ONLINE PERFORMANCE MARKETEER

ONLINE PERFORMANCE MARKETEER

ONLINE PERFORMANCE MARKETEER

PLAATS: UTRECHT

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 15 JULI 2021

HIER KAN JIJ ONS BIJ HELPEN

Wij ontwikkelen onze betaaloplossingen zelf. En wij groeien hard. Daarom hebben wij juist jou zo hard nodig.

Je hebt inmiddels de nodige meters gemaakt binnen de performance kanalen (Google en Paid Social). Hierdoor weet je hoe en waar campagnes te optimaliseren. Of je nou bezig bent met search campagnes, display campagnes of paid social campagnes, je weet de performance altijd een boost te geven.

Naast je uitgebreiden hands-on ervaring binnen Google Ads en Paid Social, ben je in staat om strategische mee te denken over alle kanalen heen. Denk hierbij bv ook aan SEO en e-mail. We realiseren ons dat je niet van elk kanaal even veel kennis kunt hebben, dus persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel.

WAAR KAN JIJ DEEL VAN WORDEN

De leukste fintech startup van Utrecht! Waarom leuk? We geven je alvast drie redenen:

 1. Onze missie is alle irritaties en drempels weg te halen bij groepsbetalingen, zodat groepen meer tijd hebben om te genieten met elkaar én blijvende herinneringen kunnen creëren!
 2. Ons team: Het team bestaat uit stuk voor stuk professionals. Professionals die houden van gezelligheid en altijd klaar staan om je te helpen. Er heerst een informele sfeer, waarin iedereen volop van elkaar kan leren. Buiten werktijden wordt er vaak samen gegeten en is een borrel niet altijd beperkt tot de vrijdagmiddag 😉
 3. Ons kantoor: De hoofdvestiging van Splitt is gevestigd in Utrecht. In het penthouse van het voormalige pakhuis Hooghiemstra, kijken we vanuit het centrum uit over de gehele stad.

WAT JIJ KAN

 • Je denkt en werkt op hbo/wo-niveau
 • Je hebt 5+ jaar ervaring;
 • Je hebt bewezen kennis Paid Social, Google Adwords, Google Search, Apple search en email marketing
 • Je hebt ervaring met Google Analytics / Google Studio
 • Je campaign management skill zijn up to par;
 • Je hebt content marketing en online media strategie kennis en ervaring;
 • Je hebt een proactieve- en oplossingsgerichte instelling;
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

JIJ KRIJGT

 • Een goed salaris;
 • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Een informele werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Elke dag een lekkere lunch;
 • En met een vrijdagmiddagborrel luiden we gezamenlijk het weekend in.

  WAT IS SPLITT?

  Splitt is dé betaalapp voor groepen. Het maakt niet uit wie betaalt. Een gezamenlijke uitgave betaal je met Splitt, of voeg je toe in de app.

  Solliciteer nu!

  CONTENT MARKETEER

  CONTENT MARKETEER

  CONTENT MARKETEER

  PLAATS: GORINCHEM

  NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

  SLUITINGSDATUM: 15 JULI 2021

  CONTENT MARKETEER

  Ben jij de Content marketeer die graag nieuwe proposities ontwikkelt en lanceert voor consumenten in binnen- en buitenland? Ben jij gedreven door groei en heb jij al jaren ervaring met het ontwikkelen van content die aansluit op de behoeften van je doelgroep? En weet je hoe je die content via on- en offline kanalen kan verspreiden? Zoek dan niet verder!

  Deli Home heeft voor haar locatie in Gorinchem een vacature voor een Content Marketeer.

  WIE ZOEKEN WIJ?

   Jij hebt inmiddels al 5+ jaar ervaring in de wereld van content marketing. Ervaring met digitale marketing en growth hacking is een voordeel. Je hebt niet alleen inhoudelijke kennis, maar je bent in staat om data gedreven content strategieën te formuleren en te presenteren. Je geeft vervolgens invulling aan deze strategie met de productie van ijzersterke content. 

  Jij bent analytisch, communicatief en creatief. Je houdt van data en je hebt een echte growth mindset. Mislukkingen zie je als mogelijkheden om te leren en experimenten zie je als dé manier van innovatie. 

  Daarbij werk je graag met persona’s, klantreizen, zoekwoordanalyses, SEO KPI’s en analyses van (online) klantgedrag. En waar nodig help je mee om ontbrekende onderdelen te onderzoeken. Wat je vervolgens ontwikkelt varieert van online marketing campagnes tot copy en visuals voor de websites van CanDo en belangrijke handelspartners zoals Doe Het Zelf ketens.

   

  • Je bent creatief, analytisch en weet te overtuigen, zowel in woord als beeld 
  • Foutloos in Nederlands en voor Engels draai jij jouw hand niet om
  • Goede kennis van Google Analytics, Google Tag Manager en/of Hotjar. 
  • Je hebt een ondernemende en proactieve houding. 
  • Je investeert graag in jezelf en bent leergierig. 

  WAT GA JE DOEN ALS CONTENT MARKETEER?

  Als Content marketeer, maak je deel uit van de afdeling Marketing en ga jij bij onze nieuwe proposities CanDo Hout op Maat en Trap Renovatie op Maat er voor zorgen dat de traffic zal groeien, de conversie in de klantreis wordt verhoogd en de uitval in de funnel zal worden verkleind. Grote delen van je tijd spendeer je aan het bedenken, uitvoeren en analyseren van de verschillende experimenten, campagnes en optimalisaties die jij hebt geïmplementeerd. 

  Houd jij van pionieren? Ben je proactief en ben je niet te stoppen als het om experimentiele innovatie gaat? Heb jij een passie voor content maken, data & digital marketing? Solliciteer dan direct naar deze uitdagende functie. 

  NU IETS OVER ONS.

  Deli Home is onderweg om de digitale timmerfabriek van de toekomst te worden. Wij leveren gepersonaliseerde producten, die voornamelijk van hout gemaakt zijn, om ieders huis te verfraaien. Van inspiratie, naar configuratie en uiteindelijk naar creatie. Met een team van circa 1400 medewerkers verdeeld over 10 landen met een omzet van € 350 miljoen werken wij iedere dag weer aan de innovatie en ontwikkeling van een assortiment dat bestaat uit duizenden verschillende producten in de woonbranche, onderverdeeld in de groepen hout, deuren, vloer & trap, opbergen, en horren. Onder de paraplu van Deli Home vallen verschillende bekende merken zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp. 

  Verwacht geen super hip kantoor met glijbanen, zitzakken en leaseauto’s. Wij zitten wel in een prachtige industriële productie omgeving. We lunchen dagelijks op het hoofdkantoor, je hebt 25 vakantie dagen, je eigen laptop en telefoon en we hebben maandelijks een leuke vrijdagmiddagborrel. Tevens vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk, dus bestaan er verschillende opleidingstrajecten binnen Deli Home. 

  Deli Home heeft een modern personeelsbeleid waarbij de medewerker en aandacht voor haar/zijn persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Het arbeidsvoorwaardenpakket voor deze functie bestaat uit een goed salaris, je deelt mee in de resultaten van het bedrijf en kunt gebruik maken van een personeelskortingsregeling voor de mooie producten van Deli Home die van je huis een thuis maken. Het bedrijf kent ook een thuiswerkregeling en een talentenprogramma voor Young Talents. 

