PROJECT MANAGER

PROJECT MANAGER

PROJECT MANAGER

PLAATS: BREDA/DEN HAAG

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 15 JUNI 2021

PROJECT MANAGER THINK YELLOW

Je bent projectmanager en hard op weg om de beste te worden in je vak. Op je huidige plek lukt dat niet (meer). En nu zoek je een bureau waar je jouw ambitie kan waarmaken. Waar je wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. Waar je voor mooie merken werkt en hen helpt om verder te groeien. Is that you? Dan zouden we zomaar eens een goede match kunnen zijn. Want wij willen ons bureau verder uit te bouwen. We willen daarom onze projectmanagement slagkracht vergroten en zoeken een projectmanager die ons helpt bij ‘the next step’.

 

WAT WIJ ZOEKEN IN EEN PROJECT MANAGER

Als projectmanager help je organisaties futureproof te worden en te blijven. Dat doe je door in een team van professionals de processen te organiseren rond merkpositionering, design, websites, (moving) content en online resultaat. Kortom, je helpt klanten mee impact te creëren in hun markt. Jij organiseert en begeleidt positioneringstrajecten en campagnes en ondersteunt klanten met hun operationele marketingcommunicatie. Je bent in staat om discipline-overstijgend te denken en oplossing praktisch vorm te geven. Dat doe je samen met designers, online marketeers, copywriters en developers. Je houdt ervan om klanten én collega’s te inspireren en motiveren met uitdagende inzichten. Een beetje eigenwijs mag. Enthousiast moet!

JOUW EIGENSCHAPPEN

Jij begrijpt voor welke uitdagingen organisaties en merken staan en weet deze te vertalen in toekomstbestendige oplossingen. Jij bent een regisseur, klantgericht en digitaal gedreven. Je staat daarbij heel dicht op de businessontwikkelingen, bent vaak actief in verandertrajecten. Dat je weet wat daarbij komt kijken, is dan ook een pré.

Daarbij denk je buiten de kaders, kijk je ver vooruit en ben je in staat klanten overtuigend te adviseren en enthousiast te maken. Presenteren zit je in het bloed.

Jouw werk is het vertrekpunt van veel trajecten die we bij Think Yellow doen. Je bent gewend te schakelen met ondernemers, directies en (hoger) management. Voor hen ben jij een inspirerende sparringpartner.

Je bent creatief, doortastend en zelfsturend, en vooral ook een uitstekende communicator. Je weet het beste uit teams te halen, en je collega’s en opdrachtgevers te inspireren en mee te krijgen.

NIET ONBELANGRIJK

Je houdt van afwisseling. In de comfortzone hangen is niet jouw stijl. 40 uur achter hetzelfde bureau ook niet. Je staat er dan ook voor open om zo nu en dan een interim- of een detacherings-opdracht te doen.

Je voelt je thuis bij onze ambitieuze plannen en bent hiervan een belangrijke aanjager. Samen tillen we het bureau naar een nog hoger plan, maar je acteert daarin ook gedeeltelijk zelfsturend. In deze functie rapporteer je direct aan de directie van Think Yellow.

NU EVEN HEEL CONCREET

Onze ideale projectmanager:

 • heeft min. HBO niveau en werkt continu aan zijn/haar verdere ontwikkeling;
 • heeft 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij (een) top bureau(s);
 • heeft ervaring met organiseren van meerdere (complexe/ grootschalige) projecten tegelijk met budgetverantwoordelijkheid;
 • voelt zich op zijn/haar plek in een omgeving met hoge ambities;
 • is vertrouwd met werken in multidisciplinaire teams
 • beheerst de Nederlandse taal perfect en de Engelse (zeer) goed;
 • heeft ervaring met Agile werkprocessen;
 • heeft oog voor resultaat en creatieve kwaliteit.

THINKING YELLOW

Think Yellow bestaat uit ongeveer 50 medewerkers en heeft twee kantoren: een in Den Haag en een in Breda. Onze kracht zit hem in onze mensen en we opereren daarom als een hele platte organisatie. We zijn een bedrijf waarin we vertrouwen op de professionaliteit van onze mensen en iedereen een beetje mee-onderneemt. Help jij onze ambitieuze club weer een stukje verder? Dan komen we graag met je in contact.

OVER THINK YELLOW

Think Yellow is een digitally driven brand and experience agency.

We geloven dat een integrale benadering van business-, merk- en digitale marketingstrategie het winnende concept is in deze steeds sneller evoluerende wereld.

Om te anticiperen op de uitdagingen van morgen, helpen wij ambitieuze bedrijven met onze kennis, creatief denken en excellente implementatie. Maar bovenal voegen we de nodige energie toe om je business futureproof te maken. Energie die noodzakelijk is om in beweging te komen én te blijven.

 

 

Solliciteer nu!

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE COMMERCIAL

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE COMMERCIAL

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE COMMERCIAL

PLAATS: WAALWIJK

NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR

SLUITINGSDATUM: 15 JUNI 2021

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE COMMERCIAL

Vind je het leuk om creatieve oplossingen te vinden voor lastige klantproblemen? Ben jij een klantgerichte persoonlijkheid die in oplossingen denkt en continu streeft naar optimale klanttevredenheid? Dan komen wij graag met jou in contact!

We hebben een mooie uitdaging voor een Customer Service Representative binnen Tarkett BV, gevestigd in Waalwijk.

De afdeling Customer Service Commercial binnen Tarkett Waalwijk is verantwoordelijk voor het verwerken van verkooporders en het oplossen van klantvragen en/of problemen van de verschillende segmenten binnen de divisie commercial. De belangrijkste klanten binnen deze divisie zijn (interieur)architecten & ontwerpers en eindgebruikers die voornamelijk actief zijn in de segmenten Workplace, Healthcare & Education en vloerinstallatie bedrijven in Nederland. 

 

WAT GA JE DOEN?

Je bent de spin in het web tussen de zakelijke klant en de interne afdelingen binnen Tarkett, met als doel een optimale klanttevredenheid en een uitstekende customer journey, zowel intern als extern. Je handelt telefonisch en per email orders zorgvuldig af, vraagt stalen aan en beantwoordt vragen van klanten. Dit alles verwerk je in SAP en CRM. Je begeleidt het gehele order to cash traject in overeenstemming met het leveringsschema van de klant. Je werkt voor onze zakelijke klanten, veelal projectinrichters, die actief zijn in allerhande segmenten zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen, hotels en winkels. 

