ONLINE PERFORMANCE MARKETEER

ONLINE PERFORMANCE MARKETEER

ONLINE PERFORMANCE MARKETEER

PLAATS: UTRECHT

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 15 JULI 2021

HIER KAN JIJ ONS BIJ HELPEN

Wij ontwikkelen onze betaaloplossingen zelf. En wij groeien hard. Daarom hebben wij juist jou zo hard nodig.

Je hebt inmiddels de nodige meters gemaakt binnen de performance kanalen (Google en Paid Social). Hierdoor weet je hoe en waar campagnes te optimaliseren. Of je nou bezig bent met search campagnes, display campagnes of paid social campagnes, je weet de performance altijd een boost te geven.

Naast je uitgebreiden hands-on ervaring binnen Google Ads en Paid Social, ben je in staat om strategische mee te denken over alle kanalen heen. Denk hierbij bv ook aan SEO en e-mail. We realiseren ons dat je niet van elk kanaal even veel kennis kunt hebben, dus persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel.

WAAR KAN JIJ DEEL VAN WORDEN

De leukste fintech startup van Utrecht! Waarom leuk? We geven je alvast drie redenen:

 1. Onze missie is alle irritaties en drempels weg te halen bij groepsbetalingen, zodat groepen meer tijd hebben om te genieten met elkaar én blijvende herinneringen kunnen creëren!
 2. Ons team: Het team bestaat uit stuk voor stuk professionals. Professionals die houden van gezelligheid en altijd klaar staan om je te helpen. Er heerst een informele sfeer, waarin iedereen volop van elkaar kan leren. Buiten werktijden wordt er vaak samen gegeten en is een borrel niet altijd beperkt tot de vrijdagmiddag 😉
 3. Ons kantoor: De hoofdvestiging van Splitt is gevestigd in Utrecht. In het penthouse van het voormalige pakhuis Hooghiemstra, kijken we vanuit het centrum uit over de gehele stad.

WAT JIJ KAN

 • Je denkt en werkt op hbo/wo-niveau
 • Je hebt 5+ jaar ervaring;
 • Je hebt bewezen kennis Paid Social, Google Adwords, Google Search, Apple search en email marketing
 • Je hebt ervaring met Google Analytics / Google Studio
 • Je campaign management skill zijn up to par;
 • Je hebt content marketing en online media strategie kennis en ervaring;
 • Je hebt een proactieve- en oplossingsgerichte instelling;
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

JIJ KRIJGT

 • Een goed salaris;
 • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • Een informele werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Elke dag een lekkere lunch;
 • En met een vrijdagmiddagborrel luiden we gezamenlijk het weekend in.

  WAT IS SPLITT?

  Splitt is dé betaalapp voor groepen. Het maakt niet uit wie betaalt. Een gezamenlijke uitgave betaal je met Splitt, of voeg je toe in de app.

  Solliciteer nu!

  CONTENT MARKETEER

  CONTENT MARKETEER

  CONTENT MARKETEER

  PLAATS: GORINCHEM

  NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

  SLUITINGSDATUM: 15 JULI 2021

  CONTENT MARKETEER

  Ben jij de Content marketeer die graag nieuwe proposities ontwikkelt en lanceert voor consumenten in binnen- en buitenland? Ben jij gedreven door groei en heb jij al jaren ervaring met het ontwikkelen van content die aansluit op de behoeften van je doelgroep? En weet je hoe je die content via on- en offline kanalen kan verspreiden? Zoek dan niet verder!

  Deli Home heeft voor haar locatie in Gorinchem een vacature voor een Content Marketeer.

  WIE ZOEKEN WIJ?

   Jij hebt inmiddels al 5+ jaar ervaring in de wereld van content marketing. Ervaring met digitale marketing en growth hacking is een voordeel. Je hebt niet alleen inhoudelijke kennis, maar je bent in staat om data gedreven content strategieën te formuleren en te presenteren. Je geeft vervolgens invulling aan deze strategie met de productie van ijzersterke content. 

  Jij bent analytisch, communicatief en creatief. Je houdt van data en je hebt een echte growth mindset. Mislukkingen zie je als mogelijkheden om te leren en experimenten zie je als dé manier van innovatie. 

  Daarbij werk je graag met persona’s, klantreizen, zoekwoordanalyses, SEO KPI’s en analyses van (online) klantgedrag. En waar nodig help je mee om ontbrekende onderdelen te onderzoeken. Wat je vervolgens ontwikkelt varieert van online marketing campagnes tot copy en visuals voor de websites van CanDo en belangrijke handelspartners zoals Doe Het Zelf ketens.

   

  • Je bent creatief, analytisch en weet te overtuigen, zowel in woord als beeld 
  • Foutloos in Nederlands en voor Engels draai jij jouw hand niet om
  • Goede kennis van Google Analytics, Google Tag Manager en/of Hotjar. 
  • Je hebt een ondernemende en proactieve houding. 
  • Je investeert graag in jezelf en bent leergierig. 

  WAT GA JE DOEN ALS CONTENT MARKETEER?

  Als Content marketeer, maak je deel uit van de afdeling Marketing en ga jij bij onze nieuwe proposities CanDo Hout op Maat en Trap Renovatie op Maat er voor zorgen dat de traffic zal groeien, de conversie in de klantreis wordt verhoogd en de uitval in de funnel zal worden verkleind. Grote delen van je tijd spendeer je aan het bedenken, uitvoeren en analyseren van de verschillende experimenten, campagnes en optimalisaties die jij hebt geïmplementeerd. 

  Houd jij van pionieren? Ben je proactief en ben je niet te stoppen als het om experimentiele innovatie gaat? Heb jij een passie voor content maken, data & digital marketing? Solliciteer dan direct naar deze uitdagende functie. 

  NU IETS OVER ONS.

  Deli Home is onderweg om de digitale timmerfabriek van de toekomst te worden. Wij leveren gepersonaliseerde producten, die voornamelijk van hout gemaakt zijn, om ieders huis te verfraaien. Van inspiratie, naar configuratie en uiteindelijk naar creatie. Met een team van circa 1400 medewerkers verdeeld over 10 landen met een omzet van € 350 miljoen werken wij iedere dag weer aan de innovatie en ontwikkeling van een assortiment dat bestaat uit duizenden verschillende producten in de woonbranche, onderverdeeld in de groepen hout, deuren, vloer & trap, opbergen, en horren. Onder de paraplu van Deli Home vallen verschillende bekende merken zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp. 

  Verwacht geen super hip kantoor met glijbanen, zitzakken en leaseauto’s. Wij zitten wel in een prachtige industriële productie omgeving. We lunchen dagelijks op het hoofdkantoor, je hebt 25 vakantie dagen, je eigen laptop en telefoon en we hebben maandelijks een leuke vrijdagmiddagborrel. Tevens vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk, dus bestaan er verschillende opleidingstrajecten binnen Deli Home. 

  Deli Home heeft een modern personeelsbeleid waarbij de medewerker en aandacht voor haar/zijn persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Het arbeidsvoorwaardenpakket voor deze functie bestaat uit een goed salaris, je deelt mee in de resultaten van het bedrijf en kunt gebruik maken van een personeelskortingsregeling voor de mooie producten van Deli Home die van je huis een thuis maken. Het bedrijf kent ook een thuiswerkregeling en een talentenprogramma voor Young Talents. 

  Voor de beleving van toekomstige collega’s, bezoek https://www.deli-home.com/onze-collegas/.

  Solliciteer nu!

  ONLINE MARKETEER

  ONLINE MARKETEER

  ONLINE MARKETEER

  PLAATS: AMSTERDAM

  NIVEAU: MEDIOR

  SLUITINGSDATUM: 01 JUNI 2021

  (ONLINE) MARKETEER (32-40 UUR) 

  Focus Engineering en Modus Engineering in Amsterdam zijn vanwege explosieve groei op zoek naar een resultaatgerichte (Online) Marketeer die het merk en marketingplan naar een next level gaat tillen. Je bent scherp en energiek en zit boordevol creatieve ideeën die je ook nog eens meetbaar kunt maken. In de afgelopen 9 jaar hebben Tim, Ben en Tomas een succesvol bedrijf opgebouwd. Maar om de next step te zetten, hebben ze jouw creatieve en doelgerichte marketingkennis nodig! 

  In de dagelijkse praktijk ben jij als marketeer de kartrekker als het gaat om het merk Focus Engineering en Modus Engineering. Je ondersteunt onze consultants met het opzetten van aantrekkelijke en onderscheidende arbeidsmarktcampagnes.

  Naast jobmarketing bedenk en activeer je campagnes met als doel om meer naamsbekendheid en leads te genereren. Vanuit commercieel oogpunt draag jij bij aan ons resultaat! Dat doe je in samenwerking met een team van gedreven collega’s die de markt in Nederland verder willen bestormen.

