DIGITAL SPECIALIST ARUBA TOURISM AUTHORITY (A.T.A.) – DEN HAAG (INGEVULD)

PLAATS: DEN HAAG

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 28 MAART 2020

EEN GEMIDDELDE WERKDAG BIJ DE A.T.A

Je komt binnen, pakt een kop koffie en gaat aan de slag. Je deelt een kantoor met een paar andere inspirerende collega’s zoals onze media designer en samen nemen jullie de online marketingcampagnes door. Naast het overzien van haar creaties en het optimaliseren van de campagnes in onze CMS, stuur je ook het online marketingbureau van de A.T.A. aan. Met hen bespreek je de SEO/SEA-campagnes en strategieën en zorg je dat de live gang van alle online marketing efforts in goede banen geleid wordt. Je checkt het JIRA-ticketsysteem om te kijken of de andere kantoren een vraag hebben ingediend en jouw hulp nodig hebben en adviseert en begeleidt hen bij en met alle vraagstukken omtrent de lokale website(s).

DIT BEN JIJ

Als senior digital specialist op het Europese kantoor van de A.T.A. krijg je de vrijheid om impactvolle en meetbare verbeteringen aan onze online marketingactiviteiten aan te brengen. Daarnaast ondersteun je de marketingstrategieën van onze regionale kantoren in o.m. de UK, Italië, Scandinavië en de Duitstalige landen.

Met uiteenlopende dagelijkse werkzaamheden, is de functie zowel uitdagend als engaging. Kortom, beslist niet saai. Met jouw uitstekende online kennis en ervaring kruip je moeiteloos in de huid van zowel online marketeer als web beheerder en beschik je over een creatief, kritisch en analytisch denkvermogen. Het implementeren van goede KPI metrics en het creëren van conversiestrategieën is voor jou een tweede natuur. Ook ben je bekend met jQuery, CSS, PHP en de gereedschappen van Google, zoals Analytics, Search Console, Data Studio, Adwords, etc.

De ideale kandidaat is een zeer gemotiveerde en zelfstandige teamplayer met een creatieve, oplossingsgerichte mentaliteit. Je beschikt over de volgende vaardigheden:

 • Minstens een afgeronde Hbo-opleiding met tenminste twee jaar relevante werkervaring op het gebied van zowel online marketing als analytics. Technische kennis strekt tot de aanbeveling.
 • Je spreekt zowel vloeiend Nederlands als Engels en beschikt over gedegen kennis van de Nederlandse markt en de cultuur en in mindere mate ook over kennis van de andere Europese landen waar Aruba vertegenwoordigt wordt.
 • Je hebt uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden en een aantoonbaar commercieel en sector breed denkvermogen. Dit stelt je in staat om effectieve, technische oplossingen aan te dragen.
 • Je bent in staat om diverse doelgroepen te beïnvloeden en stakeholders die geen online marketingachtergrond hebben, met gedegen bevindingen te adviseren en te overtuigen.
 • Je hebt ervaring met het werken met bureaus (bijv. Reclame/media).
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en hebt dit al eerder binnen een internationale werkomgeving kunnen toepassen.
 • Je gaat graag met data om en beschikt over goede kwantitatieve, analytische vaardigheden.
 • Je bent resultaat- en doelgericht.
 • Houd van optimalisatie doormiddel van experimenteren
 • Je hebt gedegen kennis van online, search en social media marketing en technieken.
 • Je hebt veel ervaring met Excel en andere aanverwante programma’s.
 • Je beschikt over gedegen kennis en bent bereid meer te leren op het gebied van programmeren, inclusief markup en scripting languages en je bent bekend met UX-design en CSS.
 • Je beschikt over kennis van databasemanagementsystemen.

WAT BIEDEN WIJ JOU

 • Een uitstekend marktconform salaris met goede compensatieregelingen, inclusief een reiskostenvergoeding, zicht op een bonus en prestatiegerichte verhogingen.
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan
 • De mogelijkheid om tenminste een paar keer per jaar voor het werk naar het buitenland te reizen, waaronder naar ons hoofdkantoor op Aruba, om de overige stakeholders en collega’s die het innovatieve digitale team op Aruba vormen, te ontmoeten en om met hen samen te werken.
 • Een enerverende internationale werkomgeving.

De Aruba Tourism Authority (A.T.A.) is een destination marketing & managementorganisatie voor het eiland Aruba. Wij zijn een middelgrote organisatie met een wereldwijd bereik en kantoren in zowel, Europa als Noord- en Zuid-Amerika. Het hoofdkantoor staat op Aruba. Onze kernwaarden zijn empowerment, productiviteit, ownership, professionaliteit, respect, lol en passie.

 

Solliciteer nu!

Share This