  Voor de beleving van toekomstige collega’s, bezoek https://www.deli-home.com/onze-collegas/.

  Solliciteer nu!

  SENIOR DESIGNER DEN HAAG

  SENIOR DESIGNER DEN HAAG

  SENIOR DESIGNER DEN HAAG

  PLAATS: DEN HAAG

  NIVEAU: SENIOR

  SLUITINGSDATUM: 15 JUNI 2021

  SENIOR DESIGNER DEN HAAG THINK YELLOW

  Wij zoeken een Senior Designer!

  Jij bent een creatief talent en op zoek naar een plek om door te groeien en jezelf en anderen beter te maken. Dus kunnen we je wakker maken voor een mooie conceptuele uitdaging? En is ‘verrassend’ jouw middle name?

  Dan zoeken we jou voor de ontwikkeling van spannende merkconcepten en marketingcampagnes.

  Hard werken in een goede sfeer, en klanten blij maken. Dat staat bij ons voorop. Je werkt veelal in een team aan verschillende opdrachten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Je brengt energie en zoekt continu naar nieuwe grenzen.

  WAT GA JE BIJ ONS DOEN?

  Een succesvol project draai je nooit alleen. Sparren met specialisten in andere disciplines is voor jou niet meer dan logisch en bovenal leuk en leerzaam. Bij Think Yellow werken we in wisselende multi-disciplinaire teams aan branding projecten en campagnes voor grote en middelgrote opdrachtgevers.

  Tijdens overleg en brainstormsessies met onze klanten en multidisciplinaire teams denk je mee vanuit strategisch perspectief, draag je bij aan het creatieve proces, en ben je verantwoordelijk voor de creatieve output. Daarbij schakel je met andere (digital) designers, copywriters, strategen, developers, online marketeers.

  WIE ZOEKEN WE?

  Je hebt een sterk verbeeldingsvermogen, bent doortastend en zelfsturend. Je hebt een eigen visie en kunt deze goed overdragen aan je collega’s. Iets nieuws proberen geeft je een kick. En je kunt uit de voeten met tekst. Jij wilt altijd beter worden. Je bent dan ook continu bezig met je eigen ontwikkeling.

  Jij denkt allang niet meer in begrippen als digitaal of grafisch. Jij denkt in concepten. Concepten die iets in beweging krijgen. Die helpen bij de uitdagingen van morgen. Die onze klanten verder brengen.

  Natuurlijk heb jij de skills die een designer nodig heeft, maar je bent altijd op zoek naar the next thing, en je weet je collega’s daarvoor te enthousiasmeren.

  Je hebt een flink portfolio met concepten en designs voor projecten waar je een hoofdrol in hebt gespeeld. Je weet hoe je samen met klanten tot het gewenste resultaat kan komen. Je inspireert, organiseert en komt met je ideeën en designs verrassend uit de hoek.

  DAARNAAST HEB JE:

  • Een designopleiding gevolgd op minimaal hbo-niveau
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Kennis van alle relevante tools en programma’s
  • Een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Ambitie – je bent nooit uitgeleerd
  • Ervaring bij een creatief bureau
  • Een breed en creatief portfolio met gerealiseerde projecten;
  • Je bent Adobe CC Virtuoos: InDesign, Illustrator, Photoshop etc.
  • Beheersing van Sketch of soortgelijk webdesign tool is een pre.

  THINKING YELLOW

  Think Yellow bestaat uit ongeveer 50 medewerkers en heeft twee kantoren: een in Den Haag en een in Breda. Onze kracht zit hem in onze mensen en we opereren daarom als een hele platte organisatie. We zijn een bedrijf waarin we vertrouwen op de professionaliteit van onze mensen en iedereen een beetje mee-onderneemt. Help jij onze ambitieuze club weer een stukje verder? Dan komen we graag met je in contact.

  THINK YELLOW

  Think Yellow is een digitally driven brand and experience agency.

  We geloven dat een integrale benadering van business-, merk- en digitale marketingstrategie het winnende concept is in deze steeds sneller evoluerende wereld.

  Om te anticiperen op de uitdagingen van morgen, helpen wij ambitieuze bedrijven met onze kennis, creatief denken en excellente implementatie. Maar bovenal voegen we de nodige energie toe om je business futureproof te maken. Energie die noodzakelijk is om in beweging te komen én te blijven.

   

   

   

  WE BIEDEN JE:

  • een superleuke functie binnen een team van zo’n 40 collega’s;
  • een informele en ontspannen werksfeer waar je jezelf kunt zijn;
  • een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • een creatieve en open werkruimte in hartje Den Haag;
  • de kans om je talent snel te ontwikkelen, met kansen om te doen waar jij goed in bent;
  • inspirerende kennissessies, om samen met collega’s je kennis op te krikken;
  • een goed gevulde fruitschaal, goede thee- en koffiebar, en gezamenlijke lunch;
  • gezellige vrijdagmiddagborrels met hapjes, drankjes en lekkere beats om het weekend goed in te luiden;
  • een dagelijks potje tafelvoetbal, tafeltennis of sjoel (ja echt!) om je collega’s even goed in te maken;
  • Een fulltime baan van 32 tot 40 uur met flexibele werktijden;
  • Een grote diversiteit van opdrachtgevers;
  • Werkplek in hartje Den Haag

  Solliciteer direct met je cv, digitaal portfolio en een motivatie met toelichting op je designkeuzes. Deze kun je versturen via het onderstaande Sollicitatieformulier. We kijken uit naar je reactie!

   

   

   

  Solliciteer nu!

  (ONLINE) MARKETING MANAGER BUDGETTHROPHY REGIO BREDA (INGEVULD)

  (ONLINE) MARKETING MANAGER BUDGETTHROPHY REGIO BREDA (INGEVULD)

  (ONLINE) MARKETING MANAGER BUDGETTHROPHY REGIO BREDA (INGEVULD)

  PLAATS: REGIO BREDA

  NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

  SLUITINGSDATUM: 22 FEBRUARI 2021

  OVER BUDGETTHROPHY

  Budgettrophy (BT) en Budgetpokale (BP) zijn twee zuster webshops die zich richten op de verkoop van sportprijzen in respectievelijk de Benelux (BT) en de DACH landen (PB). We hebben uitbreidingsplannen voor Finland , Polen en de UK.

  DE FUNCTIE

  Je bent allround (online) marketeer met een goed trackrecord bij een online bureau of bij een bedrijf met een (internationale) webshopomgeving. Je wilt graag de diepte in en multidisciplinair werken aan het verhogen van ons marktaandeel in de Benelux DACH-regio.

  Bij ons heb je de kans om in een meewerkende en leidinggevende rol de vertaalslag te maken van de bedrijfsdoelstellingen naar een passende online marketingstrategie. Jij adviseert en geeft richting aan de online middelenmix. Dat doen we deels in eigen beheer en deels door middel van aansturing van ingehuurde bureaus/ derden.

  Als een van de marktleiders op het gebied van trophies trekken we best een grote broek aan. Dat komt voort uit het vertrouwen in onze onderscheidende propositie waarbij we als geen ander in staat zijn om maatwerk te leveren.