  Jij bent in staat om ad-hoc werkzaamheden en quick wins te managen, maar hebt zeker ook een gestructureerd marketingplan voor de middellange termijn. Dat je daarbij de juiste (online) middelenmix inzet is haast een vanzelfsprekendheid. Je bent creatief met content, social media marketing, maar weet ook hoe je een online advertising campagne doeltreffend activeert.

  Jouw grootste uitdaging? Structuur en focus houden in je werk en verrassend uit de hoek komen. 

   

  WAT KUN JE VERDER BIJ ONS VERWACHTEN?

  • Het ontwikkelen van leadgeneratie en retentieprogramma’s;

  • Het opzetten en optimaliseren van online marketingcampagnes;

  • Het analyseren van job en google analytics;

  • Het beheren van de LinkedIn Company page en recruiter seats;

  • Het opzetten en bijsturen van social advertising campagnes;

  • Het analyseren van data uit ons CRM-systeem;

  • Het creëren van creatieve content voor de doelgroep van Focus en Modus Engineering;

  • Het organiseren van toffe events voor onze klanten en gedetacheerden;

  • Het optimaliseren van onze website;

  • Het doorontwikkelen van de sales en marketingfunnel! 

  PROFIEL

  • Tenminste 2-4 jaar relevante ervaring als (online) marketeer;

  • Afgeronde HBO/ WO opleiding met specialisatie marketing;

  • Je bent enthousiasmerend, creatief en hebt lef;

  • Tekstueel prima en in staat systemen en tooling snel eigen te maken;

  • Projectmatig ijzersterk;Pragmatisch en resultaatgericht;

  • Je houdt van een geintje;

  • Je voelt je thuis in een informele en professionele omgeving waar successen (flink) gevierd worden! 

  VOORWAARDEN

  Bij Focus en Modus Engineering vinden we goed werkgeverschap heel belangrijk. We bieden je daarom een uitstekend salaris, pensioen, 25 vakantiedagen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, vette incentives en de mogelijkheid om een mooie bonus te verdienen. 

  OVER FOCUS ENGINEERING

  Focus Engineering en Modus Engineering bestaat uit ongeveer 12 medewerkers, werkzaam vanuit een vet kantoor in hartje Amsterdam aan het Leidse Plein. Focus is een full-service recruitment agency, gespecialiseerd in detacherings-, bemiddelings-en contract(or) management. Zij richten zich op de markt de Nederlandse en Belgische markt.

  Als headhunter vinden zij de juiste mensen voor hun opdrachtgevers en faciliteren en begeleiden ze dit proces van het begin tot het eind. Daarnaast verlenen ze extra services zoals het verschaffen van werkvergunningen, lease-auto’s, certificeringen, trainingen en helpen bij het vinden van woonruimte voor expats.

  Omdat ze voor klanten en kandidaten door het vuur gaan levert dat een winnende propositie in de markt op. Optimaal presteren met oog voor een goede wrok-life balans is waar zij voor staan. In de tussentijd willen ze vooral zoveel mogelijk plezier maken op het werk, met elkaar. 

   

   

  Solliciteer nu!

  (ONLINE) MARKETEER

  (ONLINE) MARKETEER

  (ONLINE) MARKETEER

  PLAATS: BREDA/TILBURG

  NIVEAU: MEDIOR

  SLUITINGSDATUM: 01 JUNI 2021

  (ONLINE) MARKETEER BIJ BUDGETTROPHY

  Ben jij een (online) marketeer met relevante kennis van SEO en creatief met content? Dan ben jij de missing link binnen onze organisatie! Bij ons krijg je vrijheid en tegelijkertijd verantwoordelijkheid om een jonge en snelgroeiende webshop naar een hoger niveau te tillen.

  We zoeken iemand die een brede interesse/ervaring heeft in online marketing. De focus van de functie ligt voornamelijk op het verbeteren van de organische traffic van de verschillende webshops en websiteoptimalisatie. Maar er blijft genoeg tijd over om je verder te ontwikkelen naar bijvoorbeeld SEA en CRO. Kortom, het is een brede en leerzame functie, maar daar ben jij juist naar op zoek, toch?

  Als één van de marktleiders op het gebied van trophies trekken we best een grote broek aan. Dat komt voort uit het vertrouwen in onze onderscheidende propositie waarbij we als geen ander in staat zijn om maatwerk te leveren.

   

  WAT KUN JE VERDER BIJ ONS VERWACHTEN?

  • Je beheert de webshops en marketplaces;
  • Je optimaliseert (de content van) de webshops op nationaal en internationaal niveau;
  • Je gebruikt diverse tools om inzichten te krijgen in linkbuilding, content en de achterliggende technische structuur;
  • Je voert tests uit om kennis in de praktijk toe te passen en te blijven optimaliseren;
  • Je bent en blijft goed op de hoogte van de actuele trends op het gebied van SEO;
  • Je denkt mee bij het opzetten/optimaliseren van de customer journeys;
  • Je denkt mee bij het verbeteren van onze SEA campagnes;
  • Je helpt bij het opzetten van een content kalender.

  PROFIEL

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar online marketingervaring;
  • Grote affiniteit met SEO en content en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen;
  • Ervaring met tools als Google Analytics, Search Console en Screaming Frog;
  • Resultaatgericht, initiatiefrijk, overtuigend en bovenal een prettige collega;
  • Zelf startend, probleemoplossend en signaleert tijdig trends en ontwikkelingen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
  • Ervaring met Magento is een pré.

  ARBEIDSVOORWAARDEN

  Wij bieden jou een uitdagende functie met een mooi doel voor ogen. Er heerst een informele en prettige werksfeer. De salarisrange voor deze functie ligt tussen de 2750-3250 en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteer nu!

  E-COMMERCE MARKETEER SUNWEB

  E-COMMERCE MARKETEER SUNWEB

  E-COMMERCE MARKETEER SUNWEB

  PLAATS: ROTTERDAM

  AANTAL UUR: 40

  OPLEIDINGSNIVEAU: HBO/WO

  SLUITINGSDATUM: 31 MEI 2021

  E-COMMERCE MARKETEER

  Als e-commerce marketeer ben je verantwoordelijk voor de prestaties van een van de websites binnen het SUN-portfolio.

  Je vindt het geweldig om de resultaten van je werk terug te zien in objectieve gegevens. Niet alleen omdat positieve resultaten je energie geven, maar ook het doorgroeien in je carrière. Je bent leergierig en experimenteert met nieuwe manieren om zakelijke doelen te bereiken.

  Als E-commerce Marketeer in ons E-commerce-team is het jouw doel om de doelstellingen te behalen en de prestaties te verbeteren door;

  • Het definiëren van de juiste marketingmix (betaald en niet-betaald) en boodschap voor de juiste doelgroep op het juiste moment
  • Het initiëren en coördineren van de marketingactiviteiten die we moeten organiseren om de doelstellingen te bereiken
  • Door samen te werken met onze verschillende specialisten zoals UX, CRO en Website Manager, controleren en initiëren welke projecten kunnen worden gedefinieerd om de prestaties van de website te verbeteren.

  Je bent op de hoogte van de dagelijkse prestaties van de marketingactiviteiten en behaalt de gewenste resultaten door een sterke en efficiënte e-commerce aanwezigheid op te bouwen. De inzichten en prestatiestatistieken zorgen ervoor dat je continu de kanalenmix optimaliseert en het merk optimaal presenteert op de verschillende touchpoints binnen onze customer journey op mobiel, desktop en app. Om de resultaten te verbeteren, baseer je veranderingen op je analyse van de markttrends, boekingsstroom per bestemming/accommodatie, golden dates en andere relevante data.

  Sunweb Group is een touroperator die als doel heeft de beste vakantie-ervaring te bieden. We hebben 3 business units, Sunweb Sun, Sunweb Ski en Eliza was here. Ze werken samen voor de beste toekomstbestendige strategie om nummer één te worden en ze worden ondersteund door het Center of Excellence. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zürich en we hebben kantoren in Rotterdam, Girona, Antwerpen, Parijs en Kopenhagen. Met een klantgerichte blik werken we aan verbetering van onze dienstverlening door onszelf uit te dagen en te ontwikkelen.

  WAT IS JOUW ROL ALS ONZE E-COMMERCE MARKETEER?

  • Planning, afstemming en uitvoering van de campagnekalender
  • Het wekelijks delen van resultaten en feedback op basis van analyses van de campagnes in samenwerking met onze datateams (bijv.UX Team / BI), online advertentiespecialisten, voor productprestaties in specifieke regio’s en belanghebbenden
  • Problemen en kansen in de markt volgen en rekening houden met nieuwe doelgroepen
  • Een actieve rol spelen bij zowel optimalisatie van het conversiepercentage van websites als potentiële partnerschappen om de prestaties te verbeteren
  • Het delen van lokale marktinzichten en deze meenemen bij de aanpassing van de marketingstrategie.