JOUW ACTIVITEITEN

 • Je bent een sleutelfiguur tussen klanten, sales, administratie en de supply chain van de diverse fabrieken van Tarkett;
 • Je bent verantwoordelijk voor de complete orderafhandeling van klanten uit een toegewezen regio in Nederland en onderhoudt een warme relatie met deze klanten;
 • Je handelt vragen af van klanten omtrent prijzen, beschikbaarheid, stalen en test resultaten;
 • Je onderhoudt contact met de klanten over de beschikbaarheid van producten/materialen en denkt pro actief mee door het aanbieden van eventuele alternatieven en stimuleert additionele verkopen.

JIJ BENT!

Jij bent een klantgerichte customer service professional die gaat voor een optimale klanttevredenheid samen met je collega’s. Met jouw commercieel inzicht en analytisch vermogen ben jij in staat om onze klant continu een passende oplossingen aan te bieden en/of te realiseren.

Daarnaast herken je je in het volgende profiel:

• Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding;

• Je hebt minstens 2 jaar werkervaring in het ondersteunen van klanten, bij voorkeur op een customer service afdeling;

• Relevante ervaring met het werken in SAP;

• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel in Nederlands als Engels;

• Je bent in staat om bij hoge werkdruk prioriteiten te stellen;

• Je bent initiatiefrijk en oplossingsgericht;

• Persoonskenmerken: hands-on, accuraat, klantgericht, commercieel, verantwoordelijk, stressbestendig en een teamplayer.

WIE ZIJN WIJ?

Met een netto-omzet van meer dan 3 miljard euro in 2019 is Tarkett een internationale marktleider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloerbedekking, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, PVC, hout en laminaat, kunstgras en atletiekbanen. Tarkett bedient klanten in meer dan 100 landen wereldwijd. Met 12.500 medewerkers en 33 productielocaties, verkoopt Tarkett elke dag 1,3 miljoen vierkante meter aan vloeroppervlak voor ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportverenigingen. De Groep zet zich in voor een duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd die aansluit op de principes van de circulaire economie.

De locatie Waalwijk is het epicentrum voor duurzame en innovatieve tapijtvloeren met een sterke positie in kantoren, onderwijs- en overheidsinstellingen, gezondheidszorg, hotels, cruiseschepen, luchtvaartmaatschappijen en particulieren toepassingen. Tarkett heeft met het merk Desso een missie: het ontwikkelen van unieke producten die zorgen voor een veel beter binnenmilieu, wat de gezondheid en het welzijn van mensen ten goede komt. In Waalwijk zijn zo’n 370 medewerkers werkzaam in Productie, Sales, Marketing, HR, Finance, Inkoop en Supply Chain.

WAT BIEDEN WIJ?

Bij Tarkett investeren we in jou. Wij bieden jou een leuke en afwisselende functie aan binnen een ervaren en enthousiast team bij een topspeler in de markt. Je krijgt ook mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Dit doen we door een combinatie van ‘training on the job’ door een ervaren collega en, waar nodig, externe trainingen. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen.

Daarnaast kun je rekenen op:

• Een marktconform salaris;

• Een goede pensioenregeling; 

• Reiskostenvoorziening;

• 24 vakantiedagen en 13 atv-dagen (op fulltime basis);

• Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;

• 2x per week vers fruit op kantoor.

Tevens vinden wij Gezondheid & Welzijn van de medewerker erg belangrijk voor ons. Daarom biedt het team Health & Vitality actief diverse faciliteiten en cursussen aan. Goedkoper sporten bij een groot aantal sportscholen is mogelijk via het Nationaal Gezondheidsplan. 

Solliciteer nu!

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST OERLEMANS PLASTICS

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST OERLEMANS PLASTICS

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST OERLEMANS PLASTICS

PLAATS: GENDEREN

NIVEAU: MEDIOR

SLUITINGSDATUM: 02 MEI 2021

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Onze mensen zijn ons kapitaal! De strategie is dan ook om talent te behouden en doorstroom uitstekend te organiseren. Als gevolg van doorstroom komt de positie van Commercieel Medewerker Binnendienst vacant. Wij komen graag in contact met een nieuwe collega die met veel energie ons team Industrie komt versterken.  Pas jij bij een professionele organisatie met Brabantse wortels en cultuur, dan komen wij graag met je in contact!

Als commercieel medewerker bij je de onmisbare link tussen het salesteam en onze opdrachtgevers. De opdracht is even duidelijk als uitdagend: proactief klantcontact en een kei in administratieve processen om onze klantbelofte waar te maken.

Oerlemans Plastics is specialist in de productie en levering van custom made folies en verpakkingen, waarbij duurzaamheid en circulaire oplossingen als thema bovenaan staan. Je bent een communicatief vaardige collega gemotiveerd om alle kennis van onze mogelijkheden tot je te nemen. Daarnaast ben je klantgericht en heb je affiniteit met automatisering. Je komt in een topteam van ruim 20 professionals te werken.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Actief (commercieel) contact met onze (potentiële) relaties;
 • Alle communicatie met onze accountmanagers en relaties, waaronder orderbegeleiding;
 • Het uitwerken van calculaties en offertes en de drive om deze om te zetten naar orders;
 • De geautomatiseerde orderadministratie in het verkoopinformatiesysteem;
 • Proactieve ondersteuning van de productmanagers.

Wij zoeken een verbinder met overtuigingskracht die energie krijgt van een bedrijf dat keihard inzet op duurzaamheid en high-tech oplossingen.

PROFIEL

 • HBO werk- en denkniveau en/ of MBO met werkervaring;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van de Engelse taal, Duits is een pré;
 • Ervaring met ERP/ CRM systemen;
 • Accuraat, flexibel, doorzettingsvermogen en bovenal een plezierige collega;
 • Hoge mate van affiniteit met commercie in een productieomgeving;

ARBEIDSVOORWAARDEN

Wij bieden jou een uitdagende functie met een goed toekomstperspectief binnen een innovatief bedrijf. Er heerst een informele en prettige werksfeer. Naast een goed salaris, beschikken wij over een goede pensioenregeling en prima secundaire voorwaarden (24 vakantiedagen + 11,5 atv). 

 OERLEMANS PLASTICS B.V.

Oerlemans Plastics B.V. is producent van kunststof flexibele verpakkingen en folies. Onze organisatie maakt deel uit van Oerlemans Packaging Groep met vestigingen in Genderen, Giessen, Goor (Perfon), Hillegom (Plasthill), Edam (Fardem), Oosterwolde (OPI) en Geldermalsen (Flexpak). Ruim 600 gemotiveerde medewerkers produceren vele innovatieve producten die wereldwijd geleverd worden aan langdurige (b2b) relaties in de verpakkingsindustrie, retail en tuinbouw. De zes bedrijven vormen samen één solide onderneming.