  Wat kun je verder bij ons verwachten? 

  • Het initiëren en managen van projecten;
  • Het opstellen van een online plan en strategie;
  • Het opzetten van nieuwe websites en het continu door ontwikkelen van bestaande websites;
  • Het maken van webanalyses, het rapporteren hiervan en aanbevelingen doen met betrekking tot het online beleid;
  • Verantwoordelijk voor zoekmachine-optimalisatie (SEO, CRO en SEA);
  • Het initiëren, voorstellen en implementeren van nieuwe ontwikkelingen;
  • Het signaleren van trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketingcommunicatie en deze vertalen naar de behoefte van de business.

  WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • HBO/ WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 4-5 jaar (online) marketingervaring;
  • Uitstekende leiderschapskwaliteiten;
  • Ervaring in het uitvoeren en aansturen van (online) marketingcampagnes;
  • Resultaatgericht, initiatiefrijk, overtuigend en bovenal een plezierige collega;
  • Zelf startend, probleemoplossend en signaleert tijdig trends en ontwikkelingen;
  • Communicatief sterk;
  • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en bij voorkeur Duits.

  WAT BIEDEN WIJ?

  Wij bieden jou een uitdagende functie met een mooi doel voor ogen. Er heerst een informele en prettige werksfeer. De salarisrange voor deze functie ligt tussen de EUR 3500-4500 en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

   

  Solliciteer nu!

  CONTENT MARKETEER MET SEO-SKILLS (32-40 UUR) PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

  CONTENT MARKETEER MET SEO-SKILLS (32-40 UUR) PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

  CONTENT MARKETEER MET SEO-SKILLS (32-40 UUR) PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

  PLAATS: DORDRECHT

  NIVEAU: MEDIOR

  SLUITINGSDATUM: DECEMBER 2020

  OVER PROMOVENDUM
  Promovendum is onderdeel van de CAK Groep: een succesvolle speler in de verzekeringsbranche, met verschillende producten, merken en platformen. Met ruim 220 collega’s zijn we elke dag bezig om het leuker en beter te maken voor onze 300.000 klanten. Ons kantoor is gevestigd aan de Oude Maas in Dordrecht en is goed bereikbaar met de auto, het ov en de fiets. We zijn een informele organisatie, waarin je de vrijheid hebt om ideeën aan te dragen.
  DE BAAN

  Binnen onze afdeling Marketing en Innovatie ga jij fantastische teksten schrijven voor onze klanten en doelgroepen. Je kunt met woorden toveren en weet lezers precies zo te triggeren, dat ze overgaan tot actie! En omdat je SEO skills in huis hebt, weet je hoe je het verkeer naar onze websites kan vergroten. Je verstuurt e-mailings, maakt social media posts, optimaliseert websites, vergroot onze online vindbaarheid en meer. En: meten is weten! Kijkend naar resultaten weet jij precies hoe je de volgende keer er nog meer uit kan halen. Maar dat doe je natuurlijk niet alleen. Samen met je collega’s zorg je voor geweldige content. Onder andere met onze designer, campagnespecialist, interactie ontwerpster en contentmaker. We willen ook meer content hebben over hypotheken op onze websites. Heb jij al kennis van hypotheken en schrijfervaring? Mooi! We verwelkomen graag iemand die taaie stof omzet in hapklare (lees)brokken.

  Jouw nieuwe ideeën worden trouwens heel erg gewaardeerd. Die neem je mee in ons teamoverleg. Wekelijks sparren we namelijk samen over hoe we onze websites, producten en organisatie verder kunnen innoveren. Verras ons maar!

  JOUW PROFIEL
  • Minimaal 3 jaar ervaring met overtuigend schrijven;
  • Enthousiasme en passie voor jouw vakgebied en online;
  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in marketing of communicatie;
  • Een mooie dosis commercieel inzicht;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goede kennis van SEO om als basis voor teksten te gebruiken;
  • Basiservaring met HTML en CSS;
  • Ervaring met e-mailings versturen is een pre;
  • Kennis over hypotheken (graag!).

  WAT WE BIEDEN

  • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s.
  • De vrijheid om mee te denken en ideeën aan te dragen.
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
  • Een goed salaris en leuke bedrijfsfeesten.
  • Extra voordelige verzekeringen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.
  • Gevulde koelkasten en elke dag vers fruit.
  • Een rooftop restaurant waar je voordelig kan (avond)eten.

  Solliciteer nu!

  PRODUCT MANAGER ANWB RIJOPLEIDING (INGEVULD)

  PRODUCT MANAGER ANWB RIJOPLEIDING (INGEVULD)

  PRODUCT MANAGER ANWB RIJOPLEIDING (INGEVULD)

  PLAATS: EINDHOVEN

  NIVEAU: MEDIOR

  SLUITINGSDATUM: DECEMBER 2020

  PROFIELSCHETS

  In deze rol rapporteer je direct aan de Manager Marketing & Business Innovation en ben je verantwoordelijk voor productmarketing en productontwikkeling.

  In deze functie bewaakt & optimaliseert de unieke ANWB Rijopleiding in samenwerking met de Sr.Product Manager waarin hij of zij verantwoordelijk is voor de dagelijkse interacties met creatieve partners, strategische (merk)partners en interne ANWB teams, franchisenemers, mediabureaus, creatieve en project-ontwikkelingsgroepen.

  ANWB Rijopleiding is gevestigd in Eindhoven, maar wij voeren een beleid waar gedeeltelijk thuiswerken wordt gestimuleerd. In deze functie reis je ook af en toe naar rijschoollocaties of bijvoorbeeld het ANWB kantoor in Den Haag.

   

  VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Partner met de Manager Marketing & Innovation en de Sr. Product Manager om marketing & innovatieprojecten van A naar B te brengen;

  • Werkt samen via verschillende overlegorganen met interne & externe relevante partijen en de franchisenemers bij het vormen en ontwikkelen van marketing en innovaties;
  • Beheert de relatie met creatieve partners, waaronder media – en marketing bureaus en interne creatieve services en inhoudsgroepen (Legal, PR, Projectgroepen);
  • Managen van  brandplanning, mediaplanning & product innovatie projecten op een agile manier waarbij uitvoering, evaluatie en optimalisatie in lijn is met de doeldoelstellingen;
  • Promotieprogramma’s ontwikkelen en uitvoeren mbt klantenvoordeel voor ANWB Rijopleiding klanten ism ANWB Leden en andere ANWB dochterorganisaties;
  • Projectmanagement van de doelstellingen en er voor zorgen dat de te leveren producten op tijd, volgens strategie en binnen budget met de vereiste goedkeuringen worden uitgevoerd;
  • Data Analytics: Prestaties analyseren en actieplannen opstellen, concurrentie onderzoek & markttrends.

