ONLINE MARKETEER ONLINE-MARKETEERS AMSTERDAM

Online Marketing, je moet…, maar hoe? Wij regelen dat voor veel bedrijven… met JOU!! Hele vette baan waar jij over 5 jaar terugkijkt en absoluut het verschil hebt gemaakt!
PLAATS: AMSTERDAM

NIVEAU: MEDIOR

SLUITINGSDATUM: DOORLOPENDE VACATURE

OVER ONLINE-MARKETEERS

Bij Online Marketeers hebben we vaak verschillende functies open staan zoals junior/medior/senior online marketeer, SEA specialist en andere specialistische functies. Benieuwd welke vacatures er op dit moment open staan? Neem dan gerust contact met ons op via 06-18866050 of ellen@employity.nl

DE BAAN
Vertrekpunt is dat onze klanten ‘iets met Online Marketing’ moeten… maar verder geen idee hebben. Tijdens je opdrachten kun je dus écht online marketing bedrijven… Dat is geen invulling van een bestaand beleid, maar zelf draaien aan de knoppen. Alles wat je tot nu hebt geleerd, creativiteit en ondernemerschap kun je gestalte geven, jij bent de expert. En weet je het even niet? Geen probleem, want we hebben een fulltime supportdesk en je volgt relevante opleidingen en trainingen met collega Online Marketeers. Je wordt dus beter en beter, zowel in kennis als persoonlijk.

Als je een online marketingpositie zoekt met heldere kaders, de structuur staat en plannen uitgewerkt zijn, dan is dit niet jouw baan hoor. Wij hebben behoefte aan creatieve en vernieuwende marketeers die willen bouwen en op hun bek durven te gaan. Dit spel van geven, leren en samen bouwen geeft je energie, zeker wanneer je samen met het team mooie resultaten hebt geboekt, die ook nog eens worden gevierd.

JOUW PROFIEL
  • We gaan je niet leren werken, wél om de beste Online Marketeer te worden;

  • Je bent de kaders bij je werkgever meer dan zat; ‘doeditdoedatdoeditdoe….., het is 2020, jij bent vernieuwer en bepaalt je eigen koers!
  • Jij durft te adviseren en knopen door te hakken om je doel te bereiken. Klanten die ‘gepamperd’ willen worden… worden ook niet beter;
  • Je hebt peper in je kont… we remmen je liever af dan dat we je stimuleren;
  • Je bent zelf zichtbaar en vindbaar (en heus… wij hebben ook foto’s met een biertje teveel op);
  • De boog staat bij ons gespannen, maar je bent ook een feestbeest… succes vieren we samen!
  • Energie, zin in succes, kartrekker;
Share This