SEA SPECIALIST

PLAATS: HELMOND

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 1 JULI 2021

SEA SPECIALIST BIJ BEESTJESKWIJT.NL

Voor Problemen Kwijt, regio Helmond / Eindhoven, zijn wij op zoek naar een SEA-specialist. Een fijne collega met een goede basis aan SEA-ervaring die het in zich heeft om het beste uit anderen te halen en zichzelf breder wil ontwikkelen in de richting van social advertising, CRO en/of Google Analytics.

WAT GA JE DOEN?

Als SEA-specialist bij Problemen Kwijt ben je consultant, strateeg en data scientist in één. Je zet geautomatiseerde SEA- campagnes op en blijft deze campagnes haarscherp monitoren. Hierbij maak je op een slimme manier gebruik van de beschikbare data.

Problemen Kwijt is een creatief en ambitieus bedrijf dat altijd bezig is om goede ideeën om te zetten in commerciële proposities die ze kunnen vermarkten. Dat begint met een goed plan, uitgevoerd door een team van online marketeers, waar jij jouw kennis aan overdraagt. Zo hebben ze naast een zeer succesvol leadgeneratieplatform, een lifestyle webshop (njojbrandstore.nl) gelanceerd en begint het online marketingbureau steeds meer vorm te krijgen.

De kansen die jij ziet op SEA-gebied en andere betaalde kanalen zijn daarin onmisbaar. Vind je het leuk om als kartrekker en consultant aan de slag te gaan op eigen projecten, maar ook projecten voor onze opdrachtgevers? En heb jij zin om een snelgroeiend en super gezellig team te komen leiden en versterken? Lees dan snel verder.

OVER PROBLEMEN KWIJT

Problemen kwijt is het overkoepelende bedrijf waaronder het platform Beestjeskwijt actief is. Dit online leadgeneratieplatform met een landelijk dekkend netwerk bestaat uit de volgende proposities: Beestjes Kwijt, Rioolprobleem Kwijt, Glasprobleem Kwijt, Slotenprobleem Kwijt, Processierups Kwijt en Dakprobleem Kwijt. Dit platform is actief in Nederland, België en Duitsland en zal verder internationaal uitgerold gaan worden.

Wat in 2013 begon vanuit een zolderkamer in Helmond, is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met 33 vakidioten. Een team met SEA-, SEO- en conversie-optimalisatiespecialisten die campagne na campagne opzetten, maar zich ook dagelijks bezigt houdt met het aantrekken van nieuwe vakmannen (en hierin ook wil uitblinken).

Problemen Kwijt zit in de scale-up fase en werkt vol ambitie aan ‘the next level’. De uitrol van het eerste E-Commerce project (NJOJ Brandstore) is daar een mooi voorbeeld van. Ook begint de portefeuille aan online marketingopdrachten serieus vorm te krijgen.

Bij dit unieke bedrijf/ bureau is de sfeer ongedwongen en informeel, maar zeker ook prestatiegedreven. De organisatie wordt zo slim mogelijk ingericht, zodat ze het beste uit hun medewerkers kunnen halen. Sta-zit-bureaus, gezonde lunch, een potje pingpongen en flexibele werktijden zijn een paar voorbeelden van wat je bij ze kunt verwachten. En, niet onbelangrijk, ze betalen ook niet verkeerd 😉

VERDER VRAGEN WE:

  • 3-6 jaar ervaring met SEA (Google & Bing)
  • Afgeronde HBO- / WO-opleiding
  • Kartrekker mentaliteit
  • Bureau-ervaring of ervaring in een E-commercie omgeving
  • Ervaring met gebruik feed management tool (bij voorkeur Channable)
  • Communicatief sterk
  • Ervaring met dashboarding en rapportage op hoofdlijnen en details
  • Bij voorkeur leidinggevende ervaring (sturing aan stagiaires telt ook mee)
  • Ervaring met Google Analytics en Google Tag Manager
  • Bij voorkeur ook ervaring met social advertising (FB/IG/LI). Dikke pré

 

 

Solliciteer nu!

Share This