INTERNATIONAL RECRUITMENT AGENT TPS BREDA (INGEVULD)

PLAATS: BREDA

NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR

SLUITINGSDATUM: 14 MAART 2020

OVER TPS

Als groeiende organisatie is het van groot belang om een continue instroom van technici te realiseren en deze weten te binden en boeien voor de lange termijn. Om deze reden is TPS op zoek naar een International Recruiter met affiniteit en ambitie om een eigen poule op te bouwen van technici en deze weten te binden en boeien. Het continu onderhouden van contacten met de technici speelt hierin een belangrijke rol.

TPS is een uitzendbureau op het gebied van uitvoerend (elektro)technisch personeel met net even een andere insteek dan andere bureaus. We focussen ons met name op de directe werving en selectie van technici uit de nieuwe EU-landen. Daarnaast werken we samen met een aantal technische organisaties in onder andere Polen en Tsjechië. Bij vraag naar personeel in Nederland (en de rest van de wereld) zetten we onze technici in op deze projecten. We zijn actief in de sectoren Infra, Industrie, Utiliteit en Maritiem. 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als International Recruiter bij TPS heb je een veelomvattende taak. Binnen een kleine, groeiende, organisatie is het van groot belang dat iemand vanuit een progressieve houding initiatief neemt om de werving en selectie op zich te nemen. Je krijgt te maken met het zoeken naar personeel, het opbouwen van een netwerk en het afstemmen van de samenwerking met potentiële nieuwe werknemers, en alles wat daar verder bij komt kijken. 

Naast het actief werven en selecteren speelt ook het binden en boeien van het personeel een belangrijke rol binnen je werkzaamheden. Kwalitatieve service in de vorm van continu contact onderhouden, project bezoeken en langsgaan bij personeel in de huisvesting in een informele sfeer zorgt daar voor. Vanuit een commerciële inslag moet je gedreven aan de slag willen gaan om doelstellingen omtrent nieuwe beschikbare technici te gaan halen. Kortom: veel belminuten, inventariseren en overtuigen om zo de organisatie te helpen groeien. En uiteraard helpen we je hierbij! 

DE BELANGRIJKSTE TAKEN

 • Het zoeken naar, en selecteren van, nieuwe internationale technische krachten, in de nieuwe EU-landen;
 • Het inventariseren van de capaciteiten/wensen van nieuwe werknemers en het afstemmen van de voorwaarden ten einde tot een goede samenwerking te komen;
 • Het matchen van profielen aan lopende dan wel nieuwe technische projecten;
 • Het continu bijhouden van de beschikbaarheid van kandidaten (recruitment-planning);
 • Het opbouwen van een up-to-date netwerk van technici.
 • Het bijhouden van een nauwkeurige personeelsadministratie (benodigde documenten);
 • Binden en boeien van uitzendkrachten met als doel de uitstroom te minimaliseren;
 • Evaluatie werkzaamheden van de uitzendkrachten in de vorm van bezoeken aan projecten en huisvesting.

 

FUNCTIE EISEN

 • HBO opgeleid (HRM/International Business achtergrond is een pré)
 • Doorpakkersmentaliteit (geen 09.00 tot 17.00) met commerciële inslag 
 • Goede beheersing van de Engelse taal (Duits is een pré)
 • Nauwkeurig, stressbestendig en vol inlevingsvermogen
 • Goede beheersing van de bekende social media kanalen (Facebook en LinkedIn)

TOEKOMST BIJ TPS

Werken bij TPS is werken bij een groeiende organisatie, met een uniek internationaal concept, waar legio kansen liggen om je te ontwikkelen. In de eerste periode zal TPS samen met jou de opleidingsmogelijkheden doornemen die bij kunnen dragen aan jouw vaardigheden op het gebied van communicatie, timemanagement, technische werkzaamheden personeel en commercie. Benieuwd hoe onze International Recruitment Agent Jim zijn werk bij TPS vindt? Je leest het in zijn blog!

 

Solliciteer nu!

Share This