Solliciteer nu!

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TPS BREDA (INGEVULD)

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TPS BREDA (INGEVULD)

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TPS BREDA (INGEVULD)

PLAATS: BREDA

NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR

SLUITINGSDATUM: 28 SEPTEMBER 2020

OVER TPS

TPS is een specialistisch internationaal uitzendbureau op het gebied van elektrotechnisch, mechanisch en bouwkundig personeel. Bij vraag naar personeel in Nederland (en de rest van de wereld) zetten we onze technici in op vele projecten. TPS ontzorgt hierbij de klant en regelt daarnaast alles wat nodig is om internationaal personeel, op een goede manier, in te zetten bij onze klanten. We zijn actief in de sectoren Bouw, Infra, Industrie, Utiliteit en Maritiem.      

   

DE BAAN

Bevlogen, Vakbekwaam en Integer, dat zijn de kernwaarden van TPS. Wij zoeken een Business Development Manager voor wie deze kernwaarden vanzelfsprekend zijn. Je bent actief in de branches Bouw, Industrie, Maritiem en Infra. De functie bestaat voor 50% uit accountmanagement en voor 50% uit new business genereren, genoeg afwisseling dus! Je werkt zelfstandig en planmatig en begrijpt dat je jezelf flexibel opstelt in de omgeving waarin je actief bent. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland maar we zijn ook internationaal actief.

Hoe ziet je werkdag eruit? In de ochtend ga je naar een klant waar een project start, je loopt een rondje over het project en maakt een praatje met het personeel. Het ideale moment om je klant beter te leren kennen en weer wat (technische) kennis op te doen. Als je terug komt ga je op zoek naar nieuwe bedrijven. Jij bent niet bang om de telefoon te pakken dus je hebt zo een aantal potentiële klanten gebeld en alvast een afspraak gepland met een van deze bedrijven voor de volgende dag. In de middag komt er een klant met een aanvraag voor 10 man voor volgende week, werk aan de winkel dus! De recruiter kan hierin wel wat hulp gebruiken dus jij gaat alvast op zoek naar goede CV’s die passen bij de wensen van de klant. Net voordat de werkdag is afgelopen belt een van de bedrijven die jij hebt benaderd terug, je kunt meteen een afspraak plannen. Deze snelheid is typerend voor TPS. Krijg jij energie van het sluiten van deals en houd je van snel schakelen? Eens kijken of jij de juiste competenties bezit:

 

JOUW PROFIEL
 • Bachelor werk- en denkniveau;
 • 1-4 jaar ervaring in een salesrol;
 • Affiniteit met techniek;
 • Ervaring in de personeelsbemiddeling is een pré;
 • Bedrijfskundig inzicht;
 • Integer;
 • Internationaal zaken doen spreekt je aan;
 • In een klein, informeel team je draai kunnen vinden.

Solliciteer nu!

SALES – & ACCOUNT EXECUTIVE BREDA (INGEVULD)

SALES – & ACCOUNT EXECUTIVE BREDA (INGEVULD)

SALES – & ACCOUNT EXECUTIVE BREDA (INGEVULD)

PLAATS: BREDA

NIVEAU: MEDIOR/SENIOR

SLUITINGSDATUM: 31 AUGUSTUS 2020

OVER DE VACATURE

De Parakar Groep, gevestigd in Breda en opererend vanuit kantoren in meerdere Europese landen, is op zoek naar een sales- & account executive op het gebied van Global Employment Outsourcing en International HR & Payroll services.

Momenteel opereren we in Nederland, Duitsland, Ierland, Frankrijk en Spanje, en in de nabije toekomst zullen mogelijk meer landen volgen.

WIE ZIJN WE

De Parakar Group is een Global Employment Outsourcing-organisatie en biedt een breed spectrum aan diensten op het gebied van wereldwijd uitbesteed HR- en salarisbeheer. Onze focus ligt op het bieden van HR-oplossingen aan ondernemingen wereldwijd die hun business/activiteiten willen uitbreiden naar ondermeer bovengenoemde landen en op personen wereldwijd die daar willen komen werken. Voor hen richten wij compliant arbeidsrelaties in die niet alleen geografische grenzen overschrijden, maar ook zakelijke culturen, wettelijke verschillen en arbeidsjuridische context overstijgen. Onze diensten omvatten outsourcing van personeelsbeheer, HR-advies en – management, en verloning. Verder beheren of coördineren we werkvergunning- en relocatie gerelateerde diensten voor expats.

Onze diensten omvatten uitbesteed arbeidsbeheer, HR-consulting en -management en salarisadministratie, procesbeheer van werkvergunningen, relocatiediensten en nog veel meer gerelateerde onderwerpen.

Zodra onze klanten een succesvol zijn in onze landen, helpen we hen de volgende stappen te zetten in hun Europese expansie, ondermeer middels het opzetten en beheren van hun eigen entiteiten.

Om onze aanhoudende sterke groei door te zetten zijn we op zoek naar een International Sales- & Account executive, die in de toekomst weleens de sales- en marketing manager in ons management team zou kunnen worden.

  DE FUNCTIE

  Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het succesvol behalen van groei- en verkoopdoelstellingen door:

  • Het vinden van zakelijke kansen en het ontwikkelen van nieuwe klanten en nieuwe partners;
  • Het werken aan leads en kansen vanuit onze bestaande marketingkanalen;
  • Het opbouwen en bevorderen van sterke, langdurige klant- en partnerrelaties en het begrijpen van hun behoeften.

  Met een adviserende verkoopbenadering verzamel en analyseer je de behoeften van de klant en neem je het voortouw in het offerteproces. Ondersteund door ons multinationale team van backoffice HR- & Payroll-specialisten creëer en presenteer je de commerciële voorstellen en beheer je de verkoopcyclus tot de deal is gesloten. Je communiceert constant met alle betrokkenen gedurende de procedure.

  Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur over voortgang en de pipeline. Daarnaast ben je een stevige commerciële sparringpartner voor ons marketingteam en voor je collega’s op het gebied van internationaal HR management en outsourcing. Je werkt nauw samen met collega’s van onze dochterondernemingen in Duitsland, Ierland, Spanje en Frankrijk, en met partners in alle tijdzones over de hele wereld.