  WAAROM WERKEN BIJ SUNWEB?

  • Internationale, ambitieuze en dynamische organisatie
  • Fulltime functie (40 uur) op ons kantoor in Rotterdam
  • Flexibiliteit om vanuit huis te werken
  • 25 vakantiedagen plus 6 ATV-dagen (op basis van fulltime dienstverband)
  • Uitdagende omgeving binnen een jong en ambitieus marketingteam met ruimte om te groeien en te leren
  • Aantrekkelijke korting bij het boeken bij onze merken

   Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam, maar we werken momenteel vanuit huis. Als de situatie het toelaat, zijn we het liefst 2-3 dagen per week op kantoor.

  WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

  • Sterk analytisch vermogen
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Uitgebreide kennis van online marketingkanalen en metrics en het gebruik van verschillende rapportagetools zoals Excel, Google Analytics en Power BI
  • Sterke commerciële mentaliteit, gericht op ROAS, contributiemarge en leveren in lijn met bedrijfs- en merkdoelstellingen
  • Kennis van de toerisme industrie is een pre
  • Nederlandstalig en ervaring met de Nederlandse markt is een must, ervaring met de Deense markt is een groot pluspunt.

  We waarderen proactieve collega’s die graag nieuwe informatie ontvangen en advies op prijs stellen. Mensen die collega’s betrekken om samen campagnes te verbeteren. Continu leren en verbeteren zijn enkele van de belangrijkste aspecten. Dit doe je niet alleen, maar samen met de verschillende teams.
  Is dit je volgende uitdaging?

   

  Solliciteer nu!

  SEA SPECIALIST SUNWEB

  SEA SPECIALIST SUNWEB

  SEA SPECIALIST SUNWEB

  PLAATS: ROTTERDAM

  AANTAL UUR: 40

  OPLEIDINGSNIVEAU: HBO/WO

  SLUITINGSDATUM: 31 MEI 2021

  WAT IS JOUW ROL ALS ONZE SEA SPECIALIST?

  • Monitoren van de prestaties van het dagelijkse campagnebeheer van Sunweb Group-merken door middel van dashboarding en rapportages
  • Online zichtbaarheid creëren voor Sunweb Group-merken bij de juiste doelgroepen
  • ROAS optimaliseren
  • A/B-testen voor advertenties en bestemmingspagina’s
  • Samenwerken met andere (betaalde) kanalen (Display, Social, SEO, UX, CRO)
  • Kansen identificeren en vertalen naar oplossingen

  Sunweb Group is een touroperator die als doel heeft de beste vakantie-ervaring te bieden. We hebben 3 business units, Sunweb Sun, Sunweb Ski en Eliza was here. Ze werken samen voor de beste toekomstbestendige strategie om nummer één te worden en ze worden ondersteund door het Center of Excellence. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zürich en we hebben kantoren in Rotterdam, Girona, Antwerpen, Parijs en Kopenhagen. Met een klantgerichte blik werken we aan verbetering van onze dienstverlening door onszelf uit te dagen en te ontwikkelen.

   

  WAAROM WERKEN BIJ SUNWEB?

  • Internationale, ambitieuze en dynamische organisatie
  • Fulltime functie (40 uur) op ons kantoor in Rotterdam
  • Flexibiliteit om vanuit huis te werken
  • 25 vakantiedagen plus 6 ATV-dagen (op basis van fulltime dienstverband)
  • Uitdagende omgeving binnen een jong en ambitieus marketingteam met ruimte om te groeien en te leren
  • Aantrekkelijke korting bij het boeken bij onze merken

   Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam, maar we werken momenteel vanuit huis. Als de situatie het toelaat, zijn we het liefst 2-3 dagen per week op kantoor.

  WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

  • Minimaal 3 jaar ervaring als SEA marketeer
  • Nederlandstalig met ervaring in de Nederlandse markt
  • Sterk analytisch vermogen
  • Google Ads-certificaten
  • Ervaring met Google Ads en Bing, bGenius is een pré
  • Kennis over ROAS en andere prestatiestatistieken
  • Kennis van andere zoekmachines
  • Basiskennis van SEO

  We waarderen proactieve collega’s die graag nieuwe informatie ontvangen en advies op prijs stellen. Mensen die collega’s betrekken om samen campagnes te verbeteren. Continu leren en verbeteren zijn enkele van de belangrijkste aspecten. Dit doe je niet alleen, maar samen met de verschillende teams.
  Is dit je volgende uitdaging?

   

  Solliciteer nu!

  (ONLINE) MARKETING MANAGER BUDGETTHROPHY REGIO BREDA (INGEVULD)

  (ONLINE) MARKETING MANAGER BUDGETTHROPHY REGIO BREDA (INGEVULD)

  (ONLINE) MARKETING MANAGER BUDGETTHROPHY REGIO BREDA (INGEVULD)

  PLAATS: REGIO BREDA

  NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

  SLUITINGSDATUM: 22 FEBRUARI 2021

  OVER BUDGETTHROPHY

  Budgettrophy (BT) en Budgetpokale (BP) zijn twee zuster webshops die zich richten op de verkoop van sportprijzen in respectievelijk de Benelux (BT) en de DACH landen (PB). We hebben uitbreidingsplannen voor Finland , Polen en de UK.

  DE FUNCTIE

  Je bent allround (online) marketeer met een goed trackrecord bij een online bureau of bij een bedrijf met een (internationale) webshopomgeving. Je wilt graag de diepte in en multidisciplinair werken aan het verhogen van ons marktaandeel in de Benelux DACH-regio.

  Bij ons heb je de kans om in een meewerkende en leidinggevende rol de vertaalslag te maken van de bedrijfsdoelstellingen naar een passende online marketingstrategie. Jij adviseert en geeft richting aan de online middelenmix. Dat doen we deels in eigen beheer en deels door middel van aansturing van ingehuurde bureaus/ derden.

  Als een van de marktleiders op het gebied van trophies trekken we best een grote broek aan. Dat komt voort uit het vertrouwen in onze onderscheidende propositie waarbij we als geen ander in staat zijn om maatwerk te leveren.

  Wat kun je verder bij ons verwachten? 

  • Het initiëren en managen van projecten;
  • Het opstellen van een online plan en strategie;
  • Het opzetten van nieuwe websites en het continu door ontwikkelen van bestaande websites;
  • Het maken van webanalyses, het rapporteren hiervan en aanbevelingen doen met betrekking tot het online beleid;
  • Verantwoordelijk voor zoekmachine-optimalisatie (SEO, CRO en SEA);
  • Het initiëren, voorstellen en implementeren van nieuwe ontwikkelingen;
  • Het signaleren van trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketingcommunicatie en deze vertalen naar de behoefte van de business.

  WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  • HBO/ WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 4-5 jaar (online) marketingervaring;
  • Uitstekende leiderschapskwaliteiten;
  • Ervaring in het uitvoeren en aansturen van (online) marketingcampagnes;
  • Resultaatgericht, initiatiefrijk, overtuigend en bovenal een plezierige collega;
  • Zelf startend, probleemoplossend en signaleert tijdig trends en ontwikkelingen;
  • Communicatief sterk;
  • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en bij voorkeur Duits.

  WAT BIEDEN WIJ?

  Wij bieden jou een uitdagende functie met een mooi doel voor ogen. Er heerst een informele en prettige werksfeer. De salarisrange voor deze functie ligt tussen de EUR 3500-4500 en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

   

  Solliciteer nu!

  CONTENT MARKETEER MET SEO-SKILLS (32-40 UUR) PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

  CONTENT MARKETEER MET SEO-SKILLS (32-40 UUR) PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

  CONTENT MARKETEER MET SEO-SKILLS (32-40 UUR) PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

  PLAATS: DORDRECHT

  NIVEAU: MEDIOR

  SLUITINGSDATUM: DECEMBER 2020

  OVER PROMOVENDUM
  Promovendum is onderdeel van de CAK Groep: een succesvolle speler in de verzekeringsbranche, met verschillende producten, merken en platformen. Met ruim 220 collega’s zijn we elke dag bezig om het leuker en beter te maken voor onze 300.000 klanten. Ons kantoor is gevestigd aan de Oude Maas in Dordrecht en is goed bereikbaar met de auto, het ov en de fiets. We zijn een informele organisatie, waarin je de vrijheid hebt om ideeën aan te dragen.
  DE BAAN

  Binnen onze afdeling Marketing en Innovatie ga jij fantastische teksten schrijven voor onze klanten en doelgroepen. Je kunt met woorden toveren en weet lezers precies zo te triggeren, dat ze overgaan tot actie! En omdat je SEO skills in huis hebt, weet je hoe je het verkeer naar onze websites kan vergroten. Je verstuurt e-mailings, maakt social media posts, optimaliseert websites, vergroot onze online vindbaarheid en meer. En: meten is weten! Kijkend naar resultaten weet jij precies hoe je de volgende keer er nog meer uit kan halen. Maar dat doe je natuurlijk niet alleen. Samen met je collega’s zorg je voor geweldige content. Onder andere met onze designer, campagnespecialist, interactie ontwerpster en contentmaker. We willen ook meer content hebben over hypotheken op onze websites. Heb jij al kennis van hypotheken en schrijfervaring? Mooi! We verwelkomen graag iemand die taaie stof omzet in hapklare (lees)brokken.

