ONLINE MARKETEER ONLINE-MARKETEERS BREDA & DEN HAAG

Online Marketing, je moet…, maar hoe? Wij regelen dat voor veel bedrijven… met JOU!! Hele vette baan waar jij over 5 jaar terugkijkt en absoluut het verschil hebt gemaakt!

PLAATS: BREDA/DEN HAAG

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: DOORLOPENDE VACATURE

OVER ONLINE-MARKETEERS

Bij Online Marketeers hebben we vaak verschillende functies open staan zoals medior/senior online marketeer, SEA specialist en andere specialistische functies. Benieuwd welke vacatures er op dit moment open staan? Neem dan gerust contact met ons op via 06-18866050 of ellen@employity.nl

DE BAAN
Nog één keer: hét verschil maken… dat is waar het om draait. Vertrekpunt is dat onze klanten ‘iets met Online Marketing’ moeten… maar verder geen idee hebben. Tijdens je opdrachten kun je dus écht online marketing bedrijven… Dat is geen invulling van een bestaand beleid, maar zelf draaien aan de knoppen. Alles wat je tot nu hebt geleerd, creativiteit en ondernemerschap kun je gestalte geven, jij bent de expert. Wij verwachten dat jij als senior online marketeer de afdeling aanstuurt en jouw kennis en skills deelt met jouw collega Online Marketeers.

Als je een online marketingpositie zoekt met heldere kaders, de structuur staat en plannen uitgewerkt zijn, dan is dit niet jouw baan hoor. Wij hebben behoefte aan creatieve en vernieuwende marketeers die willen bouwen en op hun bek durven te gaan. Dit spel van geven, leren en samen bouwen geeft je energie, zeker wanneer je samen met het team mooie resultaten hebt geboekt, die ook nog eens worden gevierd.

JOUW PROFIEL
  • We gaan je niet leren werken, wél om de beste Online Marketeer te worden;
  • Je bent de kaders bij je werkgever meer dan zat; ‘doeditdoedatdoeditdoe….., het is 2020, jij bent vernieuwer en bepaalt je eigen koers!
  • Jij durft te adviseren en knopen door te hakken om je doel te bereiken. Klanten die ‘gepamperd’ willen worden… worden ook niet beter;
  • Je hebt peper in je kont… we remmen je liever af dan dat we je stimuleren;
  • Je bent zelf zichtbaar en vindbaar (en heus… wij hebben ook foto’s met een biertje teveel op);
  • De boog staat bij ons gespannen, maar je bent ook een feestbeest… succes vieren we samen!
  • Energie, zin in succes, kartrekker;

Solliciteer nu!

Share This