk zijn zo’n 370 medewerkers werkzaam in Productie, Sales, Marketing, HR, Finance, Inkoop en Supply Chain.

WAT BIEDEN WIJ?

Bij Tarkett investeren we in jou. Wij bieden jou een leuke en afwisselende functie aan binnen een ervaren en enthousiast team bij een topspeler in de markt. Je krijgt ook mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Dit doen we door een combinatie van ‘training on the job’ door een ervaren collega en, waar nodig, externe trainingen. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen.

Daarnaast kun je rekenen op:

• Een marktconform salaris;

• Een goede pensioenregeling; 

• Reiskostenvoorziening;

• 24 vakantiedagen en 13 atv-dagen (op fulltime basis);

• Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;

• 2x per week vers fruit op kantoor.

Tevens vinden wij Gezondheid & Welzijn van de medewerker erg belangrijk voor ons. Daarom biedt het team Health & Vitality actief diverse faciliteiten en cursussen aan. Goedkoper sporten bij een groot aantal sportscholen is mogelijk via het Nationaal Gezondheidsplan. 

Solliciteer nu!

Share This