  DIT IS JOUW BAAN ALS

  • Je hebt een bachelor diploma (HBO) of een gelijkwaardige ervaring en mentaliteit. Je hebt meerdere jaren commerciële ervaring op de flexibele arbeidsmarkt, waar HR-, Payroll- en andere arbeidsoplossingen commerciële producten zijn;
  • Je kent deze markt in ten minste één land en weet hierbij de specifieke regels op het gebied van arbeidsrecht en wil dit ook graag leren van andere landen;
  • Je in staat bent je kennis op dit gebied, op een totaal andere manier toe te passen;
  • Je vindt het heerlijk om onze commerciële expert op dit gebied te worden en om ons bedrijf professioneel te helpen ontwikkelen;
  • Je hebt een zeer goede en professionele beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel schriftelijk als gesproken. Ervaring in het internationale bedrijfsleven is een sterk pluspunt;
  • Je bent sterk in communicatie en kunt communiceren op verschillende niveaus binnen de organisaties van onze klanten en partners. Je hebt een proactieve werkhouding en werkt nauw samen met (inter-)nationale collega’s.
  • Je flexibiliteit en empathie geen grenzen kennen, gezien onze wereldwijde werkomgeving en de multiculturele achtergronden waar je dagelijks mee te maken zult hebben.
  • Je interesse hebt in een commerciele binnendienst functie die een veelvoud aan internationale contacten met zich meebrengt, met incidentele bezoeken aan onze eigen kantoren in diverse landen en/of die van onze klanten en partners.

   

  ONS AANBOD

  • Een hoger dan gemiddeld salaris en een incentive plan dat past bij de verantwoordelijkheden van de functie;
  • Werken vanuit een prachtige historische kantoorruimte in hartje Breda;
  • Zeer gemotiveerde en prettige werksfeer;
  • Veel internationaal contact en veel uitwisselingen met de andere vestigingen;
  • De mogelijkheid om je eigen agenda te beheren en de mogelijkheid om thuis te werken;
  • Doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende rol;
  • Mobiliteitsoplossingen die voldoen aan de eisen van de baan.

  JA, IK WIL DEZE BAAN!

  Stuur ons je CV met hierbij een korte motivatie waarom je jezelf in deze functie ziet passen. Je CV mag in het Nederlands, je motivatie liefst in het Engels.

   

  Solliciteer nu!

  INTERNATIONAL RECRUITMENT AGENT TPS BREDA (INGEVULD)

  INTERNATIONAL RECRUITMENT AGENT TPS BREDA (INGEVULD)

  INTERNATIONAL RECRUITMENT AGENT TPS BREDA (INGEVULD)

  PLAATS: BREDA

  NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR

  SLUITINGSDATUM: 14 MAART 2020

  OVER TPS

  Als groeiende organisatie is het van groot belang om een continue instroom van technici te realiseren en deze weten te binden en boeien voor de lange termijn. Om deze reden is TPS op zoek naar een International Recruiter met affiniteit en ambitie om een eigen poule op te bouwen van technici en deze weten te binden en boeien. Het continu onderhouden van contacten met de technici speelt hierin een belangrijke rol.

  TPS is een uitzendbureau op het gebied van uitvoerend (elektro)technisch personeel met net even een andere insteek dan andere bureaus. We focussen ons met name op de directe werving en selectie van technici uit de nieuwe EU-landen. Daarnaast werken we samen met een aantal technische organisaties in onder andere Polen en Tsjechië. Bij vraag naar personeel in Nederland (en de rest van de wereld) zetten we onze technici in op deze projecten. We zijn actief in de sectoren Infra, Industrie, Utiliteit en Maritiem. 

  FUNCTIEOMSCHRIJVING

  Als International Recruiter bij TPS heb je een veelomvattende taak. Binnen een kleine, groeiende, organisatie is het van groot belang dat iemand vanuit een progressieve houding initiatief neemt om de werving en selectie op zich te nemen. Je krijgt te maken met het zoeken naar personeel, het opbouwen van een netwerk en het afstemmen van de samenwerking met potentiële nieuwe werknemers, en alles wat daar verder bij komt kijken. 

  Naast het actief werven en selecteren speelt ook het binden en boeien van het personeel een belangrijke rol binnen je werkzaamheden. Kwalitatieve service in de vorm van continu contact onderhouden, project bezoeken en langsgaan bij personeel in de huisvesting in een informele sfeer zorgt daar voor. Vanuit een commerciële inslag moet je gedreven aan de slag willen gaan om doelstellingen omtrent nieuwe beschikbare technici te gaan halen. Kortom: veel belminuten, inventariseren en overtuigen om zo de organisatie te helpen groeien. En uiteraard helpen we je hierbij! 

  DE BELANGRIJKSTE TAKEN

  • Het zoeken naar, en selecteren van, nieuwe internationale technische krachten, in de nieuwe EU-landen;
  • Het inventariseren van de capaciteiten/wensen van nieuwe werknemers en het afstemmen van de voorwaarden ten einde tot een goede samenwerking te komen;
  • Het matchen van profielen aan lopende dan wel nieuwe technische projecten;
  • Het continu bijhouden van de beschikbaarheid van kandidaten (recruitment-planning);
  • Het opbouwen van een up-to-date netwerk van technici.
  • Het bijhouden van een nauwkeurige personeelsadministratie (benodigde documenten);
  • Binden en boeien van uitzendkrachten met als doel de uitstroom te minimaliseren;
  • Evaluatie werkzaamheden van de uitzendkrachten in de vorm van bezoeken aan projecten en huisvesting.

   

  FUNCTIE EISEN

  • HBO opgeleid (HRM/International Business achtergrond is een pré)
  • Doorpakkersmentaliteit (geen 09.00 tot 17.00) met commerciële inslag 
  • Goede beheersing van de Engelse taal (Duits is een pré)
  • Nauwkeurig, stressbestendig en vol inlevingsvermogen
  • Goede beheersing van de bekende social media kanalen (Facebook en LinkedIn)

  TOEKOMST BIJ TPS

  Werken bij TPS is werken bij een groeiende organisatie, met een uniek internationaal concept, waar legio kansen liggen om je te ontwikkelen. In de eerste periode zal TPS samen met jou de opleidingsmogelijkheden doornemen die bij kunnen dragen aan jouw vaardigheden op het gebied van communicatie, timemanagement, technische werkzaamheden personeel en commercie. Benieuwd hoe onze International Recruitment Agent Jim zijn werk bij TPS vindt? Je leest het in zijn blog!

   

  Solliciteer nu!

