MERK- EN MARKETINGADVISEUR SMIDSWATER BREDA (INGEVULD)

PLAATS: BREDA

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 30 OKTOBER 2020

MERK- EN MARKETINGADVISEUR

Jij bent al hard op weg om die strategische adviseur te worden waar niemand omheen kan. En nu zoek je een bureau waar je jouw ambitie kan waarmaken. Waar je wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. Waar je voor mooie merken werkt en hen helpt om verder te groeien.

 Is that you? Dan zouden we zomaar eens een goede match kunnen zijn. Want wij vinden het tijd om ons bureau verder uit te bouwen. In onze vestiging in Breda willen we daarom onze strategische slagkracht vergroten en zoeken wij een marketing adviseur die alles weet over merken bouwen.

OVER THINK YELLOW

Wij zijn Think Yellow. Een groep van bureaus, en volop in beweging. Samen helpen we je discipline-overstijgend bij de uitdagingen van dit digitale tijdperk.

Wij zijn super jong, maar hebben als groep wel ruim 50 jaar ervaring met (digital) design, branding en online marketing. Met een team van ruim 55 ervaren strategen, ambitieuze talenten, all-rounders en specialisten mogen we met recht zeggen dat het multi-disciplinaire denken diep in ons DNA zit. 

Think Yellow bestaat Smidswater (branding en campagnes), Online Marketeers (online marketing), Hello There (digital development), Zooom (video marketing) en Employity (recruitment).

Wij werken onder andere voor Randstad, ING, Nationale-Nederlanden, DAS, Havenbedrijf Rotterdam, CBRE, ANWB en Sunweb. Maar ook voor regionale spelers als NHTV, Rassers Advocaten, Van Oers en De Keyzer.

DE FUNCTIE

Als adviseur doe je waar wij bekend om staan: organisaties helpen futureproof te worden en te blijven. Dat doe je door ze te helpen met een sterke merkpositionering, en impact te creëren in hun markt. Jij begeleidt positioneringstrajecten en campagnes en adviseert klanten over hun operationele marketingcommunicatie. Je bent in staat om discipline-overstijgend te denken en praktische vorm te geven aan je visie, samen met designers, online marketeers, copywriters en developers.

Je houdt ervan om klanten én collega’s te inspireren met uitdagende en liefst innovatieve inzichten. Een beetje eigenwijs mag. Enthousiast moet!

Je werkt zowel vanuit ons kantoor in hartje Breda, als bij klanten op locatie, bij onze labels in de Think Yellow groep, én soms ook op onze vestiging in Den Haag of Amsterdam. 

JOUW EIGENSCHAPPEN

Je staat midden in de digitale transformatie. Begrijpt voor welke uitdagingen organisaties en merken staan en weet deze te vertalen in toekomstbestendige oplossingen. Jij bent een bouwer, marktgericht en digitaal gedreven. Je staat daarbij heel dicht op de businessontwikkelingen, bent vaak actief in verandertrajecten. Dat je weet wat daarbij komt kijken, is dan ook een pré.  

Daarbij denk je buiten de kaders, kijk je ver vooruit en ben je in staat klanten overtuigend te adviseren en enthousiast te maken. Presenteren zit je in het bloed. 

Jouw werk is het vertrekpunt van veel trajecten die we bij Think Yellow doen. Je bent er aan gewend dat je daarbij vaak schakelt met ondernemers, directies en (hoger) management. Voor hen ben jij een inspirerende sparringpartner.

Je bent creatief, doortastend en zelfsturend, en vooral ook een uitstekende communicator. Je weet het beste uit teams te halen, en je collega’s en opdrachtgevers te inspireren en mee te krijgen.

   

  NIET ONBELANGRIJK…

  Je houdt van afwisseling. In de comfortzone hangen is niet jouw stijl. 40 uur achter hetzelfde bureau ook niet. Je staat er dan ook voor open om zo nu en dan een interim- of een detacherings-opdracht te doen.

  Je voelt je thuis bij onze ambitieuze plannen en bent hiervan een belangrijke aanjager. Samen tillen we het bureau naar een nog hoger plan, maar je acteert daarin ook gedeeltelijk zelfsturend. In deze functie rapporteer je direct aan de directie van Think Yellow.

  EN NU EVEN HEEL CONCREET

   Onze ideale marketing- & merkadviseur:

  • heeft HBO+ niveau en werkt continu aan zijn/haar verdere ontwikkeling;
  • heeft minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij (een) top bureau(s);
  • heeft affiniteit met, en kennis van (digitale) veranderprocessen;
  • heeft ervaring met het beheer van meerdere key-accounts en het toezien op meerdere (grootschalige) projecten tegelijk;
  • voelt zich op zijn/haar plek in een omgeving met hoge ambities;
  • is vertrouwd met werken met hoger management van (middel)grote merken en organisaties;
  • vindt het leuk om (deels ook) op detacheringbasis bij klanten te werken;
  • beheerst de Nederlandse taal perfect en de Engelse (zeer) goed;
  • heeft ervaring met Agile werkprocessen;
  • heeft oog voor trends, marktontwikkelingen en creatieve kwaliteit.

   

   Solliciteer nu!

   Share This