  WAT VRAGEN WE VAN JE

  Minimaal HBO opleiding in marketing, communicatie of een gerelateerd veld

  • Minimaal 3 jaar ervaring in product management, bij voorkeur in een jongeren markt;
  • Aantoonbaar vermogen om meerdere taken tegelijkertijd te managen en te beheren; sterke organisatorische vaardigheden;
  • Ervaring in het lanceren van ‘360 graden” marketingcampagnes voor consumenten- en lifestyle-merken; 
  • Ervaring van off- en online mediaplanning
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge zakelijke communicatieve vaardigheden (Nederlands & Engels);
  • Goede commerciële & analytische vaardigheden;           
  • Zeer goed business acumen & data analytische vaardigheden;
  • Sterke merkmarketing-, creatieve- en uitvoeringscapaciteiten;
  • Marketing budget management voor je productgroepen;
  • Ervaring met presenteren en verdedigen van visie en plannen op mid kader niveau;
  • Cross functional & relatiemanagement tussen interne & externe partijen;
  • In staat om te gedijen in een “zelf startende” en ondernemende omgeving waar eigen initiatief en verantwoordelijkheid cruciaal zijn voor succes.
  • Komt met eigen idee, maar luistert ook goed naar de input en ideeën van andere collega’s.
  • In bezit van Rijbewijs B en bereid tot af en toe reizen binnen Nederland
  • Ruime ervaring met Office, Adobe programma’s;

   PLUS

    

   • Je hebt aan een half woord genoeg en ziet het werk;
   • Ervaring met Power BI;
   • Ruime ervaring met Office, Adobe programma’s;
   • Creative Business Mind;
   • Relativeringsvermogen …en een gezonde dosis humor.

   Solliciteer nu!

   ONLINE MARKETEER BREDA

   ONLINE MARKETEER BREDA

   ONLINE MARKETEER BREDA

   PLAATS: BREDA

   OVER DE VACATURE

   Je bent allround online marketeer en hard op weg om de beste te worden in je vak. Op je huidige plek lukt dat niet (meer). En nu zoek je een bedrijf waar je jouw ambitie verder kan waarmaken. Waar je wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. Waar je voor een mooi merk werkt en ons helpt om verder te groeien. Is that you? Dan zouden we zomaar eens een goede match kunnen zijn. Want wij willen ons bureau verder uit te bouwen. Voor ons eigen bureau willen we daarom onze online marketing slagkracht vergroten en zoeken wij een allround online marketeer die ons helpt bij ‘the next step’.

   OVER THINK YELLOW

   Employity is ‘Part of Think Yellow’.

   Think Yellow is een groep van bureaus, en volop in beweging. Samen helpen we bedrijven discipline-overstijgend bij de uitdagingen van dit digitale tijdperk. Wij begrijpen de impact van digitale ontwikkelingen bedrijven. Op nieuwe verdienmodellen, processen en positionering.

   En we weten wat mensen beweegt. Wat ze leuk vinden. Hoe ze praten. Waarom ze zaken zouden willen doen. Kortom, we weten wat er nodig is om het verschil te maken. Hoe je relevant blijft in dit digitale tijdperk.

   Na een enerverende 6 maanden staan we aan de vooravond van de volgende stap met onze onderneming en werken hard aan lopende en nieuwe projecten. En daar hebben we jou voor nodig, want dat willen we namelijk doen met de beste mensen.

   Think Yellow bestaat uit Smidswater (branding en campagnes), Online Marketeers (online marketing), Hello There (digital development), ZOOOM (video marketing) en Employity (recruitment).

   JOUW EIGENSCHAPPEN

   Jij begrijpt online marketing als de beste en weet naar welk doel je toe werkt. Soms zijn dat keiharde leads, soms gaat het om zichtbaarheid.

   Daarbij denk je buiten de kaders, kijk je ver vooruit en ben je in staat de managers van onze labels overtuigend te adviseren en enthousiast te maken. Je bent creatief, doortastend en zelfsturend, en vooral ook een uitstekende communicator. Je weet het beste uit jezelf te halen en je collega’s inspireren en mee te krijgen.

   DE FUNCTIE

   Als allround online marketeer vergroot je onze vindbaarheid, zichtbaarheid en conversies van ons eigen bureau. Kortom, je helpt ons impact te creëren in de markt. Jij organiseert en implementeert SEA en social media campagnes en bent verantwoordelijk voor de opzet en implementatie van onze SEO, CRO en e-mailmarketing strategie. Je werkt nauw samen met onze Marketing Manager. Je bent in staat om discipline-overstijgend te denken en oplossingen praktisch vorm te geven. Dat doe je samen met designers, online specialisten en developers.

   Je werkt zowel vanuit ons kantoor in Breda en circa 1 dag per week in Den Haag.

   NIET ONBELANGRIJK…

   Je houdt van afwisseling. In de comfortzone hangen is niet jouw stijl. Je voelt je thuis bij onze ambitieuze plannen en bent hiervan een belangrijke aanjager. Samen tillen we het bureau naar een nog hoger plan, maar je acteert daarin ook gedeeltelijk zelfsturend. Je wordt in deze functie een belangrijk onderdeel van ons marketing-team, waar je samenwerkt met de Marketing Manager en de Director Strategy & Marketing.

    

   EN NU EVEN HEEL CONCREET

   Onze ideale allround online marketeer:

   • heeft min. HBO niveau en werkt continu aan zijn/haar verdere ontwikkeling;
   • heeft 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie ;
   • heeft affiniteit met, en kennis van SEO, SEA, CRO, social media en e-mailmarketing;
   • voelt zich op zijn/haar plek in een omgeving met hoge ambities;
   • beheerst de Nederlandse taal perfect;
   • heeft oog voor resultaat en creatieve kwaliteit.

   JE WEET WAT JE MOET DOEN

   Grijp die kans. Doorbreek de sleur en ga voor die volgende stap. Take a chance. Dit gaat sowieso mooie herinneringen en ervaringen opleveren. A smooth sea never made a great sailor. Dusss join us for greatness. Sluit je bij ons aan!

   Heb je nu nog steeds niet gesolliciteerd? Schiet eens op joh 😉 

   Solliciteer nu!

   PRODUCT MANAGER ANWB RIJOPLEIDING (INGEVULD)

   PRODUCT MANAGER INNOVATION ANWB RIJOPLEIDING EINDHOVEN (INGEVULD)

   PRODUCT MANAGER INNOVATION ANWB RIJOPLEIDING EINDHOVEN (INGEVULD)

   PLAATS: EINDHOVEN

   NIVEAU: MEDIOR

   SLUITINGSDATUM: 13 JULI 2020

   PROFIELSCHETS

   In deze rol rapporteer je direct aan de Manager Marketing & Business Innovation en ben je verantwoordelijk voor product innovation

   Je weet de unieke onderscheidende propositie van de ANWB Rijopleiding continue te innoveren op een manier waarbij Prijs/kwaliteit, Innovatie & Verkeersveiligheid worden vertaald naar marktleider waardige initiatieven waarmee we continue voorloper blijven in de markt.

   De Product Manager Innovatie  beheert, bewaakt & optimaliseert de unieke ANWB Rijopleiding in samenwerking met de Sr Product Manager educatie & de afdeling Operations waarin hij of zij verantwoordelijk is voor de dagelijkse interacties met creatieve partners, strategische (merk)partners en interne ANWB teams, creatieve en project-ontwikkelingsgroepen.

