MARKETING & SALES MANAGER

PLAATS: ROOSENDAAL

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 01 JUNI 2021

MARKETING & SALES MANAGER

Je bent een allround marketing & salesmanager met een goed trackrecord in online marketing en sales. Je wil graag resultaatverantwoordelijkheid en multidisciplinair werken aan het verhogen van ons marktaandeel in diverse segmenten waaronder het segment office, gemeenten en educatie.
We zoeken een stevige persoonlijkheid die begrijpt dat het bouwen van werkprocessen op basis van data helpt om een duurzaam gevulde sales pipeline te realiseren. Iemand die zelfstandig een brede duidelijke verkoopstrategie o.b.v. marketingdata kan invullen, dit kan vertalen naar concrete acties en daarbij alle teamleden weet aan te haken en te motiveren. Als Manager Sales & Marketing word je direct verantwoordelijk voor de verkoopresultaten en dus de verdere groei van Ological.

Bij ons heb je de kans om in een meewerkende en leidinggevende rol de vertaalslag te maken van de bedrijfsdoelstellingen naar een passende marketingstrategie. Jij geeft richting aan de online en offline middelenmix. Dat doen we grotendeels in eigen beheer en deels door middel van aansturing van ingehuurde bureaus/ derden.

Je bent zelfstandig en zelf startend terwijl je samen met de Algemeen Directeur, als ervaren sparringpartner om de komende jaren verder te bouwen aan een geoliede marketing/sales machine. Hiervoor krijg je een team, budget en tools ter beschikking, zoals een marketing automation platform. Het team waarmee je start bestaat uit marketing (2 fte: content creatie en data-analyse), telemarketing en telesales (3 fte). Je weet een ideale mix te vinden in geautomatiseerd en persoonlijk contact waarbij je tevens geïnspireerd bent door kennis van ervaringen in de B2C markt.

 

WAT KUN JE VERDER BIJ ONS VERWACHTEN?

 • Het ontwikkelen van creatieve marketing- en verkoopbenaderingen die passen bij een visie van “Customer Intimacy”.;
 • Het met je team bedenken en uitwerken van doelgroep specifieke marketing en sales flows en communicatie plannen;
 • Een onderscheidende duurzame propositie in de facilitaire B2B markt een eigentijdse proactieve marktbenadering waarbij data en interactie centraal staan;
 • Het maken van webanalyses, het rapporteren hiervan en aanbevelingen doen met betrekking tot het online beleid;
 • Het initiëren, voorstellen en implementeren van nieuwe ontwikkelingen;
 • Het signaleren van trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketingcommunicatie en deze vertalen naar de behoefte van de business.

PROFIEL

 • HBO/ WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 ervaring in een Sales en Marketing omgeving;
 • Uitstekende leiderschapskwaliteiten;
 • Ervaring in het opzetten en uitvoeren van sales en marketingprocessen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, initiatiefrijk, overtuigend en bovenal een plezierige collega;
 • Zelf startend, probleemoplossend en signaleert tijdig trends en ontwikkelingen;
 • Communicatief sterk;
 • Resultaatgerichtheid gecombineerd met kostenbewustzijn, dat goed tot zijn recht komt in een kleinere, inhoudelijke, salesgerichte organisatie met korte lijnen.
 • Een goede beheersing van Office Word en zeker Excel is noodzakelijk. Je hebt ervaring met en kennis van Marketing Automation Software.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Wij bieden jou een verantwoordelijke functie waarin je goed verder kan groeien als manager. Er heerst een informele en prettige werksfeer. Een prima salaris en bonusregeling in combinatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een “groene” bedrijfsauto.

OVER OLOGICAL

Ological is de meest duurzame facilitaire dienstverlener in Nederland en bouwt aan een sterk B2B merk rondom de kernwaarden gezonder, groener, goedkoper en gemakkelijker. Niet alleen onze producten en diensten, maar ook onze mensen en werkwijze dragen hieraan bij. Zo garanderen onze leidingwaterkoelers het drinken van gezond, fris en vooral lekker leidingwater. Terwijl met een leidingwaterkoeler het gebruik van dure (plastic) flessen verleden tijd is! De Ological werksfeer is inhoudelijk, motiverend en informeel. Een echte Ological collega is betrokken, loyaal en werkt graag samen. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en groeien flink door.

Solliciteer nu!

Share This