  INTERNATIONAL SALESMANAGER VAN DE LANDE RAAMSDONKSVEER (INGEVULD)

  INTERNATIONAL SALESMANAGER VAN DE LANDE RAAMSDONKSVEER (INGEVULD)

  INTERNATIONAL SALESMANAGER VAN DE LANDE RAAMSDONKSVEER (INGEVULD)

  PLAATS: BREDA

  NIVEAU: MEDIOR

  SLUITINGSDATUM: 01 MAART 2020

  OVER VAN DE LANDE

  Van de Lande B.V. is een dynamisch, innovatief en toonaangevend bedrijf in Europa op het gebied van kunststof fiitingen en appendages voor drukleidingsystemen en werkt vanuit Raamsdonksveer met ca. 90 medewerkers. Van de Lande B.V. ontwikkelt en produceert kwaliteitsproducten voor toepassingen in o.a. de land-en tuinbouw, de industrie en waterbehandelingsinstallaties. Van de Lande B.V. exporteert naar meer dan 50 landen en onderscheidt zich ten opzichte van de concurrentie door de productie van een volledig programma drukfittingen en een hoge servicegraad.

  DE BAAN

  De International Salesmanager zal wereldwijd gestalte geven aan de groeiambitie van Van de Lande. Samen met twee collega’s beheert de International Salesmanager onze klanten en draagt bij aan de verdere groei van ons marktaandeel wereldwijd. Vanuit ons kantoor is er ondersteuning door twee medewerkers op Internal Sales. De International Salesmanager rapporteert aan de Sales Director.

  Werkzaamheden

  • Omzet en margeverantwoordelijk voor de aan jou toebedeelde landen;
  • Het uitbouwen van een duurzaam netwerk;
  • Het fungeren als een volwaardige sparringpartner van onze (potentiele) klanten;
  • Het bieden van technische ondersteuning door middel van kennisdeling en producttraining;
  • Het op de voet volgen van trends in de markt en daar op inspelen;
  • Het bijwonen en bezoeken van beurzen wereldwijd;
  • Het bijwonen van het periodiek afdelingsoverleg op onze locatie in Raamsdonksveer.
  JOUW PROFIEL
  • Een afgeronde HBO-opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie;
  • Een uitstekende beheersing van de Engelse taal, beheersing van de Franse en Duitse taal is een pré;
  • Zeer commercieel gedreven;
  • Conceptmatig kunnen denken;
  • Proactief;
  • Affiniteit met techniek;
  • Bereidheid om met enige regelmaat (25-30% van de werktijd) te reizen en in het buitenland te verblijven.

  Solliciteer nu!

  ACCOUNTMANAGER PRO INDUSTRY (GOES/BREDA/ROTTERDAM/ANTWERPEN)

  ACCOUNTMANAGER PRO INDUSTRY (GOES/BREDA/ROTTERDAM/ANTWERPEN)

  ACCOUNTMANAGER PRO INDUSTRY (GOES/BREDA/ROTTERDAM/ANTWERPEN)

  PLAATS: NEDERLAND – VERSCHILLENDE VESTIGINGEN

  NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR/SENIOR

  SLUITINGSDATUM: DOORLOPEND

  OVER PRO INDUSTRY

  Pro Industry is het specialistisch uitzendbureau voor de procesindustrie en marktleider in Nederland.

  Met 18 jaar ervaring in de uitzendbranche en een landelijk dekkend netwerk is Pro Industry dé specialist in de bemiddeling van operators, monteurs, productiemedewerkers en aanverwante functies in de procesindustrie. Een succesvolle onderneming met 16 vestigingen.

  Bij Pro Industry gaan kwantiteit en kwaliteit hand in hand. Naast de groei in het aantal vestigingen onderkennen wij als geen andere het belang van kwaliteit. Pro Industry is lid van de ABU en SNA gecertificeerd. Tevens zijn wij vanaf 2009 VCU gecertificeerd. Dit houdt in dat al onze accountmanagers ook persoonlijk VCU gecertificeerd zijn en dat de veiligheid van onze uitzendkrachten altijd hoog in het vaandel staat. Bij elke plaatsing volgen wij nauwgezet alle stappen, op het gebied van veiligheid die horen bij deze certificering.

  FUNCTIEOMSCHRIJVING

  Over de rol als recruiter:

  Ambitieus. Willen winnen. De allerbeste zijn. Dat is wat jij als onze nieuwe collega in de procesindustrie bij Pro Industry van nature in je hebt. Accountmanagers die elke dag alles op alles zetten om onze opdrachtgevers en kandidaten succesvol te laten zijn. Zo speel jij dagelijks een wedstrijd op topniveau en groei je mee met de successen van onze organisatie.

  Hoe je dag er in deze rol ongeveer uit gaat zien:

  Aan het begin van de dag neem je alle openstaande vacatures door met je collega’s  en licht je elkaar in over de mogelijkheden in jouw portefeuille. Deze bestaat uit de topwerkgevers in de procesindustrie. Vervolgens bespreek je met het hele team de binnengekomen sollicitaties en maak je een planning voor de te voeren intakegesprekken.

  Daarna ga je op zoek naar nieuwe kandidaten op de verschillende vacaturebanken. Tussendoor bespreek je de resultaten met jouw opdrachtgevers en beargumenteer je telefonisch aan een klant waarom jouw kandidaat het meest geschikt is voor de rol die bij hun openstaat. Als je nu denkt, ho even, hoe weet ik nu welke kandidaten er geschikt kunnen zijn?! Geen zorgen, als specialist heeft Pro Industry alle kennis in huis om je dat te leren, bovendien bieden wij alle medewerkers een cursus tot Procesintercedent aan zodat jij in no-time alles weet over de procesindustrie.

  Om de zoveel tijd ga je trouwens ook op de werkvloer langs bij klanten om te kijken wat er speelt binnen de organisatie en om jouw kandidaten de beste begeleiding zowel tijdens als na hun sollicitatie te geven. Afwisseling genoeg dus.

  Team:

  Natuurlijk werk je niet alleen. Met meer dan 60 professionals op 16 verschillende vestigingen verspreid over heel Nederland zetten we ons dagelijks keihard in om te zorgen dat wij de beste keuze in de branche zijn én blijven.