   VERANTWOORDELIJKHEDEN

   • Partner met het Manager Marketing & Innovation en de Sr Product Manager om innovatie voor ANWB Rijopleiding te formuleren;
   • Werkt samen via verschillende overlegorganen met interne & externe relevante partijen en de franchisenemers bij het vormen en ontwikkelen van innovatie;
   • Beheert de relatie met Creative partners, waaronder Marketing bureaus en interne creatieve services en inhoudsgroepen (Legal, PR, Projectgroepen);
   • Managed innovatie projecten op een agile manier waarbij uitvoering, evaluatie en optimalisatie in lijn is met de doeldoelstellingen;
   • Promotieprogramma’s ontwikkelen en uitvoeren mbt klantenvoordeel voor ANWB Rijopleiding klanten ism ANWB Leden en andere ANWB dochterorganisaties;
   • Projectmanagement van de business doelstellingen, er voor zorgen dat de te leveren producten op tijd, volgens strategie en met de vereiste goedkeuringen worden uitgevoerd;
   • Data Analytics: Prestaties analyseren en actieplannen opstellen, concurrentie onderzoek & markttrends.

   WAT VRAGEN WE VAN JE

   Minimaal HBO opleiding in bedrijfskunde, marketing, communicatie of een gerelateerd veld

   • Minimaal 3 jaar ervaring in product management, bij voorkeur in een jongeren markt;
   • Aantoonbaar vermogen om meerdere taken tegelijkertijd te managen en te beheren; sterke organisatorische vaardigheden;
   • Ervaring met procesmanagement;
   • Uitstekende schriftelijke en mondelinge zakelijke communicatieve vaardigheden (Nederlands & Engels);
   • Zeer goed business acumen & data analytische vaardigheden;
   • Sterke merkmarketing-, creatieve- en uitvoeringscapaciteiten;
   • Marketing budget management voor je productgroepen;
   • Ervaring met presenteren en verdedigen van visie en plannen op mid kader niveau;
   • Cross functional & relatiemanagement tussen interne & externe partijen;
   • In staat om te gedijen in een “zelf startende” en ondernemende omgeving waar eigen initiatief en verantwoordelijkheid cruciaal zijn voor succes.

    PLUS

    • Ervaring met het werken voor een franchise organisatie;
    • Ervaring met Power BI;
    • Ruime ervaring met Office, Adobe programma’s;
    • Creative Business Mind;
    • Relativeringsvermogen …en een gezonde dosis humor.

    Solliciteer nu!

    SENIOR PRODUCT MANAGER EDUCATIE ANWB RIJOPLEIDING EINDHOVEN (INGEVULD)

    SENIOR PRODUCT MANAGER EDUCATIE ANWB RIJOPLEIDING EINDHOVEN (INGEVULD)

    SENIOR PRODUCT MANAGER EDUCATIE ANWB RIJOPLEIDING EINDHOVEN (INGEVULD)

    PLAATS: EINDHOVEN

    NIVEAU: SENIOR

    SLUITINGSDATUM: 13 JULI 2020

    PROFIELSCHETS

    In deze rol rapporteer je direct aan de Manager Marketing & Business Innovation en ben je verantwoordelijk voor de franchise continuïteit en het bouwen van de daarbij horende succesvolle marketingprogramma’s. Je weet de unieke onderscheidende propositie van de ANWB Rijopleiding te etaleren op een manier waarbij Prijs/kwaliteit, Innovatie & Verkeersveiligheid worden vertaald naar een marktleider waardige zichtbaarheid binnen de rijopleiding branche.

    In het verlengende hiervan is de Product Manager Educatie verantwoordelijk voor de management en optimalisatie van de online strategie, marketing middelen en e-commerce met betrekking tot het behalen van leadaantal & sales doelstellingen van Educatieproducten (SEO, SEA, Social, CRM).

    De Product Manager Educatie  beheert, bewaakt & optimaliseert de unieke ANWB Rijopleiding Franchise Formule in samenwerking met de afdeling Operations waarin hij of zij verantwoordelijk is voor de dagelijkse interacties met creatieve partners, waaronder media & marketing bureaus, strategische merkpartners en interne ANWB teams, creatieve en project-ontwikkelingsgroepen. 

    VERANTWOORDELIJKHEDEN

    • Partner met het Management Team om de merkstrategie en -tactieken voor ANWB Rijopleiding te formuleren;
    • Werkt samen via verschillende overlegorganen met interne & externe relevante partijen en de franchisenemers bij het vormen en (lokaal) uitvoeren van deze plannen;
    • Quality insurance van alle ANWB Rijopleiding uitingen, inclusief Creative ontwikkeld door sponsors, interne groepen, merksamenwerkingen, netwerkpartners en Franchise nemers/ANWB Rijopleiding kantoren;
    • Beheer de relatie met Creative partners, waaronder Marketing & Media bureaus en interne creatieve services en inhoudsgroepen (Legal, PR, Projectgroepen);
    • Manage media ism onze mediapartners bij de uitvoering, evaluatie en optimalisatie van die strategieën in lijn met de doeldoelstellingen;
    • Promotieprogramma’s ontwikkelen en uitvoeren om de interesse & verkoopintentie van potentiele leerlingen & Beslissers te vergroten en tegelijkertijd het budget te bewaken;
    • Projectmanagement van de business doelstellingen en alle merkmarketinginitiatieven, er voor zorgen dat de te leveren producten op tijd, volgens strategie en met de vereiste goedkeuringen worden uitgevoerd;
    • Houdt toezicht op de Franchise formule inclusief (lokale) marketinguitingen & inspanningen voor & door de Franchisenemers;
    • Data Analytics: Prestaties analyseren en actieplannen opstellen, concurrentie onderzoek & markttrends.

    WAT VRAGEN WE VAN JE

    Minimaal HBO opleiding in bedrijfskunde, marketing, communicatie of een gerelateerd veld

    • Minimaal 5 jaar ervaring in product management, bij voorkeur in een jongeren markt;
    • Ruime kennis van en ervaring met het managen van performance based marketing (SEO, SEA, Social);
    • Aantoonbaar vermogen om meerdere taken tegelijkertijd te managen en te beheren; sterke organisatorische vaardigheden;
    • Ervaring met procesmanagement;
    • Ervaring in het lanceren van ‘360 graden” marketingcampagnes voor consumenten- en lifestyle-merken;
    • Uitstekende schriftelijke en mondelinge zakelijke communicatieve vaardigheden (Nederlands & Engels);
    • Zeer goed business acumen & data analytische vaardigheden;
    • Sterke merkmarketing-, creatieve- en uitvoeringscapaciteiten;
    • Marketing budget management voor je productgroepen;
    • Ervaring met presenteren en verdedigen van visie en plannen op mid en hoger kader niveau;
    • Cross functional & relatiemanagement tussen interne & externe partijen;
    • In staat om te gedijen in een “zelf startende” en ondernemende omgeving waar eigen initiatief en verantwoordelijkheid cruciaal zijn voor succes.

    PLUS

    • Ervaring met het werken voor een franchise organisatie;
    • Ervaring met het werken bij een media bureau;
    • Ervaring met Power BI;
    • Ruime ervaring met Office, Adobe programma’s;
    • Creative Business Mind;
    • Relativeringsvermogen …en een gezonde dosis humor.

     

    Solliciteer nu!