  Jouw nieuwe ideeën worden trouwens heel erg gewaardeerd. Die neem je mee in ons teamoverleg. Wekelijks sparren we namelijk samen over hoe we onze websites, producten en organisatie verder kunnen innoveren. Verras ons maar!

  JOUW PROFIEL
  • Minimaal 3 jaar ervaring met overtuigend schrijven;
  • Enthousiasme en passie voor jouw vakgebied en online;
  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in marketing of communicatie;
  • Een mooie dosis commercieel inzicht;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goede kennis van SEO om als basis voor teksten te gebruiken;
  • Basiservaring met HTML en CSS;
  • Ervaring met e-mailings versturen is een pre;
  • Kennis over hypotheken (graag!).

  WAT WE BIEDEN

  • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s.
  • De vrijheid om mee te denken en ideeën aan te dragen.
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
  • Een goed salaris en leuke bedrijfsfeesten.
  • Extra voordelige verzekeringen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.
  • Gevulde koelkasten en elke dag vers fruit.
  • Een rooftop restaurant waar je voordelig kan (avond)eten.

  Solliciteer nu!

  ONLINE MARKETEER BREDA

  ONLINE MARKETEER BREDA

  ONLINE MARKETEER BREDA

  PLAATS: BREDA

  OVER DE VACATURE

  Je bent allround online marketeer en hard op weg om de beste te worden in je vak. Op je huidige plek lukt dat niet (meer). En nu zoek je een bedrijf waar je jouw ambitie verder kan waarmaken. Waar je wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. Waar je voor een mooi merk werkt en ons helpt om verder te groeien. Is that you? Dan zouden we zomaar eens een goede match kunnen zijn. Want wij willen ons bureau verder uit te bouwen. Voor ons eigen bureau willen we daarom onze online marketing slagkracht vergroten en zoeken wij een allround online marketeer die ons helpt bij ‘the next step’.

  OVER THINK YELLOW

  Employity is ‘Part of Think Yellow’.

  Think Yellow is een groep van bureaus, en volop in beweging. Samen helpen we bedrijven discipline-overstijgend bij de uitdagingen van dit digitale tijdperk. Wij begrijpen de impact van digitale ontwikkelingen bedrijven. Op nieuwe verdienmodellen, processen en positionering.

  En we weten wat mensen beweegt. Wat ze leuk vinden. Hoe ze praten. Waarom ze zaken zouden willen doen. Kortom, we weten wat er nodig is om het verschil te maken. Hoe je relevant blijft in dit digitale tijdperk.

  Na een enerverende 6 maanden staan we aan de vooravond van de volgende stap met onze onderneming en werken hard aan lopende en nieuwe projecten. En daar hebben we jou voor nodig, want dat willen we namelijk doen met de beste mensen.

  Think Yellow bestaat uit Smidswater (branding en campagnes), Online Marketeers (online marketing), Hello There (digital development), ZOOOM (video marketing) en Employity (recruitment).

  JOUW EIGENSCHAPPEN

  Jij begrijpt online marketing als de beste en weet naar welk doel je toe werkt. Soms zijn dat keiharde leads, soms gaat het om zichtbaarheid.

  Daarbij denk je buiten de kaders, kijk je ver vooruit en ben je in staat de managers van onze labels overtuigend te adviseren en enthousiast te maken. Je bent creatief, doortastend en zelfsturend, en vooral ook een uitstekende communicator. Je weet het beste uit jezelf te halen en je collega’s inspireren en mee te krijgen.

  DE FUNCTIE

  Als allround online marketeer vergroot je onze vindbaarheid, zichtbaarheid en conversies van ons eigen bureau. Kortom, je helpt ons impact te creëren in de markt. Jij organiseert en implementeert SEA en social media campagnes en bent verantwoordelijk voor de opzet en implementatie van onze SEO, CRO en e-mailmarketing strategie. Je werkt nauw samen met onze Marketing Manager. Je bent in staat om discipline-overstijgend te denken en oplossingen praktisch vorm te geven. Dat doe je samen met designers, online specialisten en developers.

  Je werkt zowel vanuit ons kantoor in Breda en circa 1 dag per week in Den Haag.

  NIET ONBELANGRIJK…

  Je houdt van afwisseling. In de comfortzone hangen is niet jouw stijl. Je voelt je thuis bij onze ambitieuze plannen en bent hiervan een belangrijke aanjager. Samen tillen we het bureau naar een nog hoger plan, maar je acteert daarin ook gedeeltelijk zelfsturend. Je wordt in deze functie een belangrijk onderdeel van ons marketing-team, waar je samenwerkt met de Marketing Manager en de Director Strategy & Marketing.

   

  EN NU EVEN HEEL CONCREET

  Onze ideale allround online marketeer:

  • heeft min. HBO niveau en werkt continu aan zijn/haar verdere ontwikkeling;
  • heeft 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie ;
  • heeft affiniteit met, en kennis van SEO, SEA, CRO, social media en e-mailmarketing;
  • voelt zich op zijn/haar plek in een omgeving met hoge ambities;
  • beheerst de Nederlandse taal perfect;
  • heeft oog voor resultaat en creatieve kwaliteit.

  JE WEET WAT JE MOET DOEN

  Grijp die kans. Doorbreek de sleur en ga voor die volgende stap. Take a chance. Dit gaat sowieso mooie herinneringen en ervaringen opleveren. A smooth sea never made a great sailor. Dusss join us for greatness. Sluit je bij ons aan!

  Heb je nu nog steeds niet gesolliciteerd? Schiet eens op joh 😉 

  Solliciteer nu!

  DIGITAL SPECIALIST ARUBA TOURISM AUTHORITY (A.T.A.) – DEN HAAG (INGEVULD)

  DIGITAL SPECIALIST ARUBA TOURISM AUTHORITY (A.T.A.) – DEN HAAG (INGEVULD)

  DIGITAL SPECIALIST ARUBA TOURISM AUTHORITY (A.T.A.) – DEN HAAG (INGEVULD)

  PLAATS: DEN HAAG

  NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

  SLUITINGSDATUM: 28 MAART 2020

  EEN GEMIDDELDE WERKDAG BIJ DE A.T.A

  Je komt binnen, pakt een kop koffie en gaat aan de slag. Je deelt een kantoor met een paar andere inspirerende collega’s zoals onze media designer en samen nemen jullie de online marketingcampagnes door. Naast het overzien van haar creaties en het optimaliseren van de campagnes in onze CMS, stuur je ook het online marketingbureau van de A.T.A. aan. Met hen bespreek je de SEO/SEA-campagnes en strategieën en zorg je dat de live gang van alle online marketing efforts in goede banen geleid wordt. Je checkt het JIRA-ticketsysteem om te kijken of de andere kantoren een vraag hebben ingediend en jouw hulp nodig hebben en adviseert en begeleidt hen bij en met alle vraagstukken omtrent de lokale website(s).

  DIT BEN JIJ

  Als senior digital specialist op het Europese kantoor van de A.T.A. krijg je de vrijheid om impactvolle en meetbare verbeteringen aan onze online marketingactiviteiten aan te brengen. Daarnaast ondersteun je de marketingstrategieën van onze regionale kantoren in o.m. de UK, Italië, Scandinavië en de Duitstalige landen.

  Met uiteenlopende dagelijkse werkzaamheden, is de functie zowel uitdagend als engaging. Kortom, beslist niet saai. Met jouw uitstekende online kennis en ervaring kruip je moeiteloos in de huid van zowel online marketeer als web beheerder en beschik je over een creatief, kritisch en analytisch denkvermogen. Het implementeren van goede KPI metrics en het creëren van conversiestrategieën is voor jou een tweede natuur. Ook ben je bekend met jQuery, CSS, PHP en de gereedschappen van Google, zoals Analytics, Search Console, Data Studio, Adwords, etc.

