OFFICE MANAGER THINK YELLOW

PLAATS: BREDA

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 01 JUNI 2021

OFFICE MANAGER THINK YELLOW

Voor ons spiksplinternieuwe kantoor in Breda zijn wij op zoek naar een Office Manager. In deze rol ben jij degene die onze gasten en medewerkers welkom laat voelen, zorg jij ervoor dat alles op het kantoor op rolletjes loopt en ben je tegelijkertijd de steun en toeverlaat voor de directie. In deze rol ben je onmisbaar omdat jij zorgt voor een fijne sfeer op kantoor voor ons team en onze klanten en omdat jij structuur aanbrengt in de agenda’s van de directie. In de dagelijkse praktijk ben jij het gezicht van Think Yellow en heb je een enorme diversiteit aan werkzaamheden variërend van het verzorgen van de verse bloemen en de lunch tot het uitwerken van presentaties of het organiseren van interne events. In deze functie is het prettig als je circa 4 dagen per week op het kantoor bent, voor in totaal circa 24-28 uur.

 

PROFIEL

  • Aantoonbaar MBO+/ HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een rol als office manager of soortgelijk, maar een achtergrond in de hospitality spreekt ons ook erg aan. Bij voorkeur binnen een MKB-organisatie; 
  • Je bent een echte aanpakker met oog voor details;
  • Je bent discreet, pragmatisch, organisatorisch sterk en resultaatgericht;
  • Tekstueel prima en in staat ict systemen (CRM, administratie, etc) snel eigen te maken;
  • In staat om een miljoenmiljard ballen in de lucht te houden;
  • We willen je hebben omdat je van toegevoegde waarde bent in je werk, maar vooral omdat je van ons kantoor een representatieve en fijne werkplek maakt;

VOORWAARDEN

Bij Think Yellow vinden we goed werkgeverschap heel belangrijk. We bieden je daarom een fatsoenlijk salaris, pensioen, 25 vakantiedagen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een telefoon en fijne uitjes.

THINKING YELLOW

Think Yellow bestaat uit ongeveer 50 medewerkers en heeft twee kantoren: een in Den Haag en een in Breda. Onze kracht zit hem in onze mensen en we opereren daarom als een hele platte organisatie. We zijn een bedrijf waarin we vertrouwen op de professionaliteit van onze mensen en iedereen een beetje mee-onderneemt. Help jij onze ambitieuze club weer een stukje verder? Dan komen we graag met je in contact.

THINK YELLOW

Think Yellow is een digitally driven brand and experience agency.

We geloven dat een integrale benadering van business-, merk- en digitale marketingstrategie het winnende concept is in deze steeds sneller evoluerende wereld.

Om te anticiperen op de uitdagingen van morgen, helpen wij ambitieuze bedrijven met onze kennis, creatief denken en excellente implementatie. Maar bovenal voegen we de nodige energie toe om je business futureproof te maken. Energie die noodzakelijk is om in beweging te komen én te blijven.

Solliciteer nu!

Share This