    MERK- EN MARKETINGADVISEUR SMIDSWATER BREDA (INGEVULD)

    MERK- EN MARKETINGADVISEUR SMIDSWATER BREDA (INGEVULD)

    MERK- EN MARKETINGADVISEUR SMIDSWATER BREDA (INGEVULD)

    PLAATS: BREDA

    NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

    SLUITINGSDATUM: 30 OKTOBER 2020

    MERK- EN MARKETINGADVISEUR

    Jij bent al hard op weg om die strategische adviseur te worden waar niemand omheen kan. En nu zoek je een bureau waar je jouw ambitie kan waarmaken. Waar je wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. Waar je voor mooie merken werkt en hen helpt om verder te groeien.

     Is that you? Dan zouden we zomaar eens een goede match kunnen zijn. Want wij vinden het tijd om ons bureau verder uit te bouwen. In onze vestiging in Breda willen we daarom onze strategische slagkracht vergroten en zoeken wij een marketing adviseur die alles weet over merken bouwen.

    OVER THINK YELLOW

    Wij zijn Think Yellow. Een groep van bureaus, en volop in beweging. Samen helpen we je discipline-overstijgend bij de uitdagingen van dit digitale tijdperk.

    Wij zijn super jong, maar hebben als groep wel ruim 50 jaar ervaring met (digital) design, branding en online marketing. Met een team van ruim 55 ervaren strategen, ambitieuze talenten, all-rounders en specialisten mogen we met recht zeggen dat het multi-disciplinaire denken diep in ons DNA zit. 

    Think Yellow bestaat Smidswater (branding en campagnes), Online Marketeers (online marketing), Hello There (digital development), Zooom (video marketing) en Employity (recruitment).

    Wij werken onder andere voor Randstad, ING, Nationale-Nederlanden, DAS, Havenbedrijf Rotterdam, CBRE, ANWB en Sunweb. Maar ook voor regionale spelers als NHTV, Rassers Advocaten, Van Oers en De Keyzer.

    DE FUNCTIE

    Als adviseur doe je waar wij bekend om staan: organisaties helpen futureproof te worden en te blijven. Dat doe je door ze te helpen met een sterke merkpositionering, en impact te creëren in hun markt. Jij begeleidt positioneringstrajecten en campagnes en adviseert klanten over hun operationele marketingcommunicatie. Je bent in staat om discipline-overstijgend te denken en praktische vorm te geven aan je visie, samen met designers, online marketeers, copywriters en developers.

    Je houdt ervan om klanten én collega’s te inspireren met uitdagende en liefst innovatieve inzichten. Een beetje eigenwijs mag. Enthousiast moet!

    Je werkt zowel vanuit ons kantoor in hartje Breda, als bij klanten op locatie, bij onze labels in de Think Yellow groep, én soms ook op onze vestiging in Den Haag of Amsterdam. 

    JOUW EIGENSCHAPPEN

    Je staat midden in de digitale transformatie. Begrijpt voor welke uitdagingen organisaties en merken staan en weet deze te vertalen in toekomstbestendige oplossingen. Jij bent een bouwer, marktgericht en digitaal gedreven. Je staat daarbij heel dicht op de businessontwikkelingen, bent vaak actief in verandertrajecten. Dat je weet wat daarbij komt kijken, is dan ook een pré.  

    Daarbij denk je buiten de kaders, kijk je ver vooruit en ben je in staat klanten overtuigend te adviseren en enthousiast te maken. Presenteren zit je in het bloed. 

    Jouw werk is het vertrekpunt van veel trajecten die we bij Think Yellow doen. Je bent er aan gewend dat je daarbij vaak schakelt met ondernemers, directies en (hoger) management. Voor hen ben jij een inspirerende sparringpartner.

    Je bent creatief, doortastend en zelfsturend, en vooral ook een uitstekende communicator. Je weet het beste uit teams te halen, en je collega’s en opdrachtgevers te inspireren en mee te krijgen.

      

     NIET ONBELANGRIJK…

     Je houdt van afwisseling. In de comfortzone hangen is niet jouw stijl. 40 uur achter hetzelfde bureau ook niet. Je staat er dan ook voor open om zo nu en dan een interim- of een detacherings-opdracht te doen.

     Je voelt je thuis bij onze ambitieuze plannen en bent hiervan een belangrijke aanjager. Samen tillen we het bureau naar een nog hoger plan, maar je acteert daarin ook gedeeltelijk zelfsturend. In deze functie rapporteer je direct aan de directie van Think Yellow.

     EN NU EVEN HEEL CONCREET

      Onze ideale marketing- & merkadviseur:

     • heeft HBO+ niveau en werkt continu aan zijn/haar verdere ontwikkeling;
     • heeft minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij (een) top bureau(s);
     • heeft affiniteit met, en kennis van (digitale) veranderprocessen;
     • heeft ervaring met het beheer van meerdere key-accounts en het toezien op meerdere (grootschalige) projecten tegelijk;
     • voelt zich op zijn/haar plek in een omgeving met hoge ambities;
     • is vertrouwd met werken met hoger management van (middel)grote merken en organisaties;
     • vindt het leuk om (deels ook) op detacheringbasis bij klanten te werken;
     • beheerst de Nederlandse taal perfect en de Engelse (zeer) goed;
     • heeft ervaring met Agile werkprocessen;
     • heeft oog voor trends, marktontwikkelingen en creatieve kwaliteit.

      

      Solliciteer nu!

      ERVAREN PROJECTMANAGER MET ACCOUNTSKILLS BOBOTI OOSTERHOUT (INGEVULD)

      ERVAREN PROJECTMANAGER MET ACCOUNTSKILLS BOBOTI OOSTERHOUT (INGEVULD)

      ERVAREN PROJECTMANAGER MET ACCOUNTSKILLS BOBOTI OOSTERHOUT (INGEVULD)

      PLAATS: OOSTERHOUT

      NIVEAU: MEDIOR

      SLUITINGSDATUM: 20 OKTOBER 2019

      OVER BOBOTI 

      Boboti is een marketing- communicatiebureau in Oosterhout en bestaat uit een hecht team van verschillende specialisten. Dagelijks werken wij aan uitdagende vraagstukken op het gebied van branding, positionering en propositie in de groensector. Wij gaan voor campagnes die inspelen op lokale gebruiken en gewoontes, passend bij het merk en bovendien onderscheidend zijn. We stellen het doel centraal en schromen er niet voor om externe specialisten in te huren waar nodig. Wij geloven in groeien, nóg beter worden in waar je al goed in bent. Daarom dagen we onze talenten uit en ruimen we tijd in voor persoonlijke ontwikkeling. We zetten samen lachend die extra verrassende stap waarom niemand heeft gevraagd. We geven altijd verrassende nieuwe inzichten en energie. Boboti werkt voornamelijk voor 1 merk, te weten CANNA. CANNA is een producent van hoogwaardige mest- voedingsstoffen, groeimediums en additieven voor planten en biedt verschillende teeltoplossingen aan om thuis een diversiteit aan gewassen te telen. CANNA doet dit al meer dan 20 jaar en is marktleider in een groot aantal landen. Binnen deze internationale organisatie streven we naar optimale merkbeleving, waarbij naast de kwaliteit de klant centraal staat. 