  De ideale kandidaat is een zeer gemotiveerde en zelfstandige teamplayer met een creatieve, oplossingsgerichte mentaliteit. Je beschikt over de volgende vaardigheden:

  • Minstens een afgeronde Hbo-opleiding met tenminste twee jaar relevante werkervaring op het gebied van zowel online marketing als analytics. Technische kennis strekt tot de aanbeveling.
  • Je spreekt zowel vloeiend Nederlands als Engels en beschikt over gedegen kennis van de Nederlandse markt en de cultuur en in mindere mate ook over kennis van de andere Europese landen waar Aruba vertegenwoordigt wordt.
  • Je hebt uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden en een aantoonbaar commercieel en sector breed denkvermogen. Dit stelt je in staat om effectieve, technische oplossingen aan te dragen.
  • Je bent in staat om diverse doelgroepen te beïnvloeden en stakeholders die geen online marketingachtergrond hebben, met gedegen bevindingen te adviseren en te overtuigen.
  • Je hebt ervaring met het werken met bureaus (bijv. Reclame/media).
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en hebt dit al eerder binnen een internationale werkomgeving kunnen toepassen.
  • Je gaat graag met data om en beschikt over goede kwantitatieve, analytische vaardigheden.
  • Je bent resultaat- en doelgericht.
  • Houd van optimalisatie doormiddel van experimenteren
  • Je hebt gedegen kennis van online, search en social media marketing en technieken.
  • Je hebt veel ervaring met Excel en andere aanverwante programma’s.
  • Je beschikt over gedegen kennis en bent bereid meer te leren op het gebied van programmeren, inclusief markup en scripting languages en je bent bekend met UX-design en CSS.
  • Je beschikt over kennis van databasemanagementsystemen.

  WAT BIEDEN WIJ JOU

  • Een uitstekend marktconform salaris met goede compensatieregelingen, inclusief een reiskostenvergoeding, zicht op een bonus en prestatiegerichte verhogingen.
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan
  • De mogelijkheid om tenminste een paar keer per jaar voor het werk naar het buitenland te reizen, waaronder naar ons hoofdkantoor op Aruba, om de overige stakeholders en collega’s die het innovatieve digitale team op Aruba vormen, te ontmoeten en om met hen samen te werken.
  • Een enerverende internationale werkomgeving.

  De Aruba Tourism Authority (A.T.A.) is een destination marketing & managementorganisatie voor het eiland Aruba. Wij zijn een middelgrote organisatie met een wereldwijd bereik en kantoren in zowel, Europa als Noord- en Zuid-Amerika. Het hoofdkantoor staat op Aruba. Onze kernwaarden zijn empowerment, productiviteit, ownership, professionaliteit, respect, lol en passie.

   

  Solliciteer nu!

  ONLINE MARKETEER DELI HOME GORINCHEM (INGEVULD)

  ONLINE MARKETEER DELI HOME GORINCHEM (INGEVULD)

  ONLINE MARKETEER DELI HOME GORINCHEM (INGEVULD)

  PLAATS: GORINCHEM

  NIVEAU: MEDIOR

  SLUITINGSDATUM: 10 MAART 2020

  ONLINE MARKETEER DELI HOME

  Hoe gaaf is het om als Online Marketeer te werken bij een bedrijf dat de ambitie heeft om de digitale timmerfabriek van de toekomst te worden? Als online marketeer navigeer jij moeiteloos door de kluwen van het web. Je beheert de websites en houdt social media bij van onze powerbrands CanDo, Bruynzeel, Lundia, Weekamp en Skantrae. Uiteraard bedenk je ook nieuwe manieren om vindbaarheid op het internet te verbeteren. Door middel van webanalyses houd jij de performance van alle online kanalen bij. Heb je een tekortkoming in de online merkbeleving van één van de producten of merken van Deli Home geconstateerd? Met een goed en snel plan bouw jij op projectmatige wijze in samenwerking met de Business Unit of andere marketing collega’s aan een nieuwe ontwikkeling. Dit kan zijn in de vorm van een video, aanpassingen aan de website, Adwords-campagne of e-mailmarketing. Bij de implementatie hiervan zorg jij dat alles goed verloopt. De Online Marketeer maakt onderdeel uit van de afdeling marketing. Een ambitieus en gezellig team van 20 professionals waaronder Online Marketeers, Communicatiespecialisten en DTP-ers dat nauw samenwerkt met het commerciële team aan de verhoging van de omzet en de klantbeleving.

  JOUW WERKZAAMHEDEN

  • Managen van projecten en aansturing van projectleden;
  • Het opstellen van een online plan en strategie
  • Het definiëren, uitvoeren en optimaliseren van de strategie op het gebied van social media;
  • Het opzetten van nieuwe websites en het continu doorontwikkelen van bestaande websites;
  • Het maken van webanalyses, het rapporteren hiervan en aanbevelingen doen met betrekking tot het online beleid;
  • Verantwoordelijk voor zoekmachine-optimalisatie (SEO en SEA);
  • Het initiëren, voorstellen en implementeren van nieuwe ontwikkelingen zoals video, CMS-systemen, webshops, A/B-testing, emailmarketing, configuratoren etc.;
  • Het signaleren van trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketingcommunicatie en deze vertalen naar de behoefte van de business.

  Communicatiemiddelen en verkoopondersteunende tools

  • Zorgt in samenwerking met de business voor communicatie op de websites en social media; doet dit deels in eigen beheer en deels door middel van aansturing van ingehuurde bureaus / derden;
  • Stemt product en service launches af met de teams;
  • Coördineert en maakt ook zelf briefings en ontwikkelingsprojecten voor tools en websites conform brandrichtlijnen;
  • Is betrokken bij de ontwikkeling en communicatie van online en digital tools.

  JOUW COMPETENTIES

  • HBO denk- en werkniveau;
  • Meerjarige ervaring als Online Marketeer of Communicatie specialist;
  • Voelt zich thuis in een commerciële werkomgeving waarbij hij/zij vanuit een marketingafdeling als expert kan fungeren in diens vakgebied en collega’s in de business weet te overtuigen op basis van inzet en prestaties;
  • Snapt dat hij/zij in teamverband zaken voor elkaar moet krijgen, daarbij ook oog heeft voor de denkwijzen van andere vakdisciplines;
  • Communicatief sterk, in staat om op en tussen verschillende niveaus te schakelen;
  • Gevoel, connectie met onze business (producten, markten) is een pré;
  • Gevoel en ervaring met het ontwikkelen danwel bijdragen aan de ontwikkeling van online en digitale tools;
  • Procesmatig kunnen denken.

  WAT MAAKT JOU DE PERFECTE KANDIDAAT?

  • Stevige persoonlijkheid met gevoel voor humor en in staat een bijdrage te leveren aan de goede sfeer en samenwerking binnen de afdeling;
  • Teamspeler en bruggenbouwer die ervan houdt om samen doelen te bereiken;
  • Ervaring met online tools en digitale data;
  • Gevoel voor merken en hun “verhaal”;
  • Ervaring met CMS’en zoals bijvoorbeeld Magento (Commerce) en/of WordPress;
  • Ervaring met online analyse tools.

   

   JOUW VOORUITZICHTEN

   • Een leuke baan in een dynamisch team;
   • Een goed salaris en alles wat daarbij hoort;
   • Een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer;
   • Goede faciliteiten (werkplek en sfeervolle kantine) en inspirerende werkomgeving;
   • Ruimte voor frisse ideeën en een hands-on aanpak;
   • Volop gelegenheid en vrijheid voor persoonlijke groei en doorontwikkeling.

   JOUW WERKOMGEVING

   Bij Deli Home (onderdeel van NPM Capital) zitten we niet graag stil. Met een team van ruim 1600 medewerkers verdeeld over 10 landen met een omzet van € 315 miljoen werken wij iedere dag weer aan de innovatie en ontwikkeling van een assortiment dat bestaat uit duizenden verschillende producten in de woonbranche, onderverdeeld in de groepen hout, deuren, vloer & trap, opbergen, horren en sanitair. Onder de paraplu van Deli Home vallen verschillende powerbrands zoals CanDo, Bruynzeel, Lundia, Skantrae en Weekamp. Ook is Deli Home het sturende element achter de productie van kastenlabels zoals Raffito en StoreMax. Om een dynamische markt bij te benen moeten wij zelf natuurlijk ook in beweging blijven. Door letterlijk en figuurlijk dicht op de markt te blijven, streeft Deli Home ernaar om op alle gebieden marktleider te zijn. Continue vernieuwing en ontwikkeling van onze constructieve en decoratieve producten is hiervoor onmisbaar. Op deze manier bouw je bij Deli Home niet alleen aan het assortiment, maar ook aan het bedrijf. Voor de beleving van toekomstige collega’s, bezoek https://www.deli-home.com/onze-collegas/

    

    Solliciteer nu!

