SOCIAL MEDIA SPECIALIST ELHO TILBURG (INGEVULD)

PLAATS: TILBURG

NIVEAU: MEDIOR

SLUITINGSDATUM: 25 FEBRUARI 2019

OVER ELHO
elho is een trots, internationaal familiebedrijf en de innovatieve markleider in kunststof (design) bloempotten en plantenbakken en aanverwante artikelen. Al meer dan 54 jaar werkt het elho team vanuit onze geavanceerde fabriek in Tilburg aan duurzame productontwikkeling en innovatieve oplossingen. Onze kleurrijke collectie wordt verkocht bij tuincentra, bouwmarkten en online in meer dan 75 landen. 100% Dutch design.

Bij elho gaan we voor groen in de breedste zin van het woord. We staan voor minder afval en meer natuur en doen ons best om deze natuur ook te beschermen. Daarom maken we al meer dan 63% van onze collectie al van gerecycled materiaal en met 100 % windenergie, geproduceerd door onze eigen windmolen.

Met een gepassioneerd team van meer dan 195 collega’s wordt gewerkt aan een verdere groei in een zeer open cultuur. Onze cultuur bouwt op een uitgesproken purpose; “bring today’s nature into people’s daily lives”. Sterke culturele waarden ondersteunen deze purpose intern. Daarmee gaat  een hoog level van performance hand-in-hand met het creëren van een plezierige werkomgeving en een succesvolle toekomst.

Wij streven er naar om telkens weer te verrassen met mooie en innovatieve producten die blijven inspireren om meer groen in je leven te brengen. Give Room to Nature

DE BAAN
Als social media specialist creëer je internationale content voor alle kanalen van elho (visuals, posts, video). Je bent verantwoordelijk voor onze activiteiten op de sociale platformen, voor email marketing, website content en onderhoudt het bloggers netwerk. Met creativiteit en enthousiasme ondersteun je het gepassioneerde marketing team om het elho merk verder te laten groeien naar een consumentenmerk. Dit doe je aan de hand van onze vernieuwende media & content strategie. Je bedenkt inspirerende online content, want jij bent op de hoogte van alles op het gebied van social media. Je begrijpt onze doelgroep en voelt de juiste tone of voice goed aan. De nieuwste groen trends vertaal jij hands-on door in inspirerende teksten en vooral beelden om zo brand awareness en onze purpose verder te bouwen.
JOUW PROFIEL
  • HBO/WO werk- en denkniveau, opleidingsrichting marketing/ communicatie;
  • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van social media en 5 jaar werkervaring op het gebied van marketing/communicatie;
  • Internationaal georiënteerd;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Creatief, resultaatgericht, innovatief en gepassioneerd;
  • Affiniteit met lifestyle en/of planten is een pré;
  • Ervaring met Photoshop en video bewerkingssoftware als Final cut pro is een pré;
  • Ervaring met Google Analytics.

Solliciteer nu!

Share This