      Boboti werkt na een koerswijziging van CANNA aan een nieuwe organisatie-structuur waar we met deze vacature verder aan bouwen.  

      DE BAAN 

      • ondersteunen van Marketeers en Business Unit Managers van verschillende landen bij acties en campagnes;
      • zorgdragen voor ondersteuning bij uitvoering van marketing- en communicatieplannen van diverse landen;
      • begeleiden van de ontwikkeling van promotie- en point-of-sale materialen;
      • coördineren van de inkoop van promotionele artikelen en drukwerk;
      • begeleiden van projecten;
      • op termijn ga je ook een inhoudelijke adviserende rol vervullen voor (interne)opdrachtgevers.
      JOUW PROFIEL
      • je hebt HBO werk- en denkniveau, Nima A is een pré;
      • je hebt een passie voor en kennis van marketing;
      • je bent (commercieel) creatief;
      • je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring;
      • je bent organisatorisch sterk en beschikt over een hands-on mentaliteit;
      • je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
      • je voelt je thuis in een dynamische organisatie;
      • je vindt het een uitdaging om mee te helpen aan de positionering, structurering en groei van de organisatie terwijl je aan het einde van de dag ook gewoon de inhoudelijke vragen kunt oppakken;
      • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
      • je kunt logisch denken en hebt analytisch vermogen;

      Solliciteer nu!

      MARKETING AUTOMATION ANALIST PROMOVENDUM DORDRECHT (32-40 UUR)

      MARKETING AUTOMATION ANALIST PROMOVENDUM DORDRECHT (32-40 UUR)

      MARKETING AUTOMATION ANALIST PROMOVENDUM DORDRECHT (32-40 UUR)

      PLAATS: DORDRECHT

      NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR

      SLUITINGSDATUM: 1 DECEMBER 2019

      OVER PROMOVENDUM
      Promovendum is onderdeel van de CAK Groep: een succesvolle speler in de verzekeringsbranche, met verschillende producten, merken en platformen. Met ruim 220 collega’s zijn we elke dag bezig om het leuker en beter te maken voor onze 300.000 klanten. Ons kantoor is gevestigd aan de Oude Maas in Dordrecht en is goed bereikbaar met de auto, het ov en de fiets. We zijn een informele organisatie, waarin je de vrijheid hebt om ideeën aan te dragen.
      DE BAAN

      Jij gaat ervoor zorgen dat we meer uit onze marketingdata halen! Dit zowel uit onze online als offline data en zowel uit interne als externe data. Naast het doen van analyses, dashboards maken en machine learning toepassen, ga je ook (online) marketingacties automatiseren!

      Een voorbeeld: 
      Waar we al wel conversiekansen voor ontvangers van e-mailings kunnen voorspellen, moeten we nog handmatig e-mailingselecties importeren in ons e-mailingsysteem. Dat zien we graag anders! Daarom ga jij met collega’s het maken van de selecties automatiseren. Hoe? Via de api koppeling van ons e-mailingsysteem kunnen we automatisch e-mailings gaan verzenden, naar de juiste ontvangers op het juiste moment. Daarna volgt uiteraard het verbeteren van de voorspelmodellen en selecties.

      Een ander voorbeeld: 
      Om goed gevonden te worden in Google zetten we blogartikelen en andere webcontent in en we adverteren op zoekwoorden in Google. Over zoekwoorden is veel data beschikbaar. Ook waar we nog niet op adverteren! Denk aan maandelijks zoekvolume, zoektrends, concurrentie (organisch en betaald), conversiepercentages en advertentiekosten. Op dit moment doen onze content marketeers en campagnespecialist via online tools nog ‘handmatige zoekwoordanalyses’. Dat kan natuurlijk slimmer! Als we data uit diverse tools combineren en er marketinganalyses op los laten, kunnen we veel beter kansen spotten en hiermee effectiever adverteren en onze websites uitbreiden. En voor de verdere automatiseringen kunnen we via scripts in Google Ads automatisch gaan adverteren op zulke zoekwoorden en automatisch biedingen aanpassen. Uiteraard kunnen bij zulke analyses conversieattributiemodellen niet ontbreken.

      We kunnen nog vele andere voorbeelden noemen, maar als je inmiddels al een glimlach op je gezicht hebt, dan wordt het tijd om verder te praten met een kop koffie (of thee)!

      JOUW PROFIEL
      • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in Marketingdata;
      • Minimaal 2 jaar ervaring als Marketing Intelligence Analist, Marketing Data Analist of een vergelijkbare functie;
      • Passie voor marketingdata en automatisering;
      • Commercieel inzicht om snel kansen te spotten;
      • Sterk analytisch vermogen;
      • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
      • Ervaring met Tableau en R is een grote pré.

      WAT WE BIEDEN

      • Een prachtuitdaging binnen een informele organisatie;
      • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s;
      • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen;
      • De vrijheid om mee te denken en ideeën aan te dragen;
      • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
      • Een goed salaris en leuke bedrijfsfeesten;
      • Extra voordelige verzekeringen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
      • Gevulde koelkasten en elke dag vers fruit;
      • Een rooftop restaurant waar je voordelig kan (avond)eten.

      Solliciteer nu!

      SCHRIJFTALENT MET PASSIE VOOR ONLINE PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

      SCHRIJFTALENT MET PASSIE VOOR ONLINE PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

      SCHRIJFTALENT MET PASSIE VOOR ONLINE PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

      PLAATS: DORDRECHT

      NIVEAU: JUNIOR

      SLUITINGSDATUM: 1 DECEMBER 2019

      OVER PROMOVENDUM
      Promovendum is onderdeel van de CAK Groep: een succesvolle speler in de verzekeringsbranche, met verschillende producten, merken en platformen. Met ruim 220 collega’s zijn we elke dag bezig om het leuker en beter te maken voor onze 300.000 klanten. Ons kantoor is gevestigd aan de Oude Maas in Dordrecht en is goed bereikbaar met de auto, het ov en de fiets. We zijn een informele organisatie, waarin je de vrijheid hebt om ideeën aan te dragen.
      DE BAAN

      Schrijf jij in je vrije tijd blogs en droom je ervan om er je werk van te maken? Roept iedereen altijd tegen jou: ‘jij kan zo goed schrijven, daar moet je écht wat mee doen’! En ben jij leergierig en analytisch? Solliciteer dan bij Promovendum. En wie weet groei jij door tot een steengoede copywriter, online marketeer en nog veel meer!

       

      Al enthousiast? Mooi, maar eerst meer over jouw nieuwe functie. Jij gaat als starter aan de slag bij onze afdeling ‘Marketing en Innovatie’. Binnen een team van experts, waaronder een campagnespecialist, designer en een ervaren content marketeer, ga je interessante blogs schrijven die superleuk zijn om te lezen én overtuigen. Met woorden kan jij iemand aanzetten tot actie! Bijvoorbeeld iemand triggeren om een autopremie te berekenen. En je zorgt ervoor dat de teksten SEO proof zijn. Via zoekwoordanalyses weet je precies met welk onderwerp je hoog in Google kan komen om specifieke doelgroepen te bereiken! Naast dat je nóg beter leert schrijven, ga jij jezelf met hulp van je collega’s ook andere facetten van online marketing eigen maken. Denk aan: e-mailings versturen, de ranking van onze websites verbeteren, content planningen maken en uitvoeren, inzichten uit statistieken halen en nog veel meer. Onze afdeling bruist van de innovatie. Samen tillen we de organisatie naar een hoger niveau. En daar hebben we jouw originele ideeën, leergierigheid, doelgerichte werkwijze, commercieel inzicht, analytische skills, verantwoordelijkheidsgevoel én creativiteit voor nodig! Dus wat zeg je ervan?