    ARBEIDSVOORWAARDEN

    Klinkt tof! Maar what’s in it for me?
    Een uitdagende baan bij een werkgever die een enorme groei doormaakt! Een werkplek waar er vanaf de eerste dag aandacht is voor opleiden, groei en persoonlijk ontwikkeling. Om recht te doen aan alle eisen die wij stellen aan onze collega’s word je uiteraard beloond met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder een salaris en bonussysteem die recht doen aan de zwaarte van de functie. Wat zeker niet onvermeld mag blijven zijn onze bedrijfsuitjes die keer op keer zorgen voor onvergetelijke momenten en een team dat er samen voor staat en gaat. Daarnaast is Pro Industry een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baas.

     FUNCTIEVEREISTEN

     Pas ik in dit plaatje?   

     • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
     • Je woont in de omgeving van Breda;
     • Bent in het bezit van rijbewijs B;
     • Jouw persoonlijkheid wordt gekenmerkt door ondernemerschap, winnaarsmentaliteit en commerciële drive. Uiteraard ben je ook hartstikke gezellig;

     Solliciteer nu!

     ACCOUNTMANAGER HEROES DUTCH COMIC CON EASYFAIRS GORINCHEM (INGEVULD)

     ACCOUNTMANAGER HEROES DUTCH COMIC CON EASYFAIRS GORINCHEM (INGEVULD)

     ACCOUNTMANAGER HEROES DUTCH COMIC CON EASYFAIRS GORINCHEM (INGEVULD)

     Super sales job in de wereld van evenementen en beurzen bij één van de topwerkgevers in dit segment.

     PLAATS: GORINCHEM

     NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR

     SLUITINGSDATUM: 20 OKTOBER

     OVER EASYFAIRS

     Easyfairs heeft een prominente positie veroverd als partner voor (industriële) vakbeurzen en evenementen… face-to-face, maar zeker ook als online platform in zaken doen. Dat is gelukt met een uitgebalanceerd team van gedreven en creatieve professionals die het verschil maken binnen een onderscheidend en betrouwbaar merk. En nu willen we verder!

     DE BAAN

     Een van de leukste events van Easyfairs is Heroes Dutch Comic Con, het grootste fan-event van Nederland is op zoek naar nieuw salestalent. Ben jij een doorzetter en hou je van aanpakken? Zie jij kansen en weet je die om te zette naar een sale? Dan hebben wij een leuke job in een dynamisch en jong team met veel ambitie!

     Heroes Dutch Comic Con is een snelgroeiend popculture event dat in het teken staat van films, series, games, comics, strips, Sci-fi en nog veel meer. Heroes Dutch Comic Con is in enkele jaren uitgegroeid tot een evenement met een sterke positie in haar branche en is met 35.000 bezoekers per editie marktleider in Nederland. De eerstvolgende editie staat gepland op 23 en 24 november 2019 in de Jaarbeus Utrecht en je bent (mede) verantwoordelijk voor een optimaal gevulde beursvloer met exposanten die de grootste geekmarkt van Nederland vertegenwoordigen. Je werkt intensief samen met de marketeer om op een leuke en creatieve manier het doel te bereiken, namelijk de bezoeker een life changing experience bezorgen.

     Je werkt in een informeer team om een gezamenlijke teamprestatie te leveren: een goedgevulde beursvloer waar fans hun hart kunnen ophalen!

     JOUW PROFIEL
     • Je hebt minimaal 1-2 jaar saleservaring;
     • Je bent dynamisch en hebt een flinke dosis inlevingsvermogen;
     • Je hebt een gezonde marketingkennis;
     • Je bent ondernemend, resultaatgericht, communicatief sterk en hebt doorzettingsvermogen;
     • Je beschikt niet over een 9-tot-5 mentaliteit;
     • Je bent positief, klantgericht én een teamspeler;
     • Je bent in staat om snel te schakelen op elk niveau binnen een organisatie;
     • Je bent dol op targets en houdt van een gezellige werkomgeving!

     ONS AANBOD

     • Persoonlijke ontwikkeling;
     • Creativiteit & ondernemerschap;
     • Successen vieren;
     • Borrels & teambuilding;
     • Informele werksfeer.

      

     Solliciteer nu!

     ACCOUNTMANAGER BELGIE HIP SHOESTYLE- PINOCCHIO- HIP DONNA (INGEVULD)

     ACCOUNTMANAGER BELGIE HIP SHOESTYLE- PINOCCHIO- HIP DONNA (INGEVULD)

     ACCOUNTMANAGER BELGIE HIP SHOESTYLE- PINOCCHIO- HIP DONNA (INGEVULD)

     PLAATS: WAALWIJK

     NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR/SENIOR

     SLUITINGSDATUM: 20 JUNI 2019

     OVER HIP SHOESTYLE
     Handelsmaatschappij J.H. van Hilst is een familiebedrijf. Van Hilst is reeds 50 jaar actief in de verkoop van schoenen in voornamelijk Nederland, Duitsland en België.

     In de loop van de jaren is ook de zoon, Crisjan van Hilst, in het bedrijf komen werken. Onder zijn leiding krijgt het bedrijf een internationalere klantenkring. Van Hilst, ooit begonnen met de kinderschoenenmerken Pinocchio en HIP Shoe Style is sinds enkele jaren ook bekend met haar succesvolle damescollectie HIP Shoe Style Donna. Aankomend seizoen wordt er wederom een nieuwe lijn toegevoegd aan de collecties van Van Hilst: Een modieuze collectie herenschoenen onder het merk Mr. Jackson. Een knipoog naar de oprichter Jac van Hilst en zijn zoon. Deze collectie zal ook te vinden zijn op alle toonaangevende beurzen in Europa waar HIP Shoe Style aanwezig zal zijn.

     DE BAAN

     In deze functie ben je verantwoordelijk voor het omzetresultaat van onze schoenenmerken Hip Shoestyle – Pinocchio – Hip Donna in België. Je bedient zowel de zelfstandige detaillist als de filiaalbedrijven. Je bezoekt de klanten regelmatig en signaleert nieuwe afzetmogelijkheden bij zowel nieuwe als bestaande relaties. Tijdens de seizoenen heb je tegelijk met voorraad verkoop als met voorverkoop te maken. Je weet input te leveren voor de ontwikkeling van nieuwe artikelen op basis van de door jou gesignaleerde klantbehoeften en marktontwikkelingen. Je werkt nauw samen met de andere collega’s van het sales team. Je bent veelvuldig onderweg of anders werkzaam vanuit de showroom in Brussel.