    MARKETING AUTOMATION ANALIST PROMOVENDUM DORDRECHT (32-40 UUR)

    MARKETING AUTOMATION ANALIST PROMOVENDUM DORDRECHT (32-40 UUR)

    MARKETING AUTOMATION ANALIST PROMOVENDUM DORDRECHT (32-40 UUR)

    PLAATS: DORDRECHT

    NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR

    SLUITINGSDATUM: 1 DECEMBER 2019

    OVER PROMOVENDUM
    Promovendum is onderdeel van de CAK Groep: een succesvolle speler in de verzekeringsbranche, met verschillende producten, merken en platformen. Met ruim 220 collega’s zijn we elke dag bezig om het leuker en beter te maken voor onze 300.000 klanten. Ons kantoor is gevestigd aan de Oude Maas in Dordrecht en is goed bereikbaar met de auto, het ov en de fiets. We zijn een informele organisatie, waarin je de vrijheid hebt om ideeën aan te dragen.
    DE BAAN

    Jij gaat ervoor zorgen dat we meer uit onze marketingdata halen! Dit zowel uit onze online als offline data en zowel uit interne als externe data. Naast het doen van analyses, dashboards maken en machine learning toepassen, ga je ook (online) marketingacties automatiseren!

    Een voorbeeld: 
    Waar we al wel conversiekansen voor ontvangers van e-mailings kunnen voorspellen, moeten we nog handmatig e-mailingselecties importeren in ons e-mailingsysteem. Dat zien we graag anders! Daarom ga jij met collega’s het maken van de selecties automatiseren. Hoe? Via de api koppeling van ons e-mailingsysteem kunnen we automatisch e-mailings gaan verzenden, naar de juiste ontvangers op het juiste moment. Daarna volgt uiteraard het verbeteren van de voorspelmodellen en selecties.

    Een ander voorbeeld: 
    Om goed gevonden te worden in Google zetten we blogartikelen en andere webcontent in en we adverteren op zoekwoorden in Google. Over zoekwoorden is veel data beschikbaar. Ook waar we nog niet op adverteren! Denk aan maandelijks zoekvolume, zoektrends, concurrentie (organisch en betaald), conversiepercentages en advertentiekosten. Op dit moment doen onze content marketeers en campagnespecialist via online tools nog ‘handmatige zoekwoordanalyses’. Dat kan natuurlijk slimmer! Als we data uit diverse tools combineren en er marketinganalyses op los laten, kunnen we veel beter kansen spotten en hiermee effectiever adverteren en onze websites uitbreiden. En voor de verdere automatiseringen kunnen we via scripts in Google Ads automatisch gaan adverteren op zulke zoekwoorden en automatisch biedingen aanpassen. Uiteraard kunnen bij zulke analyses conversieattributiemodellen niet ontbreken.

    We kunnen nog vele andere voorbeelden noemen, maar als je inmiddels al een glimlach op je gezicht hebt, dan wordt het tijd om verder te praten met een kop koffie (of thee)!

    JOUW PROFIEL
    • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in Marketingdata;
    • Minimaal 2 jaar ervaring als Marketing Intelligence Analist, Marketing Data Analist of een vergelijkbare functie;
    • Passie voor marketingdata en automatisering;
    • Commercieel inzicht om snel kansen te spotten;
    • Sterk analytisch vermogen;
    • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
    • Ervaring met Tableau en R is een grote pré.

    WAT WE BIEDEN

    • Een prachtuitdaging binnen een informele organisatie;
    • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s;
    • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen;
    • De vrijheid om mee te denken en ideeën aan te dragen;
    • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
    • Een goed salaris en leuke bedrijfsfeesten;
    • Extra voordelige verzekeringen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
    • Gevulde koelkasten en elke dag vers fruit;
    • Een rooftop restaurant waar je voordelig kan (avond)eten.

    Solliciteer nu!

    SCHRIJFTALENT MET PASSIE VOOR ONLINE PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

    SCHRIJFTALENT MET PASSIE VOOR ONLINE PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

    SCHRIJFTALENT MET PASSIE VOOR ONLINE PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

    PLAATS: DORDRECHT

    NIVEAU: JUNIOR

    SLUITINGSDATUM: 1 DECEMBER 2019

    OVER PROMOVENDUM
    Promovendum is onderdeel van de CAK Groep: een succesvolle speler in de verzekeringsbranche, met verschillende producten, merken en platformen. Met ruim 220 collega’s zijn we elke dag bezig om het leuker en beter te maken voor onze 300.000 klanten. Ons kantoor is gevestigd aan de Oude Maas in Dordrecht en is goed bereikbaar met de auto, het ov en de fiets. We zijn een informele organisatie, waarin je de vrijheid hebt om ideeën aan te dragen.
    DE BAAN

    Schrijf jij in je vrije tijd blogs en droom je ervan om er je werk van te maken? Roept iedereen altijd tegen jou: ‘jij kan zo goed schrijven, daar moet je écht wat mee doen’! En ben jij leergierig en analytisch? Solliciteer dan bij Promovendum. En wie weet groei jij door tot een steengoede copywriter, online marketeer en nog veel meer!

     

    Al enthousiast? Mooi, maar eerst meer over jouw nieuwe functie. Jij gaat als starter aan de slag bij onze afdeling ‘Marketing en Innovatie’. Binnen een team van experts, waaronder een campagnespecialist, designer en een ervaren content marketeer, ga je interessante blogs schrijven die superleuk zijn om te lezen én overtuigen. Met woorden kan jij iemand aanzetten tot actie! Bijvoorbeeld iemand triggeren om een autopremie te berekenen. En je zorgt ervoor dat de teksten SEO proof zijn. Via zoekwoordanalyses weet je precies met welk onderwerp je hoog in Google kan komen om specifieke doelgroepen te bereiken! Naast dat je nóg beter leert schrijven, ga jij jezelf met hulp van je collega’s ook andere facetten van online marketing eigen maken. Denk aan: e-mailings versturen, de ranking van onze websites verbeteren, content planningen maken en uitvoeren, inzichten uit statistieken halen en nog veel meer. Onze afdeling bruist van de innovatie. Samen tillen we de organisatie naar een hoger niveau. En daar hebben we jouw originele ideeën, leergierigheid, doelgerichte werkwijze, commercieel inzicht, analytische skills, verantwoordelijkheidsgevoel én creativiteit voor nodig! Dus wat zeg je ervan?

    JOUW PROFIEL
     • Minimaal 1 tot 2 jaar ervaring in overtuigend schrijven (werk/hobby);
     • Grote passie voor schrijven én online marketing;
     • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in marketing of communicatie;
     • Commercieel inzicht;
     • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
     • Kennis van SEO en dan bedoelen we niet het stadje in Italië :);
     • Basiservaring HTML (tekst vormgeven, afbeeldingen toevoegen en metadata bewerken);
     • Ervaring met e-mailings, linkbuilding en gastbloggen is een pré.

    WAT WE BIEDEN

    • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s;
    • De vrijheid om mee te denken en ideeën aan te dragen;
    • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
    • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
    • Een goed salaris en leuke bedrijfsfeesten;
    • Extra voordelige verzekeringen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
    • Gevulde koelkasten en elke dag vers fruit;
    • Een rooftop restaurant waar je voordelig kan (avond)eten.

    Solliciteer nu!

    ONLINE MARKETEER MANPOWERGROUP AMSTERDAM (INGEVULD)

    ONLINE MARKETEER MANPOWERGROUP AMSTERDAM (INGEVULD)

    ONLINE MARKETEER MANPOWERGROUP AMSTERDAM (INGEVULD)

    PLAATS: AMSTERDAM

    NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR/SENIOR

    SLUITINGSDATUM: 19 JULI 2019

    OVER MANPOWERGROUP

    Wereldwijd helpt Manpower al sinds 1948 bij flexibele personeelsoplossingen. Dat is de kern van onze organisatie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een hr-dienstverlener met een ruime diversiteit aan oplossingen. We verdiepen ons in de knelpunten van onze opdrachtgevers en bijten ons vast in de vraag achter de vraag. Dit doen we onder meer binnen de branches: financiële en zakelijke dienstverlening, overheid, klant contact centra, logistiek en productie.

    JE WERKZAAMHEDEN

    In jouw rol als web analist werk je aan het optimaliseren van de online resultaten van alle websites van ManpowerGroup. Je zorgt voor data-analyse, – voorbereiding en -interpretatie. Zonder jou wordt er alleen gemeten om het meten, in plaats van gemeten wat daadwerkelijk nodig is. Waar mogelijk automatiseer je terugkerende analyses of rapportages. Niet de juiste tools voorhanden? Jij zorgt ervoor dat deze er wel komen! Jij kijkt verder dan wat er mogelijk is in een bepaalde tool en maakt een analyse door out of the box te denken of verschillende data bronnen (eventueel handmatig in Excel) aan elkaar te koppelen. 