      JOUW PROFIEL
       • Minimaal 1 tot 2 jaar ervaring in overtuigend schrijven (werk/hobby);
       • Grote passie voor schrijven én online marketing;
       • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in marketing of communicatie;
       • Commercieel inzicht;
       • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
       • Kennis van SEO en dan bedoelen we niet het stadje in Italië :);
       • Basiservaring HTML (tekst vormgeven, afbeeldingen toevoegen en metadata bewerken);
       • Ervaring met e-mailings, linkbuilding en gastbloggen is een pré.

      WAT WE BIEDEN

      • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s;
      • De vrijheid om mee te denken en ideeën aan te dragen;
      • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
      • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
      • Een goed salaris en leuke bedrijfsfeesten;
      • Extra voordelige verzekeringen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
      • Gevulde koelkasten en elke dag vers fruit;
      • Een rooftop restaurant waar je voordelig kan (avond)eten.

      Solliciteer nu!

      CONTENT MARKETEER MET SEO-SKILLS (32-40 UUR) PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

      CONTENT MARKETEER MET SEO-SKILLS (32-40 UUR) PROMOVENDUM DORDRECHT

      CONTENT MARKETEER MET SEO-SKILLS (32-40 UUR) PROMOVENDUM DORDRECHT

      PLAATS: DORDRECHT

      NIVEAU: MEDIOR

      SLUITINGSDATUM: 30 NOVEMBER 2020

      OVER PROMOVENDUM
      Promovendum is onderdeel van de CAK Groep: een succesvolle speler in de verzekeringsbranche, met verschillende producten, merken en platformen. Met ruim 220 collega’s zijn we elke dag bezig om het leuker en beter te maken voor onze 300.000 klanten. Ons kantoor is gevestigd aan de Oude Maas in Dordrecht en is goed bereikbaar met de auto, het ov en de fiets. We zijn een informele organisatie, waarin je de vrijheid hebt om ideeën aan te dragen.
      DE BAAN
      Binnen onze afdeling ‘Marketing en Innovatie’ ga jij fantastische teksten schrijven voor onze klanten en doelgroepen. Je kunt met woorden toveren en weet lezers precies zo te triggeren, dat ze overgaan tot actie! En omdat je SEO skills in huis hebt, weet je hoe je het verkeer naar onze websites kan vergroten. Je verstuurt e-mailings, maakt social media posts, optimaliseert websites, vergroot onze online vindbaarheid en meer. Maar dat doe je niet alleen! Samen met je collega’s zorg je voor geweldige content. Onder andere met onze designer, campagnespecialist, interactie ontwerpster en contentmaker. Jouw nieuwe ideeën worden gewaardeerd! Die neem je mee in ons teamoverleg. Wekelijks sparren we namelijk samen over hoe we onze websites, producten en organisatie verder kunnen innoveren. Verras ons maar!
      JOUW PROFIEL
      • Minimaal 3 jaar ervaring met overtuigend schrijven;
      • Enthousiasme en passie voor jouw vakgebied en online;
      • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in marketing of communicatie;
      • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
      • Goede kennis van SEO om als basis voor teksten te gebruiken;
      • Basiservaring met HTML en CSS;
      • Ervaring met e-mailings versturen is een pre.

      WAT WE BIEDEN

      • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s.
      • De vrijheid om mee te denken en ideeën aan te dragen.
      • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
      • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
      • Een goed salaris en leuke bedrijfsfeesten.
      • Extra voordelige verzekeringen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.
      • Gevulde koelkasten en elke dag vers fruit.
      • Een rooftop restaurant waar je voordelig kan (avond)eten.

      Solliciteer nu!

      SALES PROFESSIONAL CZ TILBURG (INGEVULD)

      SALES PROFESSIONAL CZ TILBURG (INGEVULD)

      SALES PROFESSIONAL CZ TILBURG (INGEVULD)

      PLAATS: TILBURG

      NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR

      SLUITINGSDATUM: 13 OKTOBER 2018

      OVER CZ
      We bieden onze 3,6 miljoen klanten niet alleen een uitstekende zorgverzekering, we willen ook dat ze de best mogelijke zorg krijgen. Bijvoorbeeld door samen met ziekenhuizen en instellingen de kwaliteit van de zorg steeds verder te verbeteren. Dat is goed voor onze klanten, en voor heel Nederland. Een hele verantwoordelijkheid waarvoor we de beste mensen zoeken. Mensen die betekenisvol werk willen doen in een organisatie die constant streeft naar verbetering.
      DE BAAN (30-34 UUR)
      In deze functie draag je actief bij aan de uitdagingen waarvoor het salesteam intermediair staat. Dit zijn uitdagingen op strategisch vlak enerzijds, zoals bijvoorbeeld het verduurzamen van het provisiemodel. Je ondersteunt hierin het MT en leidt projecten op dit vlak. Anderzijds draag je bij aan de commerciële activiteiten van de adviseurs zorg en bedrijfszorg. Het team Intermediair wil zich verder ontwikkelen om de nummer één partner te blijven voor zakelijke klanten op het vlak van collectieve zorgverzekeringen. Waarbij het draait om het toevoegen van waarde aan collectiviteiten en het werken aan gezondheid. Je hebt een voortrekkersrol in projecten die hieraan bijdragen.

      Jij bent een bevlogen en betrokken collega die initiatief en verantwoordelijkheid neemt en graag gebruik maakt van de vrijheid die deze functie biedt. Iemand die analytisch sterk is, visie heeft en dit goed weet te vertalen naar oplossingen. Iemand die relationeel sterk is, partijen kan verbinden en constructief ondersteunt aan de uitvoering en ontwikkeling van ons accountmanagement.

      Heb je nog maar beperkte werkervaring? Laat dat je niet tegenhouden. CZ wil graag jong talent de kans geven om zich te ontwikkelen en natuurlijk te profiteren van jouw frisse blik!

      JOUW PROFIEL
      • HBO/WO werk- en denkniveau (richting van marketing, sales, bedrijfskunde of gezondheid);
      • Je bent creatief, nieuwsgierig, leergierig, ambitieus en wil jezelf blijven ontwikkelen;
      • Je bent analytisch sterk en vindt het leuk om met data inzichten klanten nog beter te helpen en je activiteiten effectief in te zetten;
      • Naast een pragmatische insteek ben je ook in staat om op conceptueel en abstract niveau aansluiting te vinden bij je gesprekspartners zowel intern en extern;
      • Affiniteit met of kennis van gezondheidsmanagement is een pré;

       

      We bieden je een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. En willen we investeren in je ontwikkeling en bieden we volop kansen om door te groeien.

      Solliciteer nu!