SEO SPECIALIST

PLAATS: HELMOND

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 1 JULI 2021

SEO SPECIALIST BIJ BEESTJESKWIJT.NL

Voor Problemen Kwijt, regio Helmond / Eindhoven, zijn wij op zoek naar een SEO-specialist. Een fijne collega met een goede basis aan SEO-ervaring die het in zich heeft om het beste uit anderen te halen en zichzelf breder wil ontwikkelen in de richting van Content en CRO!

WAT GA JE DOEN?

Als SEO-marketeer bij Problemen Kwijt ben je een datageqreven marketeer met een passie voor online marketing. Je werkt aan de leadgeneratie voor ons eigen (internationale) E-commerce platform en voorziet onze klanten van de beste SEO dienstverlening.  Hierbij maak je op een slimme manier gebruik van de beschikbare data. Je stelt meetbare doelen en KPI’s op die bijdragen aan onze middellange termijn visie. Dat je daarbij gebruik maakt van verschillende tools als Ahrefs, Majestic SEO, Content King, Screaming Frog, Google Search Console & Analytics om SEO-analyses te maken is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Samen met een team van copywriters, stagiaires en werkstudenten geef jij sturing en uitvoering aan de content roodmap. Jij analyseert en begeleid de link-acquisitie en onderzoekt waar we beter kunnen presteren ten opzichte van de concurrentie. Dat doe je door het uitvoeren van gedegen zoekwoorden onderzoeken en concurrentieanalyses met als doel organisch verkeer en conversies te verhogen.

Problemen Kwijt is een creatief en ambitieus bedrijf dat altijd bezig is om goede ideeën om te zetten in commerciële proposities die ze kunnen vermarkten. Dat begint met een goed plan, uitgevoerd door een team van online marketeers, waar jij jouw kennis aan overdraagt. Zo hebben ze naast een zeer succesvol leadgeneratieplatform , een lifestyle webshop (njojbrandstore.nl) gelanceerd en begint het online marketingbureau steeds meer vorm te krijgen.

De kansen die jij ziet op SEO-gebied zijn daarin onmisbaar. Vind je het leuk om als kartrekker en consultant aan de slag te gaan op eigen projecten, maar ook projecten voor onze opdrachtgevers? Lees dan snel verder.

OVER PROBLEMEN KWIJT

Problemen kwijt is het overkoepelende bedrijf waaronder het platform Beestjeskwijt actief is. Dit online leadgeneratieplatform met een landelijk dekkend netwerk bestaat uit de volgende proposities: Beestjes Kwijt, Rioolprobleem Kwijt, Glasprobleem Kwijt, Slotenprobleem Kwijt, Processierups Kwijt en Dakprobleem Kwijt. Dit platform is actief in Nederland, België en Duitsland en zal verder internationaal uitgerold gaan worden.

Wat in 2013 begon vanuit een zolderkamer in Helmond, is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met 33 vakidioten. Een team met SEA-, SEO- en conversie-optimalisatiespecialisten die campagne na campagne opzetten, maar zich ook dagelijks bezigt houdt met het aantrekken van nieuwe vakmannen (en hierin ook wil uitblinken).

Problemen Kwijt zit in de scale-up fase en werkt vol ambitie aan ‘the next level’. De uitrol van het eerste E-Commerce project (NJOJ Brandstore) is daar een mooi voorbeeld van. Ook begint de portefeuille aan online marketingopdrachten serieus vorm te krijgen.

Bij dit unieke bedrijf/ bureau is de sfeer ongedwongen en informeel, maar zeker ook prestatie gedreven. De organisatie wordt zo slim mogelijk ingericht, zodat ze het beste uit hun medewerkers kunnen halen. Sta-zit-bureaus, gezonde lunch, een potje pingpongen en flexibele werktijden zijn een paar voorbeelden van wat je bij ze kunt verwachten. En, niet onbelangrijk, ze betalen ook niet verkeerd ;-).

VERDER VRAGEN WE:

  • 3-6 jaar ervaring met SEO (Google en Bing)
  • Afgeronde HBO- / WO-opleiding
  • Kartrekker mentaliteit
  • Bureau-ervaring of ervaring in een E-commerce omgeving
  • Communicatief sterk
  • Ervaring met dashboarding en rapportage op hoofdlijnen en details
  • Bij voorkeur leidinggevende ervaring (sturing aan stagiaires telt ook mee)
  • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  •  

Solliciteer nu!

Share This