     Je bent een commercieel gedreven professional en je weet de collecties op enthousiaste en integere wijze te vertegenwoordigen in de markt. Je hebt de afgelopen jaren succesvolle verkoopervaring opgedaan bij zowel zelfstandige detaillisten als filiaalbedrijven. Je bent representatief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent zeer klant- en servicegericht ingesteld en je bent een volwaardig gesprekspartner op verschillende niveaus. Je weet (potentiële) klanten op een natuurlijke manier te enthousiasmeren, te overtuigen en voor langere tijd aan je te binden. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor je op juiste wijze met je flexibele werktijd weet om te gaan. Je voelt je thuis binnen een kleine, no-nonsense familiebedrijf waar je een grote mate van zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid geniet.

     JOUW PROFIEL
     • Is commercieel zeer vaardig;
     • Beschikt over uitmuntende communicatieve vaardigheden;
     • Is een zelfstarter en neemt zijn/ haar eigen verantwoordelijkheid;
     • Werkervaring in een soortgelijke commerciële functie;
     • Beschikt over een rijbewijs B.

     Solliciteer nu!

     SALES PROFESSIONAL CZ TILBURG (INGEVULD)

     SALES PROFESSIONAL CZ TILBURG (INGEVULD)

     SALES PROFESSIONAL CZ TILBURG (INGEVULD)

     PLAATS: TILBURG

     NIVEAU: JUNIOR/MEDIOR

     SLUITINGSDATUM: 13 OKTOBER 2018

     OVER CZ
     We bieden onze 3,6 miljoen klanten niet alleen een uitstekende zorgverzekering, we willen ook dat ze de best mogelijke zorg krijgen. Bijvoorbeeld door samen met ziekenhuizen en instellingen de kwaliteit van de zorg steeds verder te verbeteren. Dat is goed voor onze klanten, en voor heel Nederland. Een hele verantwoordelijkheid waarvoor we de beste mensen zoeken. Mensen die betekenisvol werk willen doen in een organisatie die constant streeft naar verbetering.
     DE BAAN (30-34 UUR)
     In deze functie draag je actief bij aan de uitdagingen waarvoor het salesteam intermediair staat. Dit zijn uitdagingen op strategisch vlak enerzijds, zoals bijvoorbeeld het verduurzamen van het provisiemodel. Je ondersteunt hierin het MT en leidt projecten op dit vlak. Anderzijds draag je bij aan de commerciële activiteiten van de adviseurs zorg en bedrijfszorg. Het team Intermediair wil zich verder ontwikkelen om de nummer één partner te blijven voor zakelijke klanten op het vlak van collectieve zorgverzekeringen. Waarbij het draait om het toevoegen van waarde aan collectiviteiten en het werken aan gezondheid. Je hebt een voortrekkersrol in projecten die hieraan bijdragen.

     Jij bent een bevlogen en betrokken collega die initiatief en verantwoordelijkheid neemt en graag gebruik maakt van de vrijheid die deze functie biedt. Iemand die analytisch sterk is, visie heeft en dit goed weet te vertalen naar oplossingen. Iemand die relationeel sterk is, partijen kan verbinden en constructief ondersteunt aan de uitvoering en ontwikkeling van ons accountmanagement.

     Heb je nog maar beperkte werkervaring? Laat dat je niet tegenhouden. CZ wil graag jong talent de kans geven om zich te ontwikkelen en natuurlijk te profiteren van jouw frisse blik!

     JOUW PROFIEL
     • HBO/WO werk- en denkniveau (richting van marketing, sales, bedrijfskunde of gezondheid);
     • Je bent creatief, nieuwsgierig, leergierig, ambitieus en wil jezelf blijven ontwikkelen;
     • Je bent analytisch sterk en vindt het leuk om met data inzichten klanten nog beter te helpen en je activiteiten effectief in te zetten;
     • Naast een pragmatische insteek ben je ook in staat om op conceptueel en abstract niveau aansluiting te vinden bij je gesprekspartners zowel intern en extern;
     • Affiniteit met of kennis van gezondheidsmanagement is een pré;

      

     We bieden je een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. En willen we investeren in je ontwikkeling en bieden we volop kansen om door te groeien.

     Solliciteer nu!

     REGIONAL ACCOUNTMANAGER TARKETT OOST-NEDERLAND (INGEVULD)

     REGIONAL ACCOUNTMANAGER TARKETT OOST-NEDERLAND (INGEVULD)

     REGIONAL ACCOUNTMANAGER TARKETT OOST-NEDERLAND (INGEVULD)

     PLAATS: WAALWIJK

     NIVEAU: MEDIOR

     SLUITINGSDATUM: 18 JUNI 2018

     OVER TARKETT
     Met een netto salesresultaat van 2,729 million euro in 2016, is Tarkett een wereldleider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloeren en sportoppervlakken. Met bijna 12,500 werknemers en 34 fabrieken bedient Tarkett klanten in meer dan 100 landen wereldwijd en verkoopt iedere dag meer dan 1.3 miljoen vierkante meter bevloering voor ziekenhuizen, scholen, huizen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden. Tarkett voorziet in geïntegreerde bevloering voor professionals en eindgebruikers die meetbaar zowel de levenskwaliteit als de kwaliteit van de faciliteiten in de gebouwen verbetert. Tarkett bestaat uit de volgende divisies; EMEA (Europa, Midden Oosten, Afrika), CIS, APAC & LATAM, Noord Amerika, Sport Specialisaties, Vinyl vloeren, Linoleum vloeren, Tapijt vloeren, Rubber vloeren, hout en laminaat vloeren, Kunstgras, Atletiekbanen.
     DE BAAN
     Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in de regio Apeldoorn/Arnhem/Amersfoort. De ambitieuze doelstellingen realiseer je mede door innovatieve producten in nieuwe markten te introduceren en de penetratie in bestaande markten te verhogen. Je interesseert bestaande en potentiële klanten voor de producten van Tarkett door een actieve marktbenadering. Je voornaamste dagelijkse contacten zijn (interieur) architecten & designers, eindgebruikers welke voornamelijk actief zijn in het segment Workplace. . Op een creatieve en unieke manier speel je in op de bijzondere wensen van de opdrachtgevers qua creativiteit, functionaliteit en duurzaamheid. Je rapporteert op regelmatige en gestructureerde wijze aan de Sales & Marketing Director Nederland.

     Doel van de functie:

     • Vergroten van de verkoop binnen je eigen rayon en klantenbestand om zo bij te dragen aan het behalen van de sales targets, budget en de strategie (salesplan)
     • Optreden als communicatie kanaal tussen je sales rayon en je collega’s bij Tarkett.
     • Vertegenwoordigen van Tarkett bij klanten en eindgebruikers in lijn met de bedrijfsrichtlijnen, het geven van uitmuntende klantenservice en het uitbouwen van je netwerk.
     • Bereiken van de eigen lokale verkoop doelstellingen en budgetten.
     • Bijdragen aan het implementeren van nieuwe strategieën voor snellere groei in verschillende gebieden van de markt.

