ONLINE MARKETING & COMMUNICATIE SPECIALIST

PLAATS: ETTEN-LEUR

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 15 JULI 2021

Weet jij onderscheidende producteigenschappen om te zetten in een heldere en begrijpelijke boodschap? Volg jij (online) marketingtrends op de voet? En heb jij een passie voor kamperen en reizen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor ons Europese hoofdkantoor in Etten-Leur per direct op zoek naar een fulltime:

ONLINE MARKETING & COMMUNICATIE SPECIALIST

In deze functie maak je deel uit van een gedreven en internationaal georiënteerd team. Je werkt samen met drie marketeers en twee product managers, onder leiding van de marketingmanager. Je hebt een echte spilfunctie binnen de organisatie waarbij het jouw voornaamste doel is om de naamsbekendheid van Thetford te verhogen, het Thetford portfolio helder te positioneren en de verkoop van Thetford producten actief te ondersteunen. Een aanpak waarmee Thetford in de huidige markt een sterke groei weet te realiseren! Jij zorgt ervoor dat de juiste content op het juiste moment via het juiste kanaal aan de doelgroep wordt overgebracht. Hierbij is de focus in toenemende mate op de online kanalen.

WAT GA JE DOEN?

 • Het continue analyseren en optimaliseren van de Thetford website en de customer journey; met een focus op gebruiksvriendelijkheid en de verbetering van de conversie;
 • Het opstellen en uitvoeren van de contentplanning voor nieuwe pagina’s en digitale campagnes;
 • Het schrijven van inspirerende online en social content. Zo creëer je traffic naar de site;
 • Je werkt pro-actief aan de optimalisatie, toegankelijkheid en conversie van onze digitale kanalen. Dit doe je vaak in projectvorm samen met andere digitale experts uit je team en leveranciers;
 • Het ontwikkelen van digitale point of sales materialen en digitale product overzichten;
 • Ontwikkelen van concepten voor o.a. fotoshoots, marketingacties, advertenties en campagnes. Zelfstandig of in samenwerking met het reclamebureau;
 • Verder uitbouwen van consumentenloyaliteitsprogramma Thetford Friends (on/offline).

BEN JIJ DIT:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met SEO, social media marketing en e-mailmarketing;
 • Jij weet de weg binnen Google Analytics en Google Ads;
 • Je hebt 5+ jaar werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur in een internationaal georiënteerd bedrijf;
 • Je bent gedreven en zelfstandig;
 • Je bent een creatieve denker, je vindt altijd een manier om dingen voor elkaar te krijgen en kan snel schakelen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Duits is een pre.

WAT MAAKT WEREN BIJ THETFORD ZO LEUK?

Bij Thetford heerst een open cultuur. We zijn een internationale speler wat zorgt voor een dynamische werkomgeving. De lijnen zijn kort. Informatie win je direct in bij stakeholders, zowel intern als extern. We denken graag out-of-the-box en we handelen hier ook naar. Fouten maken mag! Dit vormt soms de snelste route naar succes en je leert ervan.

EEN AANBOD DAT JE NIET MAG WEIGEREN

Het blijft niet alleen bij de marketing van onze producten, bij Thetford mag je onze producten ook zelf testen! Onze slogan is niet voor niets “Loving leisure” en daarom kan jij zelf op pad met onze eigen Thetford caravan of camper.

Wat mag je nog meer verwachten naast een uitdagende baan met een internationaal karakter?

 • We investeren heel graag in jouw ontwikkeling, daar hebben we veel aandacht voor en ook een flink opleidingsbudget
 • Ook de basiszaken zoals een marktconform salaris en een prima pensioenregeling horen erbij.
 • Gezellige werksfeer, lekker eten in onze bedrijfskantine, wat wil je nog meer?

Kortom wij bieden gewoon een hele leuke baan bij de trotse winnaar van de Business Award ‘Employer Branding’ van de Baronie van Breda 2018.

OVER THETFORD

Bij Thetford hebben we een passie voor kamperen en reizen. Vanuit die passie ontwikkelen en innoveren wij sanitaire systemen, koelkasten, kookapparatuur en toiletverzorgingsproducten van hoge kwaliteit voor de kampeer- en watersportmarkt. Hoogwaardige producten die je mag verwachten van een internationale marktleider. Vanuit 8 kantoren in Europa, Australië en China werken 700 medewerkers samen aan productvernieuwingen en -verbeteringen om de beste resultaten te bereiken voor onze klanten.

Wij hebben samenwerking, ondernemerschap, klant- en servicegerichtheid, werken met passie, verantwoordelijkheid nemen, flexibiliteit en transparante communicatie hoog in het vaandel staan.

Solliciteer nu!

Share This