PROJECT MANAGER

PLAATS: BREDA/DEN HAAG

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 15 JUNI 2021

PROJECT MANAGER THINK YELLOW

Je bent projectmanager en hard op weg om de beste te worden in je vak. Op je huidige plek lukt dat niet (meer). En nu zoek je een bureau waar je jouw ambitie kan waarmaken. Waar je wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. Waar je voor mooie merken werkt en hen helpt om verder te groeien. Is that you? Dan zouden we zomaar eens een goede match kunnen zijn. Want wij willen ons bureau verder uit te bouwen. We willen daarom onze projectmanagement slagkracht vergroten en zoeken een projectmanager die ons helpt bij ‘the next step’.

 

WAT WIJ ZOEKEN IN EEN PROJECT MANAGER

Als projectmanager help je organisaties futureproof te worden en te blijven. Dat doe je door in een team van professionals de processen te organiseren rond merkpositionering, design, websites, (moving) content en online resultaat. Kortom, je helpt klanten mee impact te creëren in hun markt. Jij organiseert en begeleidt positioneringstrajecten en campagnes en ondersteunt klanten met hun operationele marketingcommunicatie. Je bent in staat om discipline-overstijgend te denken en oplossing praktisch vorm te geven. Dat doe je samen met designers, online marketeers, copywriters en developers. Je houdt ervan om klanten én collega’s te inspireren en motiveren met uitdagende inzichten. Een beetje eigenwijs mag. Enthousiast moet!

JOUW EIGENSCHAPPEN

Jij begrijpt voor welke uitdagingen organisaties en merken staan en weet deze te vertalen in toekomstbestendige oplossingen. Jij bent een regisseur, klantgericht en digitaal gedreven. Je staat daarbij heel dicht op de businessontwikkelingen, bent vaak actief in verandertrajecten. Dat je weet wat daarbij komt kijken, is dan ook een pré.

Daarbij denk je buiten de kaders, kijk je ver vooruit en ben je in staat klanten overtuigend te adviseren en enthousiast te maken. Presenteren zit je in het bloed.

Jouw werk is het vertrekpunt van veel trajecten die we bij Think Yellow doen. Je bent gewend te schakelen met ondernemers, directies en (hoger) management. Voor hen ben jij een inspirerende sparringpartner.

Je bent creatief, doortastend en zelfsturend, en vooral ook een uitstekende communicator. Je weet het beste uit teams te halen, en je collega’s en opdrachtgevers te inspireren en mee te krijgen.

NIET ONBELANGRIJK

Je houdt van afwisseling. In de comfortzone hangen is niet jouw stijl. 40 uur achter hetzelfde bureau ook niet. Je staat er dan ook voor open om zo nu en dan een interim- of een detacherings-opdracht te doen.

Je voelt je thuis bij onze ambitieuze plannen en bent hiervan een belangrijke aanjager. Samen tillen we het bureau naar een nog hoger plan, maar je acteert daarin ook gedeeltelijk zelfsturend. In deze functie rapporteer je direct aan de directie van Think Yellow.

NU EVEN HEEL CONCREET

Onze ideale projectmanager:

  • heeft min. HBO niveau en werkt continu aan zijn/haar verdere ontwikkeling;
  • heeft 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij (een) top bureau(s);
  • heeft ervaring met organiseren van meerdere (complexe/ grootschalige) projecten tegelijk met budgetverantwoordelijkheid;
  • voelt zich op zijn/haar plek in een omgeving met hoge ambities;
  • is vertrouwd met werken in multidisciplinaire teams
  • beheerst de Nederlandse taal perfect en de Engelse (zeer) goed;
  • heeft ervaring met Agile werkprocessen;
  • heeft oog voor resultaat en creatieve kwaliteit.

THINKING YELLOW

Think Yellow bestaat uit ongeveer 50 medewerkers en heeft twee kantoren: een in Den Haag en een in Breda. Onze kracht zit hem in onze mensen en we opereren daarom als een hele platte organisatie. We zijn een bedrijf waarin we vertrouwen op de professionaliteit van onze mensen en iedereen een beetje mee-onderneemt. Help jij onze ambitieuze club weer een stukje verder? Dan komen we graag met je in contact.

OVER THINK YELLOW

Think Yellow is een digitally driven brand and experience agency.

We geloven dat een integrale benadering van business-, merk- en digitale marketingstrategie het winnende concept is in deze steeds sneller evoluerende wereld.

Om te anticiperen op de uitdagingen van morgen, helpen wij ambitieuze bedrijven met onze kennis, creatief denken en excellente implementatie. Maar bovenal voegen we de nodige energie toe om je business futureproof te maken. Energie die noodzakelijk is om in beweging te komen én te blijven.

 

 

Solliciteer nu!

Share This