    • Het inrichten van metingen en het doormeten van verkeer en conversies van alle websites van ManpowerGroup (o.a. manpower.nl, experis.nl en manpowergroup.nl)
    • Het doormeten van het hele recruitment proces van bezoeker tot en met plaatsing (een kandidaat die gaat starten in zijn nieuwe functie)
    • Je maakt rapportages voor het Marketing team, Management en Directie
    • Je werkt proactief aan voorstellen voor het optimaliseren van onze websites en externe (online) kanalen
    • Je zorgt voor de resultaten en de analyse van de campagnes
    • Je werkt nauw samen met onze projectmanagers voor conversieoptimalisatie van alle websites
    • Samen met de Online marketeers zorg je voor de optimalisatie van de resultaten van alle online campagnes en maak je de resultaten inzichtelijk
    • Je werkt mee aan de doorontwikkeling van onze digitale wervingsprocessen. Denk hierbij aan het continu analyseren en optimaliseren van bezoekersdata maar ook aan het optimaliseren van ons online sollicitatieproces
    • Je bent aangesloten bij ons BI team om de web-data naast de business-data uit de organisatie te kunnen leggen

    JOUW PROFIEL

    Jij bent een echte team player, een activator en gaat doelgericht aan de slag. Altijd op zoek naar optimalisatie; waar jij kansen ziet, neem jij het initiatief. Je zorgt ervoor dat wij de resultaten tot in detail inzichtelijk krijgen en vertaalt dit inzicht naar concreet advies.

    Data maakt je gek, maar optimaliseren aan de hand van data is het helemaal. Je bent in staat om jouw analyse met data te onderbouwen en advies te geven over een beter rendement van onze websites. Je draagt daarnaast ook bij aan een betere conversie van onze content op externe kanalen zoals social media kanalen en job boards.  Google Analytics is hierbij jouw fundament, aangevuld met de inrichting van TAG manager. Met scripting ga jij in TAG manager de uitdaging aan om juist díe data te achterhalen waar jij naar op zoek bent. Je weet hoe websites werken, wat de onderliggende technieken zijn en hoe de basis hiervan in elkaar steekt.

    Je beschikt over de basiskennis op het gebied van online marketing en weet wat er speelt. Verder ben je niet onbekend met termen als funnel-analyse, bronbepaling, UTM tagging,  conversieratio. Jij weet hoe je in GA de juiste data kunt verzamelen. Je kent de basis van HTML en de mogelijkheden met Javascript en CSS. Maar je kunt ook uit de voeten met termen als attributiemodel, data layer, enhanced e-commerce.

    Must have:

    • Minimaal één jaar ervaring als Web analist in een soortgelijke functie
    • HBO werk- en denkniveau
    • Uitgebreide kennis van Google Analytics
    • Uitgebreide kennis van Google Tag Manager
    • Pro-activiteit, gedrevenheid en resultaatgericht

    Nice to have:

    • Ervaring met Power BI
    • Ervaring met A/B testing tools
    • Ervaring met een ATS systeem

    Herken jij jezelf in bovenstaande profiel, of ben je dit bijna, maar wil je dat wij ervoor zorgen dat jij in dit profiel past. Reageer dan met een sollicitatie op deze vacature.

      

     WAT BIEDEN WIJ JOU?

     Werken bij ManpowerGroup betekent onderdeel zijn van een gedreven team professionals. Wij geloven dat werk méér is dan werk. Wij willen de beste zijn in wat we doen. Dat voel je in elke vezel van de organisatie. Dat betekent in de praktijk dat we altijd een stapje meer zetten, en dat wát we ook doen, het onderdeel moet zijn van ons gezamenlijke succes. Samenwerken is een vanzelfsprekendheid en dat geldt voor alles en iedereen. Werken bij ManpowerGroup betekent voorop willen lopen. Creativiteit en originaliteit zijn een must om elke dag opnieuw onze doelen te realiseren. Daarbij bieden wij ook een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden aan zoals:

     • een marktconform maandsalaris tussen de € 2.600,- en €3.800,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring);
     • de mogelijkheid om jouw vakantiedagen uit te breiden van 20 naar 35 per jaar via jouw persoonlijke benefit budget;
     • doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
     • mobiele telefoon (die je ook privé mag gebruiken);
     • reiskostenvergoeding;
     • een aantrekkelijke bonusregeling;
     • een goede pensioenregeling.

     Solliciteer nu!

     ONLINE MARKETEER ONLINE-MARKETEERS BREDA & DEN HAAG

     ONLINE MARKETEER ONLINE-MARKETEERS BREDA & DEN HAAG

     ONLINE MARKETEER ONLINE-MARKETEERS BREDA & DEN HAAG

     Online Marketing, je moet…, maar hoe? Wij regelen dat voor veel bedrijven… met JOU!! Hele vette baan waar jij over 5 jaar terugkijkt en absoluut het verschil hebt gemaakt!

     PLAATS: BREDA/DEN HAAG

     NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

     SLUITINGSDATUM: DOORLOPENDE VACATURE

     OVER ONLINE-MARKETEERS

     Bij Online Marketeers hebben we vaak verschillende functies open staan zoals medior/senior online marketeer, SEA specialist en andere specialistische functies. Benieuwd welke vacatures er op dit moment open staan? Neem dan gerust contact met ons op via 06-18866050 of ellen@employity.nl

     DE BAAN
     Nog één keer: hét verschil maken… dat is waar het om draait. Vertrekpunt is dat onze klanten ‘iets met Online Marketing’ moeten… maar verder geen idee hebben. Tijdens je opdrachten kun je dus écht online marketing bedrijven… Dat is geen invulling van een bestaand beleid, maar zelf draaien aan de knoppen. Alles wat je tot nu hebt geleerd, creativiteit en ondernemerschap kun je gestalte geven, jij bent de expert. Wij verwachten dat jij als senior online marketeer de afdeling aanstuurt en jouw kennis en skills deelt met jouw collega Online Marketeers.

     Als je een online marketingpositie zoekt met heldere kaders, de structuur staat en plannen uitgewerkt zijn, dan is dit niet jouw baan hoor. Wij hebben behoefte aan creatieve en vernieuwende marketeers die willen bouwen en op hun bek durven te gaan. Dit spel van geven, leren en samen bouwen geeft je energie, zeker wanneer je samen met het team mooie resultaten hebt geboekt, die ook nog eens worden gevierd.

     JOUW PROFIEL
     • We gaan je niet leren werken, wél om de beste Online Marketeer te worden;
     • Je bent de kaders bij je werkgever meer dan zat; ‘doeditdoedatdoeditdoe….., het is 2020, jij bent vernieuwer en bepaalt je eigen koers!
     • Jij durft te adviseren en knopen door te hakken om je doel te bereiken. Klanten die ‘gepamperd’ willen worden… worden ook niet beter;
     • Je hebt peper in je kont… we remmen je liever af dan dat we je stimuleren;
     • Je bent zelf zichtbaar en vindbaar (en heus… wij hebben ook foto’s met een biertje teveel op);
     • De boog staat bij ons gespannen, maar je bent ook een feestbeest… succes vieren we samen!
     • Energie, zin in succes, kartrekker;

     Solliciteer nu!

     CONTENT MARKETEER MET SEO-SKILLS (32-40 UUR) PROMOVENDUM DORDRECHT (INGEVULD)

     CONTENT MARKETEER MET SEO-SKILLS (32-40 UUR) PROMOVENDUM DORDRECHT

     CONTENT MARKETEER MET SEO-SKILLS (32-40 UUR) PROMOVENDUM DORDRECHT

     PLAATS: DORDRECHT

     NIVEAU: MEDIOR

     SLUITINGSDATUM: 30 NOVEMBER 2020

     OVER PROMOVENDUM
     Promovendum is onderdeel van de CAK Groep: een succesvolle speler in de verzekeringsbranche, met verschillende producten, merken en platformen. Met ruim 220 collega’s zijn we elke dag bezig om het leuker en beter te maken voor onze 300.000 klanten. Ons kantoor is gevestigd aan de Oude Maas in Dordrecht en is goed bereikbaar met de auto, het ov en de fiets. We zijn een informele organisatie, waarin je de vrijheid hebt om ideeën aan te dragen.
     DE BAAN
     Binnen onze afdeling ‘Marketing en Innovatie’ ga jij fantastische teksten schrijven voor onze klanten en doelgroepen. Je kunt met woorden toveren en weet lezers precies zo te triggeren, dat ze overgaan tot actie! En omdat je SEO skills in huis hebt, weet je hoe je het verkeer naar onze websites kan vergroten. Je verstuurt e-mailings, maakt social media posts, optimaliseert websites, vergroot onze online vindbaarheid en meer. Maar dat doe je niet alleen! Samen met je collega’s zorg je voor geweldige content. Onder andere met onze designer, campagnespecialist, interactie ontwerpster en contentmaker. Jouw nieuwe ideeën worden gewaardeerd! Die neem je mee in ons teamoverleg. Wekelijks sparren we namelijk samen over hoe we onze websites, producten en organisatie verder kunnen innoveren. Verras ons maar!
     JOUW PROFIEL
     • Minimaal 3 jaar ervaring met overtuigend schrijven;
     • Enthousiasme en passie voor jouw vakgebied en online;
     • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in marketing of communicatie;
     • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
     • Goede kennis van SEO om als basis voor teksten te gebruiken;
     • Basiservaring met HTML en CSS;
     • Ervaring met e-mailings versturen is een pre.