     Verantwoordelijk voor:

     • Opstellen en uitvoeren van het business plan voor het toegewezen gebied;
     • Overtreffen van het lokale sales budget;
     • Relatiebeheer binnen de verschillende doelgroepen;
     • Zorgdragen voor specificatie van Tarkett producten in bestekken;
     • Opvolging van klachten;
     • Een actieve bijdrage leveren aan het team tijdens meetings, beurzen en overige bijeenkomsten;

     Belangrijkste activiteiten:

     • Het opstellen van het jaarlijkse lokale gedeelte van het regionale business plan (budget en targets);
     • Verantwoordelijk voor de lokale planning van (marketing) acties, klantenmeetings, product lanceringen etc.;
     • Bezoeken van eindgebruikers, architecten en designers en vloerinstallatie bedrijven;
     • Het in kaart brengen van projecten;
     • Optimaal gebruik van het CRM systeem;
     • Opstellen van een business development plan voor het lokale gebied, inclusief klanten, architecten etc.;
     • Reageren op en opvolgen van offertes;
     • Maandelijkse rapportage van de ontplooide activiteiten;
     • Bijdragen leveren aan het regionale team met voorbeeldgedrag, vernieuwende ideeën om de regionale targets te behalen en de beschikbare tijd zo goed mogelijk te gebruiken;
     • Verantwoordelijkheid nemen in het managen van de lokale claims op zodanige wijze dat de klant tevreden is;
     • Identificeren en rapporteren van trends en ontwikkelingen in de markt, zowel op technisch als esthetisch gebied;
     JOUW PROFIEL
     • HBO werk- en denkniveau;
     • Professionele, zelfstandige, collegiale instelling;
     • Enkele jaren succesvolle ervaring met concept selling in een B2B omgeving, idealiter binnen de Non-Profit sector;
     • Je bent klant-, markt- en oplossingsgericht en je signaleert commerciële kansen;
     • Resultaatgericht;
     • Positieve, Sterke persoonlijkheid;
     • Goede presentatieskills;
     • Sterke communicator;
     • Woonachtig in de omgeving Apeldoorn/Arnhem/Amersfoort.

     Solliciteer nu!

     SALESMANAGER MAIBURG WAALWIJK (INGEVULD)

     SALESMANAGER MAIBURG WAALWIJK (INGEVULD)

     SALESMANAGER MAIBURG WAALWIJK (INGEVULD)

     PLAATS: WAALWIJK

     NIVEAU: SENIOR

     SLUITINGSDATUM: 31 MEI 2018

     OVER MAIBURG
     Een gerenommeerde handelsondernemering in de regio Tilburg (ca 90 medewerkers) met jarenlange ervaring op het gebied van industriële toepassingen. Een familiebedrijf waar kwaliteit, betrouwbaarheid en partnerschap voorop staat! Als specialist met oog op innovatie is onze opdrachtgever sinds jaar en dag partner van mooie bedrijven in de bouw en maakindustrie. Om de groei verder gestalte te geven zijn we op zoek naar een ervaren Salesmanager die de groei van een bestaande businessunit kan bewerkstelligen. Focus ligt op Nederland, Belgie en Engeland.
     DE BAAN
     Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van je business unit. De manager die wij zoeken is kartrekker in hart en nieren, een inspirerende manager die het team naar een hoger niveau kan tillen. Hij/ zij staat voorop als het gaat om het creëren van nieuwe commerciële kansen in bestaande en nieuwe markten. Opdrachtgever heeft behoefte aan een vernieuwende Salesmanager die inziet dat het veranderende saleslandschap een on- en offline aanpak nodig heeft. Het spel van leren en samen bouwen geeft je energie, zeker wanneer je samen met het team mooie resultaten hebt geboekt. Dit team bestaat uit 8 medewerkers met het gezamenlijke doel om te presteren. Daarbij verliezen we de contacten met onze nationale en internationale partners/ leveranciers zeker niet uit het oog. Zij zijn minsens zo belangrijk in het realiseren van onze doelstellingen. Omdat het een vertrouwelijke rol betreft, delen we de naam van onze opdrachtgever graag tijdens een persoonlijk gesprek.
     JOUW PROFIEL
     • 5-10 jaar succesvol als manager van een salesteam;
     • Je hebt veel ervaring met het onderhouden van key accounts;
     • Je hebt ervaring in de (af)bouw, (vloeren) en/of de industriële sector;
     • Je bent analytisch sterk, je salesplan is meer dan een onderbuikgevoel;
     • Je hebt kennis van de diverse distributiekanalen;
     • Jij durft te veranderen en knopen door te hakken om je doel te bereiken. Medewerkers gaan met jou vanzelf mee in de flow;
     • Kennis van de Duitse en Engelse taal is een must;
     • Kennis van CRM-systemen (SAP is een pré) en je snapt wat E-Commerce voor je kan betekenen;
     • Je bent een natuurlijke leider; de boog staat bij ons gespannen… maar successen vieren we samen!
     • Voorwaarden; We bieden prima primaire en secundaire voorwaarden!

     Solliciteer nu!

     OPEN INSCHRIJVING

     OPEN INSCHRIJVING

     OPEN INSCHRIJVING

     Onze portefeuille groeit en dus hebben we jou nodig in de toekomst. Laat je ons weten waar je naar op zoek bent?
     PLAATS: BREDA

     NIVEAU: SENIOR

     SLUITINGSDATUM: IN PRINCIPE NOOIT

     OVER EMPLOYITY

     Recruitment (of werving en selectie) in Sales en (Online) Marketing. Dat is waar we goed in zijn. Voor andere disciplines zijn er betere partijen, dat vinden wij niet erg.

     DE BAAN
     • Salesmanager
     • Marketing Manager
     • Accountmanager
     • Online Marketeer
     • Commercieel Directeur
     • Contentmanager
     • Social media expert
     JOUW PROFIEL
     • HBO/ WO / BA / MSC
     • Minimaal 5 jaar ervaring
     • Werkzaam in Sales of (Online) Marketing en hierin een trackrecord
     • Op zoek naar een mooie baan in Midden-West Brabant (Breda en max een half uurtje er omheen)
     • Je maakt het verschil in jouw vakgebied

     Solliciteer nu!