     WAT WE BIEDEN

     • Een inspirerende en informele werkomgeving met leuke collega’s.
     • De vrijheid om mee te denken en ideeën aan te dragen.
     • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
     • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
     • Een goed salaris en leuke bedrijfsfeesten.
     • Extra voordelige verzekeringen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.
     • Gevulde koelkasten en elke dag vers fruit.
     • Een rooftop restaurant waar je voordelig kan (avond)eten.

     Solliciteer nu!

     SOCIAL MEDIA SPECIALIST ELHO TILBURG (INGEVULD)

     SOCIAL MEDIA SPECIALIST ELHO TILBURG (INGEVULD)

     SOCIAL MEDIA SPECIALIST ELHO TILBURG (INGEVULD)

     PLAATS: TILBURG

     NIVEAU: MEDIOR

     SLUITINGSDATUM: 25 FEBRUARI 2019

     OVER ELHO
     elho is een trots, internationaal familiebedrijf en de innovatieve markleider in kunststof (design) bloempotten en plantenbakken en aanverwante artikelen. Al meer dan 54 jaar werkt het elho team vanuit onze geavanceerde fabriek in Tilburg aan duurzame productontwikkeling en innovatieve oplossingen. Onze kleurrijke collectie wordt verkocht bij tuincentra, bouwmarkten en online in meer dan 75 landen. 100% Dutch design.

     Bij elho gaan we voor groen in de breedste zin van het woord. We staan voor minder afval en meer natuur en doen ons best om deze natuur ook te beschermen. Daarom maken we al meer dan 63% van onze collectie al van gerecycled materiaal en met 100 % windenergie, geproduceerd door onze eigen windmolen.

     Met een gepassioneerd team van meer dan 195 collega’s wordt gewerkt aan een verdere groei in een zeer open cultuur. Onze cultuur bouwt op een uitgesproken purpose; “bring today’s nature into people’s daily lives”. Sterke culturele waarden ondersteunen deze purpose intern. Daarmee gaat  een hoog level van performance hand-in-hand met het creëren van een plezierige werkomgeving en een succesvolle toekomst.

     Wij streven er naar om telkens weer te verrassen met mooie en innovatieve producten die blijven inspireren om meer groen in je leven te brengen. Give Room to Nature

     DE BAAN
     Als social media specialist creëer je internationale content voor alle kanalen van elho (visuals, posts, video). Je bent verantwoordelijk voor onze activiteiten op de sociale platformen, voor email marketing, website content en onderhoudt het bloggers netwerk. Met creativiteit en enthousiasme ondersteun je het gepassioneerde marketing team om het elho merk verder te laten groeien naar een consumentenmerk. Dit doe je aan de hand van onze vernieuwende media & content strategie. Je bedenkt inspirerende online content, want jij bent op de hoogte van alles op het gebied van social media. Je begrijpt onze doelgroep en voelt de juiste tone of voice goed aan. De nieuwste groen trends vertaal jij hands-on door in inspirerende teksten en vooral beelden om zo brand awareness en onze purpose verder te bouwen.
     JOUW PROFIEL
     • HBO/WO werk- en denkniveau, opleidingsrichting marketing/ communicatie;
     • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van social media en 5 jaar werkervaring op het gebied van marketing/communicatie;
     • Internationaal georiënteerd;
     • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
     • Creatief, resultaatgericht, innovatief en gepassioneerd;
     • Affiniteit met lifestyle en/of planten is een pré;
     • Ervaring met Photoshop en video bewerkingssoftware als Final cut pro is een pré;
     • Ervaring met Google Analytics.

     Solliciteer nu!

     SENIOR ONLINE MARKETEER HORNBACH HOUTEN (INGEVULD)

     SENIOR ONLINE MARKETEER HORNBACH HOUTEN (INGEVULD)

     SENIOR ONLINE MARKETEER HORNBACH HOUTEN (INGEVULD)

     PLAATS: HOUTEN

     NIVEAU: SENIOR

     SLUITINGSDATUM: 18 JUNI 2018

     OVER HORNBACH
     Yippie-jaja-Yippie-Yippie-Yeeeeaaaah! Onze webshop (www.hornbach.nl) doet het goed. Heel goed zelfs! Wij streven al sinds jaar en dag om de beste te zijn. En zo ook online! Het motto van HORNBACH is ‘er is altijd iets te doen’. Deze uiting zit in het DNA van onze organisatie en van onze medewerkers.
     DE BAAN
     Voor onze afdeling e-Business zijn wij op zoek naar een Senior Online Marketeer. Als Online Marketeer ben jij verantwoordelijk voor het online klantproces en –beleving. Daarnaast valt het functioneren en optimaliseren van onze webshop binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied. Samen met de Junior Online Marketeer en CMS-redactie werk je samen om de ultieme online klantbeleving te realiseren, met als doel een hogere verkoop te genereren. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd van de afdeling e-Business.

     Dit vertaalt zich in de volgende werkzaamheden:

     • Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van het verhogen van online aankopen, door het optimaliseren van de klantproces en -beleving;
     • Je analyseert data met als doel het functioneren van onze website en webshop www.hornbach.nl te verhogen;• Je weet als geen ander om SEO en SEA campagnes in te zetten om de vindbaarheid en de online sales te verhogen;
     •  Jij bent de schakel met onze collega’s uit Duitsland, om de usability en technische functionaliteiten te optimaliseren;
     • Vanuit expertise werk je samen met onze content specialisten, om de perfecte tone-of-voice te creëren van onze website en campagnes;
     • Je vindt het leuk om web- en concurrentie analyses te maken en hierop te reageren;
     • Je hebt een actieve rol in de verbetering van onze online marketingkanalen.
     JOUW PROFIEL
     • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de richting Marketing & Communicatie of soortgelijke;
     • Je bent senior op jouw vakgebied! Dit kan je aantonen door je werkverleden, waarbij jij de schakel bent geweest in het succesvol runnen van een webshop;
     • Je hebt vergaande kennis van IT-infrastructuren en –systemen;
     •  Wij hoeven jouw niets uit te leggen over het inzetten van SEA, waarbij je er niet van schrikt om met een behoorlijk budget te werken;
     • Daarnaast ben je analytisch, resultaatgericht en heb je een gezonde dosis ambitie;
     • Je hebt een proactieve, hands-on houding en communiceert makkelijk op verschillende niveaus;
     • Als het even kan heb je ook nog een goede beheersing van de Duitse taal.

     Solliciteer nu!

     OPEN INSCHRIJVING

     OPEN INSCHRIJVING

     OPEN INSCHRIJVING

     Onze portefeuille groeit en dus hebben we jou nodig in de toekomst. Laat je ons weten waar je naar op zoek bent?
     PLAATS: BREDA

     NIVEAU: SENIOR

     SLUITINGSDATUM: IN PRINCIPE NOOIT

     OVER EMPLOYITY

     Recruitment (of werving en selectie) in Sales en (Online) Marketing. Dat is waar we goed in zijn. Voor andere disciplines zijn er betere partijen, dat vinden wij niet erg.

     DE BAAN
     • Salesmanager
     • Marketing Manager
     • Accountmanager
     • Online Marketeer
     • Commercieel Directeur
     • Contentmanager
     • Social media expert
     JOUW PROFIEL
     • HBO/ WO / BA / MSC
     • Minimaal 5 jaar ervaring
     • Werkzaam in Sales of (Online) Marketing en hierin een trackrecord
     • Op zoek naar een mooie baan in Midden-West Brabant (Breda en max een half uurtje er omheen)
     • Je maakt het verschil in jouw vakgebied

     Solliciteer nu!